Pozitivní testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17042
8.7.10 20:06

Petra33 máš rozumného lékaře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
8.7.10 20:06

Dr.Kohoutová,chodím k ní v Hronově.Moc díky za rady holky.Já věřím že bude miminko v pořádku.Na ten podrobný UTZ mě asi pošle.Minulý týden jsem začla cítit pohyby,a řekli mi že čekám holčičku,měla jsem ji vysněnou,a tenhle týden přijde taková věc.Ale věřím že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xx
8.7.10 20:13

Všechno bude v pohodě uvidíš. Osobně bych také nešla na odběr plodovky, kdybych byla na tom screeningu ve 12. týdnu. Bohužel jsem tam nebyla, protože můj Dr. mi o tomto vyšetření vůbec neřekl a já se dozvěděla, že to existuje, až když bylo pozdě.

• Citovat
  • Upravit
6868
8.7.10 21:11

Ahoj Liduš,

taky bych hlavně věřila tomu v 1.trimestru. Mě osobně vyšli triply taky špatně. Jsem taky z HK a chodím do fakultky, kam chodíš ty? Ale díky bohu moje doktorka je fakt rozumná, navíc díky mému rizikovému těhu, mě na plodovku nehnala ani náhodou, protože v mém případě bych nejspíše potratila. Ve 20.týdnu jsem právě kvůli výsledkům krve šla na velký genetický UZ k doc.Eliášovi, a díky bohu je mimi v pořádku. Dej vědět, jak to dopadlo, aždopádně pokud nejsi se svoji dr. spokojená a vážně nechápu proč tě takhle děsí a stresuje, vezmi nohy na ramena a přejdi jinam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102692
8.7.10 21:49

Liduš tohle na mě někdo zkusit… myslím jednak škrtání výsledků, které nota bene vyhodnocuje počítač a ten si vždy všimne… i ta průpovídka o nezodpovědnosti… tak bych asi měla hodně co dělat aby to neskončilo fyzickým napadením příslušné dámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
9.7.10 09:12

kailovka:Já chodím do Hronova,ale pak nás posílají do Hradce,bylajsem tam ve středu na genetice,kde jsem řekla že plodovkuodmítám,akoukali na mě´jak kdybych neměla zájem na tom,aby bylo dítě zdraví.Ale tady jedna paní bohužel od nás potratila.Proto věřím že bude vše v pořádku.Já bych ani nemocný dítě už nedokázala dát pryč.Každý má právo žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
9.7.10 10:18

Liduš: A nechceš zkusit přejít přímo do fakultky? Já myslím, že když se tam stavíš, řekneš jim co a jak, že se Tě někdo ujme. Samozřejmě i tady se dá natrefit na blbce, jako všude. Ale přijde mi to divný. Mě na plodovku jak jsem psala ani nemohla poslat, ale i tak říkala, že by to byla blbost a domluvila mi ten velkej UZ právě u Eliáše, ke kterému chodí holky co třeba nemůžou na plodovku nebo nechtějí. Určitě se nenech odbýt, fakt bych to zkusila. Anebo mi pak ámoška říkala, že je něco v Červeným kostelci taky tam dělají nějaký UZ, který je taky hodně podrobný, že nahrazuje plodovku, le nechci tady něco plácat, co přesně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102692
9.7.10 10:45

Liduš pokud víš, že by sis dítko nechala, i kdyby nebylo v pořádku, tak se přestaň stresovat a kašli na plodovku a tak… stejně to může skončit jen jedním ze 3 způsobů:
1. zjistí že je vše v pořádku a dobře to dopadne
2. zjistí že je vše v pořádku a přesto potratíš
3. zjistí že tam postižení je a pak na tebe budou tlačit abys šla na potrat
Ale při dobrém NT je větší pravděpodobnost, že dítko je OK a triply falešně pozitivní, i když oni vlastně možná ani pozitivní nejsou, to tvrdí jen tvoje dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí