Nevím, kdy má dorazit MS. Kdy testovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
26.6.18 13:58

@Týnka20 tak budu držet palečky tobě i sobě :lol: Asi skusím testnout až v pátek znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.6.18 14:00

Co jinak může ještě znamenat vynechaní menstruace kromě těhotenatvi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 14:33

@Týnka20 joo to chápu, držím palce ať to vyjde. Já vždy měla prostě pozitivní test po vynechání, takže věřím že to musí být stresující nevědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 14:34

@Marketinek teoreticky cystu, anovulační cyklus, nebo prostě jen přijde MS dýl díky viroze, stresu apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
26.6.18 14:38

@Marketinek jo, ja nam taky budu drzet :hug: jinak taky pokud se nedostavi MS tak zkusim znovu v patek, ale chvilema me, poboliva bricho jao bych to mela dostat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
26.6.18 14:39

@Kristyna.Vechtova ano to je.. :zed: tak uvidime jeste to treba nejak dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 14:42

@Týnka20 tak nějak to dopadne určitě :) držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
27.6.18 12:32

@Kristyna.Vechtova ahojky, tak boohuzel jsem to dneska dostala :pocitac: :,( ale je mi teda pekne soufl. Myslis ze kdyz jsme meli sex 4dny pred a 2 dny pred MS ze treba bejt muzu a poznam to az s dalsi MS? Jsem z toho jelen, mozna vypadam jak de**l :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 12:49

@Týnka20 noo já si spíš myslím že to je vsugerovaný, ale můžeš zkusit test po MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.6.18 12:56

@Týnka20 Tak to mě mrzí,ale nevěš hlavu jednou to vyjít musí.Já zatím nic,ale začiná mě bolet prsa a trochu v podbříšku,ale jinak než při MS.Stejnak mrcha červená přijede sice ze spožděním ale dorazí,prostě mi nechce udělat radost ze dvou //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
27.6.18 13:14

@Kristyna.Vechtova ja to myslela tak, jestli to jde ze se vajcko oplodni i v dobe menstruace, nebo jakoby nez jsem to dostala tak to do me pritel pustil. Takhle jsem to myslela. A ze mi je soufl z ty opozdeny MS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
27.6.18 13:15

@Marketinek jo tak hlavu z toho nepovesim. Stane se, ale bylo to.napinave :think: :mrgreen: ono to nekdy prijde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 13:17

@Týnka20 tak ono když se vajíčko neoplodní zhruba do 24-36h po ovulaci tak už je pak „k ničemu“ takže by jedině musela být ovulace posunutá před MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
27.6.18 13:30

@Kristyna.Vechtova jo jasny no. Ale ja ovulku nevim, netusim vubec. :? Ale poznam ji ze je mi zle, navaly, bolest prsou..min. mesic kdyz jsem byla u dr na gynde ze mi prave bylo zle, ale tolik ze uz jsem nevedela co je, ci jsem, a myslela jsem nejsi nejsem nahodou b tom,tak dr rikala ze mam silnou ovulaci posledni dobou, a bylo to taky pred MS, no tak uvidime no. Nebudu blaznit, aspon jsem si udelala vcera s klidnym svedomim tetovani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 15:56

@Týnka20 tak zkus příští měsíc testovat ovu testy, samozřejmě možné to je, jen by pak byla dost krátká luteální fáze - tedy doba kdy se vajíčko může zahnízdit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí