Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak bohužel vysněné miminko opět nebude
Dnes, tj. 5. den zpoždění a MS se dostavila. Držím palce všem, kdo se o miminko snaží!
Petruš - moc moc přeju, aby jste se dočkali miminka, jestli byl na testíku alespoň nádech, tak bych se radovala
Není to sice ještě přesvědčivé, ale přece jen… U našeho 2. těhotenství (které bohužel nedopadlo dobře) tam byl taky jen malinkatý nádech a byla to pravda ![]()
Anonymní - těhotná být můžeš, někdy se ukáže test pozitivní až po týdnu, já bych počkala ten týden a pak naběhla k Dr.
Janiku, píšu ti, abych tě trochu podpořila, že mi stalo to samé a dnes mě ta mrcha dostihla
, ráno mi klesla BT a bylo vymalováno. Koukám, že jsme na tom podobně, taky si přejeme 2. miminko a doma máme o pár měsíců mladší berušku než ty. Tak hodně štěstí, ať nám to brzy vyjde a je to všechno v pořádku.
Petra
Peti, tak to mě moooc mrzí
Jsou to starosti
Škoda, že se nedá zjistit, jestli se „zadařilo“, třeba hned 2 dny po tuleníčku a taky těch plodných dnů by mohlo být víc (to by mě teď asi spousta, která mimi nechtějí a plánují si milování podle plodných a neplodných dní, ukamenovala
). No nic, nezbývá než snažit se dál… Náš Matýsek půjde do školky, tak mám plnou hlavu teď tohoto, tak snad to moji mysl částečně odpoutá od toho, že se nedaří, a vyjde to
Doufám, že za měsíc už budete jásat, jestli budeš chtít, písni - klidně na SZ. Pá
Holky, dostala jsem ms, sice o tři dny dřív a trvala jen 3 dny místo obvyklých 7, ale je to jasné… ![]()
Holky, zapomněla jsem si vzít jednu pilulku v druhém týdnu braní - zapomněla úplně, pak jsem si ji vzala až druhý den v obvyklou dobu.. jenže hned druhý den na to jsem dostala menstruaci, udělala jsem si tedy sedmidenní pauzu a šestý den pauzy, kdy už jsem nemenstruovala, jsem měla s přítelem sex… ptám se vás - myslíte si, že je riziko otěhotnění???
Ne že bych byla na nervy, miminko by byla radost, ale spíš se bojím, abych zase nnenasadila antikoncepci a ta případnému mimi neuškodila.. poraďte, pomozte, jsem v koncích
![]()
@Nina Filipi Moje gynekologie má čt a pá zavřeno
A do pondělí se zblázním ![]()
Ahojky, momentalne jsem ve fazi, kdy si nevim rady, proto zkousim tady. Par vet jsem se tady uz nacetla, ale ted bych uvitala radu. Takze, s pritelem jsme ve fazi rozestaveny dum a planovani svatby, mimi je v planu hned po svatbe, jenze…Vcera milacek trochu u milovani ujel a zapomnel se ve mne, proto by me zajimalo, jaka je pravdepodobnost tehu, kdyz prvni den MS byl 7.10. a obvykle trva 5-6 dnu, plus minus kazdych 28-30 dnu. Anti neberu a ovulace, plodne dny a ostatni tyhle veci jsou pro mne jedna velka neznama.Fakt bych prosila o nazor, jaka je sance na tehu a kdy si udelat testik.Do dalsi MS nevydrzim cekat.Moc prosim o nazory. Dekuji. ![]()
@pukoušek
Já bych byla klidná, plodné dny Ti teprve začnou. S největší pravděpodobností těhotná nebudeš.
Opravdu jsem mimo plodne? Tyyjo, bude to znit vuci druhym surove, ale ted jeste mimi ne. I kdyz uz ted bychom ho milovali, ale rok si jeste se snazenim pockame. Dekuji za uklidneni ![]()
@pukoušek Já bych teda klidná nebyla, protože pokud ti MS začala 7.10., tak jsi dnes 12tý den cyklu a včera jsi byla 11DC. Například já mívám ovulaci 11-14DC a to prý ještě spermie tak 3 dny počkají…Takže dle mě klidně těhotná být můžeš! Ale víš jak, my snažilky to moc chceme a nepřichází to, tak se na to začni těšit a třebas to taky nepřijde ![]()
Nooo, tak ted jsem trochu rozhozena.
Ale zase si rikam, ze by bylo super, kdyby to vyslo napoprve. Kdyz to tady ctu, jake maji holky problemy a o mimco se snazi tak dlouho, tak prece nemuzu nadavat a musim byt jen rada.
Kdyby jsme meli aspon ten domecek dostaveny.
A holky, prosm, kdy si muzu nejdrive udelat ten testik? Tak dlouho do MS nemuzu prece cekat, uz bych chtela vedet, jestli se tam neco zabydluje nebo ne..
S pritelem uz se smejeme a porad sahame na brisko a mluvime s nim.
Opravdu musime cekat az do zpeozdeni? ![]()
A jeste bych se chtela zeptat, kdy prijdou prvni tehu priznaky?
@pukoušek Vydrz to, ja testila az kdyz MS neprisla treti den, to uz mi to bylo divne, pac chodila a chodi jako hodinky presne po 28dnech
ukazala se uz krasna druha carka a nemusela jsem lovit zadne duchy
a zkoumat, zda tam ta druha cara je nebo ne a pak treba byt zklamana kdyby ta MS preci jenom prisla… ![]()
Zdravím
Chtěla jsem se jen zeptat, mám zpoždění 5. den. Už přes rok neberu žádnou antikoncepci. Těhotenský test mi vychází negativní. Příznaky nic moc žádné, jen mě bolí břicho a sem tam se mi zamotá hlava. Je možné, abych byla těhotná? Po jak dlouhé době zpoždění je třeba jít ke gynekologovi na vyvolání menstruace? Děkuji za odpovědi.