Nevím, kdy má dorazit MS. Kdy testovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
981
25.6.18 08:38

@Kristyna.Vechtova ano, to mas pravdu. Tak zitra to zkusim a budu doufat :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
26.6.18 08:04

Ahoj holky, tak test jsem si dneska rano.udelala, protoze jdu na tetovani, tak abych to popripade zrusila. Ale negativni, takze je to zase marny. Ale vim ze to nemusi vyjit hned prvni mesic no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 08:09

@Týnka20 tak to mě mrzí, ale ono se případné tetovsnu nedoporučuje spíš kvůli možnosti usnesení infekce, ale pokud se chodí do kvalitního salonu tak bych se nebála, já když čekala syna tak jsem to nevěděla ještě a byla jsem na tetování přes půl zad :D s syn je naprosto zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
26.6.18 10:04

@Kristyna.Vechtova tak uvidime, treba to jeste prijde. Kdyz ani nevim, kdy byla ovulka, tak jeste se muze stat ze to vyjde. :) jooo urcite jdu do kvalitniho, ale clovek nikdy nevi po tom poslednim se bojim vseho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 10:40

@Týnka20 jasný já to chápu, já už pak na dodělání nešla, bála jsem se taky, proto to nemám dodělané dodnes (a to je synovi už 19m) ale během kojení jsem taky jít nechtěla a než jsem se dokopala po odstavu, tak jsem otěhotněla, to tedy nevyšlo :? a než jsem se vzpamatovala a objednala, tak jsem zase těhotná, takže jsem řekla, že to odkládám na další dva tři roky a pak to sfouknu rovnou s tetováním s iniciály děti a budu mít splněno :D
Tak držím palce aby to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
26.6.18 11:04

@Kristyna.Vechtova tyjo, takhle se to seslo jo, jak jsi to udelala ze jsi vzdycky otehotnila? :D a na poprvi, nebo vic pokusu? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 12:39

@Týnka20 no joo to je hold život, člověk míní, děti mění :D
Noo syn byl na čtvrtý pokus - ale to jsme nijak neřešili, jen jsme si řekli na svatební cestě, že by bylo fajn si pořídit mimčo, v lednu jsme si koupili štěně a 12.3.2016 jsem našla //. No pak zhruba na roce prcka jsme si řekli, že teda chceme druhý no a na Silvestra jsem otěhotněla, ale bohužel 15.3.2018 jsem musela na revizi neb v 10tt odpovídalo miminko 6+2tt bez srdeční akce. No a 17.5.2018 jsem našla // a to byl sex až po 6ti nedělí 30.4 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.6.18 13:21

Zdravím,jsem tu nová a chtěla bych poradit.S manželem se aktivně půl roku snažíme o druhé dítko.Nějak jsem to neřešila ovulaci atd.Jenže tento měsíc mě chytl nějaký rapl. :lol: Nevím kdy jsem mohla mít ovulku,ale s manželem máme sex často.Menstruaci jsem měla dostat včera (25.6.2018)ale nedostavila se a také nemám žádné přiznaky bolesti v podbříšku atd.které mivám.No nevydržela jsem to a testovala jsem včera i dnes a test negativní.Je možné,že je ještě brzo?Když jsem si pročitala různé diskuze a články začinám se v tom oreientovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
26.6.18 13:25

@Kristyna.Vechtova to ano :D ;) tyyyjo, tak to je moc pekny. :potlesk: 8) snad nam to treba jeste furt vyjde, MS jeste porad nic, a mozna se jeste neco vyklube, kdyz v patek jsme sexovali a vcera jeste taky, tak se tam drobek nekde potuluje a klapne to :? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
26.6.18 13:29

@Marketinek ahojky, tak to jsme na tom skoro stejne :P ja si myslim, ze je jeste brzo, jako u me bylo dneska testovani taky mozna brzo. A jeste se to treba dostavi :lol: ja v to doufam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.6.18 13:35

Tak já doufám že je brzo,že ty dvě // se objeví,ale je to na palici ta nejistota :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 13:40

@Týnka20 hele kdyby to nevyšlo teď tak příště, však není kam spěchat, ale chápu že když je ta touha tak to ženská řeší :) držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
26.6.18 13:55

@Marketinek tak snad nam to vyjde oboum, mame to skoro uplne stejne, ja jsem taky mela ted dostat MS v nedeli a jeste nic.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
26.6.18 13:56

@Kristyna.Vechtova ano to urcite. Ale zase neplasim nijak extra, proste to.prijde nebo.ne, ale ted me to hryze co bude :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
26.6.18 13:57

@Marketinek jinak s tou nejistotou to uplne chapu, my tosi mame tak ze budto to vyjde a nebo to prijde priste, ale tim ze ta MS zatim nic, je clovek.nedochvilnej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí