Mohu být v tom?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
22.10.14 18:34
@berry4 píše:
@certik40 já jen, že píšeš jak hotentot. V podstatě není jasné, na CO se vlastně ptáš? Navíc - nevím, jestli jsi, nebo nejsi provorodička, ale takové ty věci kolem možného zjištění těhotenství by jsi už snad mohla sama vědět, ne? :think:

To jj to vim ale tohle se me stalo poprve a tak jsem chtela poradit a ne kritizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.10.14 18:37

@certik40 a v čem chceš radit, když není jasné, na co se ptáš? Nauč se prosím jasně formulovat otázky a potom možná dostaneš odpověd´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.10.14 18:40
@berry4 píše:
@certik40 a v čem chceš radit, když není jasné, na co se ptáš? Nauč se prosím jasně formulovat otázky a

Ptala jsem se jestli mohu byt tehotna podle priznaku co me rekl doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.10.14 18:46

Doktor ti řekl, že to může být cista, nebo polyp. Ranné těhotenství nepozná ani on. Jestli máš už víc, jak týde po MS, tak si udělej těhotenský test, nebo vyčkej na další návštěvu u lékaře.
Mě bolí pořád někde něco a kdybych to měla přisuzovat těhotenství, jsem těhotná 3 x měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.10.14 20:15

@certik40 Udelej si test znova treba za tyden nebo si dojdi na krev sama jako samoplatce..stoji to cca 200,–, takhle ti to nikdo nerekne zda jsi nebo nejsi tehotna, nikdo tu do tebe nevidi a ty nejslip vis, kdy a jak s nekym spis a zda tam moznost je nebo ne…mne je taky nekdy spatne od zaludku, mota se mi hlava apod. pritom to s tehotenstvim nema nic spolecneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.3.15 17:06

boleni pod brisku

Dobrý den prosím o radu mám 14 dni před menstruaci a už dva dny me hrozné bílý brycho jako kdybych mela dostat menstruaci a i Pícha me to tak bych se chtělazeptat jestli to mmůže byt příznak trhu prosím děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.15 19:08

Uz blaznim?

Ahojte holky minuli tyden jsem byla u gynekologa.Rekl mi ze mam delohu vice prokrvenou ale ze tehu nejsem.Byla jsem tam 13 dni po nechranenem styku.Ale Ms stale nikde a dnes jsem si pripadala zvlastne. Udelala jsem si test, ale byl negativni. Nevim jestli si jen neco vsugerovavam.Ale kdybych tehu byla uz by se to muselo ukazat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.15 22:59

Zdravim vsechny co cekaji, doufaji, snazi se. V kostce ma situace. Druhy mesic po vys.HM.Nepravidelny cyklus, obvykle ale 35dni.Dnes 41 dni od posl.mens.Test negativni, citlive bradavky, zaludek na vode, ale ne kazdy den, popichovani na obou stranach podbrisku, na miste, kde by mely byt vejcovody. Nutno podotknout, ze jsem po dvou mimodeloznich tehot. a chybi mi pravy vejcovod, ktery me mimojine ted popichuje.Asi je jasne, na co se chci zeptat.Je možné, že jsem těhotná? Nebo jen poplach. Nemohu byt znovu mimodelozne, kdyz me to ted popichuje tam kde nema. Prosim poradte.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.15 13:20

Ahoj, dnes je to 10 dní od vynechání MS, ve středu test (25tka) - negativní, dnes pro jistotu u dr., na UTZ nebylo nic vidět, jen zvětšená děloha a endometria. Dostala jsem vyvolávačku a prý se uvidí, jestli jsem těhotná nebo ne. Prý je ještě příliš brzy… Vyšetření krve žádné. Je to normální? Jaká je pravděpodobnost, že jsem těhotná?

• Citovat
  • Upravit
19
2.9.16 19:09

Holky mohu být těhotná?

Ahoj holky mám otázku, mohu být těhotná když jsem vynechala 2pilulky antikoncepce? Menstruace se dostavila se 3 denním spozdenim a ještě ke všemu jen na 2 a slabé. Pocituji dnes nevolnost, ale to může být i od nervů asi Teda. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.11.17 17:44

Nechapu to?

Ahoj s mym puvodnim partnerem jsem mela nehodu 12.10. nestihl to vcas. 19. 10. jsem to dostala, ale bylo to trochu jine nez normalne. Ovu nevim, kdy byla. No a pak jsem mela nezavazny chraneny styk kondomem 30.10., nic se nestalo, nepraskl, vse ok, akorat od toho 12.10. jsem dost pribrala a dnes jsem to dostala - 28. DC a mam to strasne slabe, skoro nic a prsa me silene boli uz asi tyden a dnes extremne. Co se deje? Tak mesic mam jakoby stavy na omdleni. Kdybych byla treba :hug: v tom? Kdo by byl otcem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.11.17 18:09

@Ginny89 udělej si test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
16.11.17 18:15

@Ginny89 zkus test mamatest 10 UML udělej si ho ráno a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
16.11.17 18:25

Otcem by byl spíš ten první. To by koneckonců doktor určil, je to celkem velké rozmezí. Ale podle mne je to nějaká porucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.11.17 18:29

@Ginny89 a test sis neudělala proč, když se bojíš, že můžeš být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí