Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Marketinek ahojky
jejda fakt jo? No tak uvidime, ono to prijde v ten pravej cas ![]()
@Marketinek no.jasne, dockame se, az to budem nejmin cekat tak bude radost ![]()
Ahojte, prosím o radu kdy testovat když mám cykly dlouhé 31-35 dní. Tento měsíc jsem to dle menstruačního kalendáře měla dostat 31 den a nic. Myslíte že má smysl testovat už třeba 33 den a nebo je to brzy? Ovulace proběhla nejspíše 6.5. Děkuji ![]()
Testuj z ranní moce klidně za dva dny… Ať nejsi zbytečně zklamaná jako hodně holek tady..
@Anonymní píše:
Ahojte, prosím o radu kdy testovat když mám cykly dlouhé 31-35 dní. Tento měsíc jsem to dle menstruačního kalendáře měla dostat 31 den a nic. Myslíte že má smysl testovat už třeba 33 den a nebo je to brzy? Ovulace proběhla nejspíše 6.5. Děkuji
Jestli byla ovulace 6.5 tak bych ještě pár dní pockala.
@JancaS84 A kolik tak dní myslíš že mám počkat? Dneska jsem 32 den, tak jsem si říkala že bych to zkusila zítra nebo pozítří…nebo je to brzo?
@Anonymní píše:
@JancaS84 A kolik tak dní myslíš že mám počkat? Dneska jsem 32 den, tak jsem si říkala že bych to zkusila zítra nebo pozítří…nebo je to brzo?
Počkat alespoň 14 dní od predpokladane ovulace, což je taková normální délka luteální fáze ![]()