Netloustnucí čárka

6471
16.8.08 09:30

Netloustnucí čárka, prosím o radu...

Ahojky, mám dotaz. 13.8. jsem měla dostat měsíčky, nedostavily se doteď. Na krvi jsem byla, těhotenství potvrzeno, hodně na začátku, kontrola až za 14 dní. Akorát mě straší mimoděložní těhotenství. V den očekávané MS jsem si udělala test,pozitivní, ale druhá čárka slabší a od té doby dělám každý den. A čárka nesílí, kdy už by to mělo být znát a čárky by měly být obě dvě stejně silné? Po týdnu? Moc se bojím, aby bylo vše v pořádku a děkuju všem za radu a zkušenosti který mi sem napíší. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
16.8.08 10:16

Lucinko, klid, vždyť je to jen tři dny. V nějaké jiné diskuzi jsem četla, že někomu se udělala stejně tlustá čárka až 40DC, plus ovu mohla být později. Ještě máš na tlustice čas. Pokud znáš hodnotu hcg z prvního odběru, můžeš si za své penízky dojít na další a hodnoty porovnat, jak stoupají.

A máš nějaký důvod proč si myslet že by mohlo být mimoděložní?

držím palečky, ať vše dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
16.8.08 10:35

Ahojky děkuju, jen se prostě bojím, aby bylo vše v pořádku, miminko si moc přejeme, hodnotu jsem měla 72,8. A nevím jestli si do laboratoře můžu dojít sama, bydlím na menším městě a nevím jestli se to u nás dělá. Tak snad bude vše O.K. Měla jsem před 3 měsící malou cystu která praskla a těh.test byl slaboučce poz., že to byla cysta jsem se dozvěděla až od lékaře. Budu doufat, že hodnoty budou stoupat, jak mají. Jen mě bolí občas v podbřišku a mám docela problémy se zaraženými větry, bolí mě vždy na pravé straně, tam kde jsem měla slepák, od tý doby co mi ho vzaly a mám takový problémy, mě tam píchá. Teď si to tedy užívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
16.8.08 10:59

Lucko - do laboratože si můžeš zajít i sama a znovu si nechat změřit hodnotu HCG v krvi! Odběr si budeš platit sama, cena se pohybuje od 100,– Kč až 300,– Kč

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
16.8.08 11:01

Neci se tě nějak dotknout, ale nechápu proč zakládáš další diskusi, když jsme už skoro stejné táma řešili na TVÉ DISKUSI
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
5677
16.8.08 12:40

nejlíp uděláš, když zajdeš na krev ne…

jinak nechápu proč zakládáš tolik stejných diskuzí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
16.8.08 13:03

Všem se omlouvám, šlo mi jen o to kdy by mě měla tloustnout čárka. A díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
16.8.08 15:16

Ahoj,
já jsem si první test dělala den před očekávanou MS, tedy 27 den cyklu. Čárka byla slabší, ale krásně viditelná, další test jsem dělala 31 DC, čárka pořádně zesílila a ztmavla a další test jsem dělala 35 DC a to byla ta testovací už mnohem tmavší a silnější než kontrolní. Držím palce, aby to dopadlo, jak si přeješ, ale asi nezbývá, než čekat. Kdybys měla mimoděložní, tak budeš mít velké bolesti břicha.

P.S. Ten test z 35 DC mám v metříku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
16.8.08 15:34

Lucko - omlouvat se nemusíš, já jsem ti chtěla zkopírovat tu diskusi, že jsme řešily podobné téma a až jsem to zkopírovala tak jsem zjistila, že jsi ji zakládala taky!!!
Budu ti držet palečky aby to dobře dopadlo!!! Určitě nám potom napiš jak jsi dopadla! :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
6471
19.8.08 09:00

Tak čárky zesílíly tak uvidíme, jak to půjde dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.9.08 17:55

Ahoj holky
Prosím o radu.....Už jsem fakt zoufalá.Mate asi podobné skušenosti tak počkám co mi napíšete.Takže poslední měsíčky jsem měla 30.7 a ovulaci jsem měla 13.8 a měsíčky jsem měla dostat 26.8.Samozřejmě nikde.Tak jsem si udělala mamatest 2.dny po neuskutečnění MS a byl pozityvní,ale strašně slabá čárečka.No moc jsem neplašila a byla moc ráda,ale ted mam strašné obavy,protože ta slabá čárečka trva až do ted,tedy už 5.den.Tak vás prosím jestli jste to naka měla taky a jak jste dopadla.Mám pořad bolení břich,tedy v podbříšku,lesklé oči a ted i častá plinatost.Budu ráda když napíšete svůj názor.Děkuji všem dopředu
PROČ ČARKA NESÍLÍ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
1.9.08 18:08

deny a zkousela jsi i jine testy nez mamatest?? Treba nejaky s citlivosti 20, mamatest ma 25, takze pokud se ti ukazala carka na nem, tak si myslim, ze na tehle citlivejsich uz by mela byt carka vyraznejsi. A ukazuje se ti ta carka hned nebo az po zaschnuti testu?? Nemas moznost ten test vyfotit a ukazat nam ho?? .. hlavne se tim nestresuj, kdyz jsem byla v laborce na krvi, tak mi laborantka rikala „kdyz uz jednou neco vychazi na testech, tak je to jasny“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.9.08 18:16

aHOJ bLUE
No dneska jsem si dělala další test naký noví jmenuje se UniMark tyčinka a ukázala se mi opět slaboučka.No možnost by byla že bych to vyfotila,ale nevím jestli to tam pujde vidět.Zítra si mam jit pro testy do laborky,tak uvidím,ale pořad ta slaba čarka.Fakt už mě to docela ničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.9.08 18:22

čarka se mi oběvuje asi tak po 4.min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.9.08 18:31

tak jsem si to vyfotila ale ted se tady dívám a nevím jak se to tady posílá