Nevím, kdy má dorazit MS. Kdy testovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
16.9.15 12:14

Ahojky, 4. den zpozdeni urcite neni brzo, ale jak uz bylo napsano, je dulezite, kdy byla ovulace. Zpravidla 12 den po ovulaci by tehu test byl pozitivni v pripade tehotenstvi. Mela-li si tedy ovulaci posunutou a byla napr. teprve pred tydnem, je na testovani brzy. Co se testu tyce, je podstatna hlavne citlivost (rozhodne testovat citlivosti 10) a na cene az tak nezalezi, protoze takto citlive testy stoji vesmes stejne okolo 40 kc za dva ks. Rozdil pak muze byt jen v mnozstvi barviva, takze test co ho ma vic, ukaze tehotenstvi driv (ale max. o jeden den). Pak samozrejme jsou i drazsi testy, pricemz za ten nej je povazovan clearblue digitalni test (stoji okolo 200,–), ktery ukaze i tyden tehotenstvi. Jinak co se objednani k lekari tyce, tak myslim, ze zavolat po tydenim zpozdeni je idealni, v tom pripade by te pozval na krev nejspis hned nebo druhy den a rano, aby z krve zjistil, zda je pritomny hcg hormon, ktery znaci tehotenstvi. Take si klidne muzes skocit do nemocnice s pozadavkem na odebrani krve jako samoplatce (nevim kolik to stoji, myslim, ze kolem 200,–), pokud by se ti uz nechtelo cekat :) snad jsem pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
16.9.15 12:24

Taky doporucim od dr maxe. A neni to brzo, u prvniho jsem mela dalnici hned 1den zpozdeni a ted jsem nasla // uz 3dny pred ms a zadny duch. A to ovulaci jsem mela 22 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.15 12:42

Diky holky. Ovulaci jsem nesledovala, takže netuším. Teď jsem donesla domů Mamatest. Zkusím zitra ráno. A kdyžtak v pondělí brnknu gynekologovi.

• Citovat
  • Upravit
83
17.9.15 09:07

Zdravím všechny. Já mám po vynechání HA čtvrty měsíc a pořád nic. :( Minule jsem měla čtyři dny zpoždění a pak zas došla. Vždycky je to takové zklamání. Tak se snad zadaří teď. Mentruaci čekám 24.9. Podbrišek boli, tak uvidíme. Moc vám všem držím palce, ať to vyjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.3.18 22:01

Ahojky ženy :) zeptám se, kdy mám začít testovat? Zítra pozítří (ne) čekám MS, ovulace byla 16.3. Jsem děsně napnuta, asi mi prasknou bolesti prsa :mrgreen: testovala jsem nedočkavě ve středu a nic.. Myslíte zítra? Nebo když nedorazí, třeba za týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
29.3.18 22:28

@kissi od 12 dni po ovu uz jde vetsinou neco videt desitkovym testem… takze podle me uz muzes :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
29.3.18 22:32

@kissi po vynechane ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.18 22:33
@kissi píše:
Ahojky ženy :) zeptám se, kdy mám začít testovat? Zítra pozítří (ne) čekám MS, ovulace byla 16.3. Jsem děsně napnuta, asi mi prasknou bolesti prsa :mrgreen: testovala jsem nedočkavě ve středu a nic.. Myslíte zítra? Nebo když nedorazí, třeba za týden?

Ja uz den pred ms mela dalnici takze ;) :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.18 23:23
@kissi píše:
Ahojky ženy :) zeptám se, kdy mám začít testovat? Zítra pozítří (ne) čekám MS, ovulace byla 16.3. Jsem děsně napnuta, asi mi prasknou bolesti prsa :mrgreen: testovala jsem nedočkavě ve středu a nic.. Myslíte zítra? Nebo když nedorazí, třeba za týden?

Test prokáže těhotenství spolehlive už 14 dní po styku.

• Citovat
  • Upravit
2390
29.3.18 23:29

Držte mi palce :) pokud zítra nedorazí tak testují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
29.3.18 23:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
30.3.18 14:42

Ahoj tak MS nikde, ale na testu zatím také nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
30.3.18 21:24
@kissi píše:
Ahoj tak MS nikde, ale na testu zatím také nic..

Jeste ale neztracej nadeji nekomu se ukaze tesne po ms teprve dusik nekdo uz ma dalnici :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
30.3.18 21:51
@Eli45 píše:
Jeste ale neztracej nadeji nekomu se ukaze tesne po ms teprve dusik nekdo uz ma dalnici :?

Děkuji :) no počkám ještě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
30.3.18 22:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie