Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dělala jsem si dnes ráno Axiom test, je to teprve týden po styku, ukázala se mi jedna silná čárka a ta druhá je opravdu hodně špatně viditelná, je velmi slabounká..myslíte, že můžu být těhu?
ahojky,no ja nevim,ale ja kdyz byla tehotna,tak vsechny testy mi ukazovaly dve carky a jediny Axiom ne,ory to u nej trva dele,tak se mi tyden zda ,malo,zkus mamatest,na nem jsem taky mela velmi salbou carku,budu moc drzet palce,at to vyjde
Dám vědět jak to dopadlo s mamatestem..moc bych si miminko přála.
Ahoj, já, když byla těhotná, jsem zkoušela mamatest. Ta druhá čárka tam byla opravdu hooodně slaboulinká. Přítel nevěřil, dokud nám těhu nepotvrdili z krve - přítel byl hodně natěšený
. No a bylo to těhu ![]()
Držím palečky a dej pak vědět, jak jste dopadli ![]()
Já jsem měla také slaboulinkatou ač neviditelnou čárečku. Tak jsem mazala do lékárny a koupila 5 různých testů a hned jsem si je udělala. Dva testy měli dost viditelné dvě čárky a ti ostatní jen nepatrné. Ale těhu jsem byla a to hodně na začátku.
Ale kamarádce se stalo, že měla tři testy a všechny měli viditelné dvě čárky, ale z krve těhu nebyla. Doktor to vysvětllil tím, že měla menší cystičku a ta ji praskla. Proto se to tak zbarvilo. Ale to jen tak na okraj, to by jsi trošku zakrvácela.
Bolí mne teď hodně hlava, občas mám závratě, ale vážně jenom malinko, chvílema na zvracení, a podbřišek, ale také ne pořád..nejvíce asi vážně teď ta hlava..a zdá se mi, že mám opravdu lesklé oči, bojím se, abych si to nenamlouvala, sama moc dobře vím, že je ještě brzy na závěry..
že se tak blbě ptám - jak dlouho se snažíte o mimi? Přeji ti, aby to vyšlo.
Holky, tak veškeré příznaky jsou ty tam, jen ta hlava ne a ne přestat. Každopádně jsem si dnes ráno zkoušela znovu ten Axiom a nebyla tam ani ta druhá světlounká čárka…ach jo, já vám tak závidím..
Snad se taky někdy dočkám..
Vyčkej ještě pár dní a zkus znovu test. Pokud tam už byla ta slaboulinká čárka, tak nemusí být nic ztraceno. Nebo si dojdi na krev a budeš chytřejší. Někdy jsou ty testy nepravdivé.
Ahoj, kdyz sem cekala Tobiska, delala jsem si test taky hnedka tyden po styku, mela jsem tu druhou carku sotva viditelnou, za dva dny zadnou a pak se opakovalo porad dokola. Az jsem si zasla na krev a tehu se potvrdilo, tak hodne stesti
Ahoj, já měla den po vynechání MS velmi slabou čárku. a další den už silnější, bohužel to nedopadlo dobře. Po 5měsících se potratu se pokoušíme znovu. Myslím si, že týden po styku je fakt brzo. Taky bych ráda, aby se to ukázalo tak brzo. Teď mne po styku přes ně v půlce cyklu hodně bolelo břicho. Tak jsem to měla sama při prvním těhot. Tak jsem také nedočkavá a jak … po potratu chci mimčo víc a víc.
ahojky,naúisu ted neco od veci,ale vidim,ze je tu nejaka maminka ama chlapecka Tobiaska,muzu se zeptat.kdy slavi svatek?moc dekuji
Ahoj „snažilky“, my se taky snažíme o mimi, na první jsme čekali 1,5 roku a pomohla mi až hormonální léčba (Clomhexal + Provera), pak když se nedařilo, tak jsem dostala stejnou léčbu, která byla úspěšná, bohužel v 6 tt skončilo těhotenství zamlklým potratem. V léčbě pokračuji, dnes mám 4. den zpoždění MS, ale těhotenský test bohužel negativní
Přijde mi divné, že bych měla až tak velkou poruchu, kterou neovlivní ani léky (Provera je na upravení a pravidelnost cyklu). Myslíte, že máme ještě šanci? Díky za odpovědi ![]()
Ahoj Janiku, já js na tom podobně, tak ti píšu, aby jsi věděla, že v tom nejsi sama. o první mimi jsme se snažili přes rok a také jsem do sebe dopovala hormony, pak se tělo umoudřilo a já otěhotněla a vše bylo bez problémů
Teď plánujeme druhého potomka a zatím se nedaří. Tenhle cyklus je ale jiný, mám už asi týden takové divné píchání v břiše a předevčírem jsem měla při usínání až křeče jako na menstruaci a zatím nic, měla jsem to dostat včera, to jsem si taky udělala test, ale je tam jen druhá stínová čárka, tak jsem ho vyhodnotila jako negativní, ale pořád doufám, že jen na test bylo brzy, tak ti taky držím palečky, u prvního mimi jsem měla test pozitvní až 3 dny po vynechání. Petra