Netloustnucí čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
2.9.08 15:48

Tak jsem začala krvácet.No teda špinit…Takže se to nejspíš neuhnízdilo.No nic zítra si stejně zajdu na gyndu at se pořadně podívá do dělogy jestli mi tam něco nezůstalo.Škoda no..Budem se muset zase snažit.....Tak se tady holky pěkně mějte a at se vám daří.Držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
2.9.08 15:59

Špinění ještě nic neznamená, uvidíš zítra a pak dej vědět, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
2.9.08 16:51

Jo špiním,teda špinila takové hněde.A ted zase nic ale píchá mě v břichu......Ráno si změřím bazalní teplotu a uvidim.Zítra jdu na tu gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
2.9.08 21:37

Hlavne to hned nevzdavej, spineni je normalni, urcite si to tu nekde uz cetla;)

Zitra dej urcite vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.9.08 21:47

Ahoj,
buď hlavně v klidu a nic nevzdávej.Já jsem po IVF.Čárky na testu jsem měla světloučké i v 8tt.Špinila jsem do 9tt.Taky jsem tak blbla jako ty.A čekám dvojčátka.
Moc ti držím palečky a zítra sem určitě kouknu,jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.9.08 10:30

Ahoj holky.tak už jsem si naprosto jistá.Samovolný potrat.Pry toho je ted hodně…V čera večer jak jsem začala špinit,tak asi po 5.hod jsem začala sylně krvácet.Ráno jak jsem se probudila tak ze mě vypadl kusanec krve.Tak jsem ho vzala a byl to váček.Prostě hrůdka masíčka s nakým ocáskem.Tak ted mam MS.......Ale už mě to přešlo a jsem ted docela ráda že se čistím sama a nemusím na výškrab…Ted si počkám a až mi skončí MS.tak zase pude snaženíčko…Ale už na to fakt nebudu spěchat a tak moc se kontrolovat,fakt to nemá cenu.No aspon už jsem chytřejší…Jinak příští tyden v ponděli jdu na Gyndu at mě může doktor skontrolovat jestli ve mě neco nezůstalo,jinak pry to nemá cenu tam chodit dřív…Tak vám holky tady držím palečky a snad brzo budu zase tady.....Všem vám děkuji.Těm které jste se připojily a snažily se mi radit a pomoct.Ještě jednou děkuji…
Takže zase do snaženíčka papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.9.08 10:32

Marto.R
Moc ti gratuluji ke dvojčatům.....
Jaká byla reakce,když ses to dozvěděla.......
Hodně štěstíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
3.9.08 11:06

Tak to je mi moc líto!! Tak se budeme snažit znova!! Ozvi se brzy a pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.9.08 11:07

Ahoj Deni,
je mi to moc líto,ale věř mi,že je lepší když se to stalo takhle brzo.A věřím,že za chvilku už tady budeš jásat s //.Moc ti to přeju.
Moje reakce na dvojčátka??Vyražený dech a jediné co ze mě vypadlo je-Pane doktore,já vás miluju :oops: :lol: Jinak tatínek má obrovskou radost ze které se ještě teď nemůže vzpamatovat :roll: :lol:
Zbytek rodiny jásá.Všichni jsme šťastni,jen já mám trochu strach jestli to zvládnu :lol:
Tak paa a držím palečky na další snaženíčko.Hlavně bašti kys.listovou!!!Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.9.08 11:30

Betty
Jasně budem se snažit.Klidánko si můžem psat jak se to vyvíji a pokračuje.Bud budu na snaženíčku kde jsi ty a nebo někde okolo.Určo se budem informovat a radit..Děkuji ti.papa

MartoR
No úplně mam husí kůži jak čtu tvou zprávičku o dvojčátkách.No taky bych byla asi vyjevena,ale určo štastná…Mám kamarádku ktera ma dvojčatka----páreček,A nestěžuje si pry to ma vše najednou a ani to není tak těžké jak si každy myslí.Pry si maminka na to zvykne a vše ma při jednom.Mám i kamarádku,teda znamou která ma 3.děti a chtěla ještě jedno a místo toho čeka hned dvojčatka,takže bude mít 5.dětí..:) Držím palečky a taky sem tam napiš co a jak.Kdy máš termín?A už víš co to bude?Snad ne dva roštáky..:)Fakt je to krása.Snad se tady brzy sejdem..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.9.08 13:46

Deny,
ještě nevíme co to bude.Jsem teprve 11+3tt.Termín mám zatím 16.března,tak uvidíme :lol:
Určitě se to dá zvládnout a já se na to moc těším.Ségra si z nás dělá srandu ,že to budou dva kluci :roll: No,snad se mi poštěstí aspoň jedna holčička.Tak zatím pa a určitě se někdy ozvu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.9.08 13:51

MartR
A u vás v rodině jsou nake dvojčatka.Nebo u partnera?
Ježiš jak ja ti přeji štěstíčko.....Takže v březnu?Užasné
Tak pak napiš co a jak.....Neboj zvládneš to…Až se mi to podaří tak ti dám určitě vědět.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.9.08 14:42

Deny,
V rodině dvojčátka nejsou.Jsem po umělém oplodnění.Na čtvrtý pokus se zadařilo a hned dvakrát :lol:
Zadařilo se už teda dřív,ale vždy se špatným koncem.Tak snad to tentokrát vyjde.Budu čekat a brzo napiš pěknou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.9.08 16:01

Ježiš,tak to je mi vážně líto že ti ty předtím nevyšly.Takže umělé oplodnění dělají dvojčatka? :) No hlavně že se ti to povedlo..A hned dvakrát…Super…Snad ti przo napíšu…tak papa
A drž se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.9.08 21:40

Deny, to je mi lito:( .. ale neboj, urcite se to priste podari!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí