Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
SkodaTak drzim palce at se brzo radujes z //
Ahojky holky, chci se zeptat. ![]()
Moje MS minuly mesic byla od 26.6.-30.6. A od ty doby si s pritelem nedavame pozor, (anti.neberu tak 3,5 roku) miminko by jsme chteli ( pristi mesic spolu budem 6 let, a ted jsme si koupily spoolecne byt, ale bydlime spolu uz 5 let.) ,ale neni to vylozene ze se o to uplne snazime, ale kdyby se to povedlo tak by jsme byli radi.
ovulaci nehlidam, takze ani nevim kdy probehla, ale sex jsme meli cely mesic tak kazdy 2-3den, takze jsme se mohli trefit ..
ale tenhle tyden ma prijit MS, respektive mela uz vcera, ale nekdy se stane ze se MS opozdi o 1-2dny.. ted me hrozne bolej prsa, uz tak 4den, hlavne kdyz mi na ne sahne pritel, tak to.je sileny, odemne mi to tolik nevadi. Kazdopadne myslite ze mam jeste dva dny pockat jestli se MS dostavi, nebo bych si mela udelat TT?
dekuji za odpovedi ![]()
@Týnka20 klidně ted? Pokud MS měla přijít tak si test udělej.
Pokud bude negativní, tak ho udělej za 2 dny znovu ![]()
@Týnka20 klidně ted? Pokud MS měla přijít tak si test udělej.
Pokud bude negativní, tak ho udělej za 2 dny znovu ![]()
@Týnka20 asi bych ještě ty 2 dny počkala, ale klidně můžeš testovat zítra ideálně z ranní moči ![]()
@Týnka20 pokud uz je MS zpozdena, muzes testovat
muze dojit treba i s tydennim zpozdenim (biochemicke tehotenstvi, vlastni zkusenost)
drzim palce ![]()
Ja uz vcera mela nutkani, si test udelat. Furt jeste cekam, abych nebyla zklamana, ale to muzu byt treba i za ty dva dny zklamana zejo..
Minuly rok na konci zari jsem mela nevolnosti atd, strasny krvaceni z nicehoz nica. udelala jsem test, druha carka nebyla uplne vybarvena, udelala jsem digi test a tam bylo 2-3 tydny, sla jsem na gyndu a bohuzel se to prestalo vyvijet, jednotky zacali klesat, tak se jednalo o potrat, byla jsem z toho v haji, tesila jsem se. Proto ted mam furt strach ten test udelat ze budu zase zklamana. Zkusim ho tedy zitra rano ![]()
@Týnka20 ono ani // neznamenají zdárný konec, na začátku roku jsem měla pozitivní test vše OK a v 10tt jsem musela na revizi jelikož miminko odpovídalo 7tt a bez srdeční akce. Teď jsem těhotná znovu a končím 10tt samozřejmě mám strach, ale věřím, že vše dobře dopadne ![]()
@Kristyna.Vechtova tak to me mrzi. Clovek je zklamanej a pak se boji vseho co, kdyz to prijde znovu, aby to bylo v poradku. Ted mam taky strach, miminko bych chtela. Jsem na to pripravena, i pritel. Jak jsem uz zminovala ze kdyz to prijde tak budeme moc radi. ![]()
@Týnka20 chápu, teď nezbývá než čekat a věřit že to dobře dopadne.. Ono to stejně nijak neovlivníš..
Tak co ms furt nikde?