Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a moc by me taky zajimalo jake jsou takove ty uplne prvnotni priznaky tehu, jestli teda nejake jsou. abych si neco nevsugerovavala
Nikol
obávám se, že kdy přesně testovat, když nevíš kdy máš ovu, ti nikdo neřekne. Zkus to třeba zítra a pak po dvou dnech. Buď přijde MS nebo dvě čárky
Co se mě týče, první příznak těhu byla bolest v podbřišku jako na MS ![]()
tak bolest v podbrisku by byla a navic prujem ![]()
jsem z toho jelen, tak moc bych chtela aby to vyslo ![]()
Ahojky,pockala bych do 30DC a pak to zkusila.Uvidis,bud budes mit ducha,nebo pak za par dni rovnou carku.Ja testla v den menzesu,mela jsem ho pravidelny a mela jsem ducha carku,ale byla tam…Pak uz jen denne zesilovala.Vydrz,vim,co je to za peklo,ale stejne to neovlivnis.A priznaky.....Nektera to vi hned,ze je tehu,citi se proste jinak a nektera o tom nevi cele tehotenstvi…Ja sama jsem mela jen mirnou bolest v podbrisku-jako na menzes a palily me bradavky…To bylo uplne ze zacatku,pak zacalo byt zle…jen tak jakoze divne a pak po 5tt pokud jsem se nenajedla,bylo mi hoodne soufl.To trva doted,prsa take boli a vymacknu si z nich tekutinu.Ale jsem uz na zacatku 3.mesice,takze to je uz jine…Vydrz a preji ti pozitivni testik.
dekuju moc, je to vazne hruza to cekani. blby, ze to je vlasnte prvni cyklus po vysazeni, takze nevim jak to bude tedka. predtim, kdyz jsem mela vysazene prasky, tak jsem merila, takze jsem vedela.
no a tedka jsem tomu chtela nechat volny prubeh a nemerila a jsem cela natesena, proste cvok ![]()
nikol
Ahoj Me dost pichalo v podbrisku i v noci me ta bodava bolest budila.Jinak jsem asi jine priznaky nemela.Petra
Anonymni píše:
Ahoj Me dost pichalo v podbrisku i v noci me ta bodava bolest budila.Jinak jsem asi jine priznaky nemela.Petra
jj dneska v noci jsem nemohla spat jak me bodalo, jenze zas jsem to prikladala spis tomu prujmu, kterej ted mam
no uvidime ![]()
Anonymni píše:
jj dneska v noci jsem nemohla spat jak me bodalo, jenze zas jsem to prikladala spis tomu prujmu, kterej ted mam
no uvidime ![]()
já bych asi vycházela z nejdelšího naměřeného cyklu…tedy u tebe 28 a pokud MS nedostaneš, tak bych 29 testla, hodně štěstí ![]()
Jestli můžu, tak jsem se chtěla zeptat za sebe, měla jsem to dnes dostat, zatím nic, 4 dny mám silný tlak v prsou a dnes mě občas pořádně dloubne v pobříšku a občas mám pocit jako na MS, ale zase to odezní. Dopoledne jsem nevydržela a testla, ale nebyla to ranní moč, nýbrž za hodinu po probuzení, takže jsem to ze sebe spíše vytlačila, nějak jsem zpanikařila a nevydržela do zítřka. Do 3 minut byl test negativní, ale po půl hodině, když jsem se k němu vrátila jsem uviděla stín druhé čárky a teď když se na něj podívám tak tam něco je, jen nevím jestli nemůže takhle falešně stínovat?
ahoj,ja mela prvnich pet tydnu take prujem a jaky.....takze klidne byt tehu muzes…Ja sama trpim cely zivot zacpou a najednou byl prujem…
Tak jsem našla konečně kategorii, do které patřím! Já mám úplně stejný problém- mám první měsíc po vysazení HA a vůbec nevím kdy a jestli vůbec to přijde, doktorka mě upozornila, že to přijít nemusí, takže to by mě pak píchli tu injekci. Ale já jsem spíš natěšená, že by to třeba mohlo vyjít!-to mimi
Píchání v břiše jsem měla také- nevěděla jsem nejdřív co to je?!? a teď už mi tak nějak nic není, jen občas mírné bolení v podbříšku, ale těhotná asi nejsem… Mě totiž jinak je fakt dobře a prsa vůbec necítím a většina si na ně na zač.těhot. stěžuje… Takže asi nic
Taky nevím, kdy se testnout…teď je asi ještě dost brzy, měla bych to mít asi za 5 dní (kdyby to bylo ale pravidelně, což právě vůbec nevím kdy to bude) Čekání je fakt děs!!!! soucítím s Tebou! dej vědět, jak Ti to dopadne.
A ještě bych se chtěla vyjádřit k té druhé čárce. Já jsem si v návodu na TT přečetla, že by se měl odečíst hned a po více minutách už je to neplatné… Takže teoreticky by to neměla být pravda, ale zase když nad tím člověk pouvažuje, tak přece by se tam ta čárka neobjevila jen tak z NIČEHO- takže třeba to těhot. opravdu jsi, jen je to začátek a máš ještě nízké hodnoty, na to aby se to ukázalo hned, ale fakt nevím… Nechcu dávat plané naděje, ale asi bych o tom sama určitě taky uvažovala, protože přece sis tu čárku nevycucala z prstu, ne
Z něčeho tam asi je… Možná byl třeba jen ten test zrovna nějaký „vadný“. Být Tebou asi bych zkusila nějaký další..
A schválně by mě to teda dost zajímalo- kdyžtak prosím napiš, jak to dopadne. Abych věděla
kdyby se mi to třeba taky stalo
zatím PA
Zdravím dámy ![]()
Mám pár dotazů:
Kdy je nejlepší testovat těhotensví?
Může být 3. den zpoždění moc brzo na testování?
Má vliv jestli koupím drahý či levný test?
Jak dlouho čekat, než se objednat k dotorovi na vyvolání MS?
Jsem dneska 4. den zpoždění. Včera odpoledne jsem testovala manželem donesený nějaký noname z drogerie. Negativní (až na pidi ducha ducha po cca 7 minutách). Manžel říká, že je moc brzo. Příznaky psát nebudu, to je vždycky takové může nemusí.
Pozn.: prosím primárně o odpovědi na otázky, to jestli jsem/nejsem je mi jasný, že mi potvrdí až doktor
díky
Test bych zkusila nějaký osvědčený, nemusí být ani drahý, třeba dr.Max.
Jinak 4.den zpoždění není na test brzy, já vždycky měla pozitivní v den vynechání menstruace. Ale může se stát, že ovulace byla posunutá (tedy pokud ji nemáš přesně vysledovanou) a pak by se druhá čárka na testu mohla teprve objevit. Takže bych koupila test v lékárně a zkusila třeba za den dva znovu.
Ahoj holky vsevedouci, omlouvam se za inko. ale nejde jinak
ted mam prvni cyklus po vysazeni prasku, tkaze nevim, kdy ma dorazit MS a timpadem ani kdy bych mela testnout. Asi vite, ze kdyz se snazite, tak je i den hrozne dlouhy.
kdyz jsem pred casem mela vysazene prasky a merila BT, tak jsem mela cykly asi takhle
1cyklus - MS za 24dni
2cyklus - MS za 26dni
3cyklus - MS za 28dni
4cyklus - MS za 24
pak uz jsem netetovala
dnes jsem 26DC a mnozstvi i doba styku okolo OVU bylo rekla bych dobre. tak tedka vubec nevim, kdy testnout.
Poradite?
Nikol