Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jde to i z odběru plodové vody, ale ten je pro plod rizikový a určitě to bude velmi drahé.
Ahoj jde to i pri teotenstvi…mam ten stejny problem ktery me cekaaa…Ale kolik to stoji nemam paaaru… ![]()
Prý to jde. Ale je to dost rizikové, miminko by mohlo přijít i k úrazu. Dělá se to z plodové vody, která se bere přes bříško.
Jinak normální testy stojí kolem 10 000,–, takže ty v těhotenství jsou ještě dražší..
Milee damy a budouci maminky..Resila jsem problem s testem otcovstvim protoze muj pritel asi nevedel co chce nebo spiise neunasel nasledky…mame sve starosti myslim nejake pujcky a navic ted miminko..Ale je prvda ze se ma o vsem mluvit mluvit…A ted? Najednou otocil…je starostlivy a uz se na miminko tesiii
jen doufam ze mu to to vydrzii..Preji vam vsem aby jste byly stastne maminky a aby jste nemuseli porad jen neco resit..Chlapi se nezmeni maji to sveee Zeny jsou jsou zodpovednejsii uz snad od priiirody…Krasny den ![]()
Ahoj, řeším taky tady tento problém. Potřebuji udělat test otcovství už teď v těhotenství. Mám potencionální dva tatínky a oba to miminko chtějí. Chci se rozhodnout správně a být s pravým otcem dítěte. Nikde ale nic nepíší, kde a jak testy udělat
a do porodu čekat nemohu.
Poradíte mi někdo, prosím!
@LULUzOL co som ja pozerala na nete tak testy stoja niekolko desiatok tisic.Ked si zadas do googla testy DNAv tehotenstve tak ti urcite najde nejake informacie.
Asi bych se zkusila zeptat gyndra… dela se to z plodove vody, tak bych rekla ze normalne tam kde se chodi na genetiku by meli byt schopni to zvladnout…
Prosím o radu..lze provést test otcovství při těhotenství? četla jsem jen članky o odebrání slin,když už se dítě narodí,ale já bych potřebovala zjištění už ted: