Mohu být v tom?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
26.8.08 09:42

Zdravím

Chtěla jsem se jen zeptat, mám zpoždění 5. den. Už přes rok neberu žádnou antikoncepci. Těhotenský test mi vychází negativní. Příznaky nic moc žádné, jen mě bolí břicho a sem tam se mi zamotá hlava. Je možné, abych byla těhotná? Po jak dlouhé době zpoždění je třeba jít ke gynekologovi na vyvolání menstruace? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
221
26.8.08 11:32

Tak bohužel vysněné miminko opět nebude :cry: Dnes, tj. 5. den zpoždění a MS se dostavila. Držím palce všem, kdo se o miminko snaží!

Petruš - moc moc přeju, aby jste se dočkali miminka, jestli byl na testíku alespoň nádech, tak bych se radovala :-) Není to sice ještě přesvědčivé, ale přece jen… U našeho 2. těhotenství (které bohužel nedopadlo dobře) tam byl taky jen malinkatý nádech a byla to pravda :-)

Anonymní - těhotná být můžeš, někdy se ukáže test pozitivní až po týdnu, já bych počkala ten týden a pak naběhla k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.08 16:34

Janiku, píšu ti, abych tě trochu podpořila, že mi stalo to samé a dnes mě ta mrcha dostihla :twisted: :evil: , ráno mi klesla BT a bylo vymalováno. Koukám, že jsme na tom podobně, taky si přejeme 2. miminko a doma máme o pár měsíců mladší berušku než ty. Tak hodně štěstí, ať nám to brzy vyjde a je to všechno v pořádku. :) Petra

• Citovat
  • Upravit
221
27.8.08 08:20

Peti, tak to mě moooc mrzí :cry: Jsou to starosti :-( Škoda, že se nedá zjistit, jestli se „zadařilo“, třeba hned 2 dny po tuleníčku a taky těch plodných dnů by mohlo být víc (to by mě teď asi spousta, která mimi nechtějí a plánují si milování podle plodných a neplodných dní, ukamenovala :P ). No nic, nezbývá než snažit se dál… Náš Matýsek půjde do školky, tak mám plnou hlavu teď tohoto, tak snad to moji mysl částečně odpoutá od toho, že se nedaří, a vyjde to :lol: Doufám, že za měsíc už budete jásat, jestli budeš chtít, písni - klidně na SZ. Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.8.08 14:11

Holky, dostala jsem ms, sice o tři dny dřív a trvala jen 3 dny místo obvyklých 7, ale je to jasné… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.10.14 14:56

Vynechaná pilulka a pak sedmidenní pauza??

Holky, zapomněla jsem si vzít jednu pilulku v druhém týdnu braní - zapomněla úplně, pak jsem si ji vzala až druhý den v obvyklou dobu.. jenže hned druhý den na to jsem dostala menstruaci, udělala jsem si tedy sedmidenní pauzu a šestý den pauzy, kdy už jsem nemenstruovala, jsem měla s přítelem sex… ptám se vás - myslíte si, že je riziko otěhotnění??? :-) Ne že bych byla na nervy, miminko by byla radost, ale spíš se bojím, abych zase nnenasadila antikoncepci a ta případnému mimi neuškodila.. poraďte, pomozte, jsem v koncích :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
17.10.14 14:58

@Bobina66 a co zvednout telefon a zavolat na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.10.14 15:00

@Nina Filipi Moje gynekologie má čt a pá zavřeno :( A do pondělí se zblázním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.10.14 22:16

Neplanovane tehu

Ahojky, momentalne jsem ve fazi, kdy si nevim rady, proto zkousim tady. Par vet jsem se tady uz nacetla, ale ted bych uvitala radu. Takze, s pritelem jsme ve fazi rozestaveny dum a planovani svatby, mimi je v planu hned po svatbe, jenze…Vcera milacek trochu u milovani ujel a zapomnel se ve mne, proto by me zajimalo, jaka je pravdepodobnost tehu, kdyz prvni den MS byl 7.10. a obvykle trva 5-6 dnu, plus minus kazdych 28-30 dnu. Anti neberu a ovulace, plodne dny a ostatni tyhle veci jsou pro mne jedna velka neznama.Fakt bych prosila o nazor, jaka je sance na tehu a kdy si udelat testik.Do dalsi MS nevydrzim cekat.Moc prosim o nazory. Dekuji. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
17.10.14 22:19

@pukoušek
Já bych byla klidná, plodné dny Ti teprve začnou. S největší pravděpodobností těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.10.14 22:30

Opravdu jsem mimo plodne? Tyyjo, bude to znit vuci druhym surove, ale ted jeste mimi ne. I kdyz uz ted bychom ho milovali, ale rok si jeste se snazenim pockame. Dekuji za uklidneni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
18.10.14 18:49

@pukoušek Já bych teda klidná nebyla, protože pokud ti MS začala 7.10., tak jsi dnes 12tý den cyklu a včera jsi byla 11DC. Například já mívám ovulaci 11-14DC a to prý ještě spermie tak 3 dny počkají…Takže dle mě klidně těhotná být můžeš! Ale víš jak, my snažilky to moc chceme a nepřichází to, tak se na to začni těšit a třebas to taky nepřijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.10.14 08:55

Nooo, tak ted jsem trochu rozhozena. 8o Ale zase si rikam, ze by bylo super, kdyby to vyslo napoprve. Kdyz to tady ctu, jake maji holky problemy a o mimco se snazi tak dlouho, tak prece nemuzu nadavat a musim byt jen rada. :-) Kdyby jsme meli aspon ten domecek dostaveny. :cert: A holky, prosm, kdy si muzu nejdrive udelat ten testik? Tak dlouho do MS nemuzu prece cekat, uz bych chtela vedet, jestli se tam neco zabydluje nebo ne.. :-D S pritelem uz se smejeme a porad sahame na brisko a mluvime s nim. :oops: :D Opravdu musime cekat az do zpeozdeni? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.10.14 09:09

A jeste bych se chtela zeptat, kdy prijdou prvni tehu priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.10.14 09:10

@pukoušek Vydrz to, ja testila az kdyz MS neprisla treti den, to uz mi to bylo divne, pac chodila a chodi jako hodinky presne po 28dnech :) ukazala se uz krasna druha carka a nemusela jsem lovit zadne duchy :)a zkoumat, zda tam ta druha cara je nebo ne a pak treba byt zklamana kdyby ta MS preci jenom prisla… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí