Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pukoušek píše:
A jeste bych se chtela zeptat, kdy prijdou prvni tehu priznaky?
Hele to je u kazde jine, treba za tyden, treba za dva mesice, treba nikdy
mne treba vubec nebolely zezacatku prsa, ty zacaly az nekde kolem 3tiho mesice…jedine co mi bylo trochu divne, bylo, ze jsem chodila tak 5dni pred ocekavanou MS na WC, ze me tlacil spodek, myselala jsem si, ale ze jsem nastydla
nic jineho mi nebylo… ![]()
Dobre, ja se teda nebudu starat a pockam to tech „par“ dnu.
A ohledne tech priznaku, ja jen, ze me od vcerejska boli v podbrisku, ale tak, jako pred MS. Asi to moc prozivam, co. Uz teda mlcim a kdyby jste jeste nekdo meli nejakou radu, nazor ci pripominku, budu jen rada. ![]()
@pukoušek Muzes mit ted tisic priznaku a nic a priste ti nemusi byt vubec nic a miminko tam bude…:)ja pocitala s tou horsi variantou, normalne jsem si nakoupila vlozky a tak a byla jsem mile pak prekvapena
![]()
@pukoušek No vidíš, nakonec to miminko chtít budeš
Ty příznaky opravdu být mohou a nemusí…někdo to dokonce pozná instinktivně, že je v tom. Ale psychika je mocná
Tak držím palce a dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Jste zlate. Moc dekuji za pekna slova a urcite dam vedet. Byla bych rada, ale radeji bych jeste ten rok pockala.
Ahojki s pritelem bysme chtli miminko ale mela sem asi pred smi lety ginekolickou operaci a nechali mi jen jeden vajecnik a lekari mi rekli ze muzu mit dite ale jen umele oplodneni a tet posledni 4 dny me picha pod levim zebrem neni to furt jen chvilkama hlavne kdyz si lehnu na brisko tak mam takovy divny tlak nevite co byto mohlo byt?
Jak je to stěma plodnýma dnama?
jen bych chtěla vědět jestli můžeme mít taky mimi, poslední jsem měla 11.10 a trvala do 16.10 tj. 5 dní, „stalo se nám to“ 18.10 je tam možnost otěhotnění tak hned po menzesu? popř. kdy mám zkusit test ať to není tak brzy a něco uvidím nechci čekat až do další MS..?
![]()
Tak me bylo receno, ze plodne jsou 14-16 den od prvniho dne MS, ale nevim to jiste, takze nechci byt za chytrou.
Me zacala 7.10. a „ujelo“ nam to 16.10., takze si myslim, ze blize k tehu mam teda ja. Zkousela jsem ze zvedavosti dneska testik a nic. Jinak me od vcerejska poboliva podbrisek. Jako by se mi tam kroutily streva, nic hrozneho to neni a o bolesti snad ani nejde psat, spis tam jakoby neco citim, tak nevim, ale jak rikam, testik byl negativni. V zaloze mam jeste par. Koupila jsem si v DM a ma citlivost na hcg 25, co myslite, kdy tento zkusit? Jsem z toho jelen a porad nad tim musim premyslet. A kdy to jde zjistit z krve? Mam docela narocnou praci, tak abych treba i tim neublizila mimcovi. ![]()
Ahojky prosim o radu byla jsem u lekare protoze jsem mela bolesti v podbrisku nejsilnejsi byly prvni den Ms
Druhy den nic pak se me znovu vratily a zas zmizely. V pondeli jsem byla u lekare a rikal ze to byla bourliva ovulace
nasel tam prasklou cistu a na druhe strane kulicku nebyl si jisty jestli jsem tehotna a nebo jestli to
Je polip. Sestra me delala test z moci a byl negativny ale z krve me ho nedelala. mam jit znovu na ultrazvuk
zacatkem listopadu ale neustale se me ptal dok. kolem tehotenstvi prosim poradte jestli jsem tehotna nebo ne a casto chodim curat dekuji za radu
Příspěvek upraven 22.10.14 v 19:35
@pukoušek na testík je zatím brzo, ten zkus až za 14 dnů po možném oplodnění. Jinak mám momentálně stejné příznaky jako ty, tak musíme vydržet a uvidíme ![]()
Já teda nic nezpozorovala(teda bylo mi včera blbě, měla jsem křeeče v břiše-ale to nebude těhotenstvím, protože to není ani týden co se to stalo) ale tak nějak si říkám, že by tam mohlo být a tak se tak pro jistotu chovám-i když si myslím, že nic nebude..MS mám mít až za nějaký cca 4-3 týdny tak uvidím, teď plánované nebylo(chtěli jsme až tak za rok),ale i teď bychom ho brali…tak co myslíte bude nebude
jak jste na tom vy? ![]()
@certik40 já jen, že píšeš jak hotentot. V podstatě není jasné, na CO se vlastně ptáš? Navíc - nevím, jestli jsi, nebo nejsi provorodička, ale takové ty věci kolem možného zjištění těhotenství by jsi už snad mohla sama vědět, ne? ![]()