Test otcovství

Anonymka20
8.7.10 09:42

Test otcovství

Prosím o radu..lze provést test otcovství při těhotenství? četla jsem jen članky o odebrání slin,když už se dítě narodí,ale já bych potřebovala zjištění už ted: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30316
8.7.10 09:57

Co vím tak až po narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opicek
8.7.10 10:09

Jde to i z odběru plodové vody, ale ten je pro plod rizikový a určitě to bude velmi drahé.

• Citovat
  • Upravit
8.6.13 12:45

Ahoj jde to i pri teotenstvi…mam ten stejny problem ktery me cekaaa…Ale kolik to stoji nemam paaaru… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.6.13 20:43

Prý to jde. Ale je to dost rizikové, miminko by mohlo přijít i k úrazu. Dělá se to z plodové vody, která se bere přes bříško.
Jinak normální testy stojí kolem 10 000,–, takže ty v těhotenství jsou ještě dražší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.13 07:16

Milee damy a budouci maminky..Resila jsem problem s testem otcovstvim protoze muj pritel asi nevedel co chce nebo spiise neunasel nasledky…mame sve starosti myslim nejake pujcky a navic ted miminko..Ale je prvda ze se ma o vsem mluvit mluvit…A ted? Najednou otocil…je starostlivy a uz se na miminko tesiii :P jen doufam ze mu to to vydrzii..Preji vam vsem aby jste byly stastne maminky a aby jste nemuseli porad jen neco resit..Chlapi se nezmeni maji to sveee Zeny jsou jsou zodpovednejsii uz snad od priiirody…Krasny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.14 17:23

test otcovství v těhotenství

Ahoj, řeším taky tady tento problém. Potřebuji udělat test otcovství už teď v těhotenství. Mám potencionální dva tatínky a oba to miminko chtějí. Chci se rozhodnout správně a být s pravým otcem dítěte. Nikde ale nic nepíší, kde a jak testy udělat :-( a do porodu čekat nemohu.
Poradíte mi někdo, prosím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
5.9.14 17:45

@LULUzOL co som ja pozerala na nete tak testy stoja niekolko desiatok tisic.Ked si zadas do googla testy DNAv tehotenstve tak ti urcite najde nejake informacie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
5.9.14 17:52

Asi bych se zkusila zeptat gyndra… dela se to z plodove vody, tak bych rekla ze normalne tam kde se chodi na genetiku by meli byt schopni to zvladnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí