Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chci se zeptat.. Dneska jsem 16+1 tt a nemám skoro žádné břicho, je to normální?U prvního dítěte už jsem měla poloviční melounek…a teď mám tak trochu nafouklé břicho jak před mensesem.Díky A.
Mě tedy také začalo růst až ve 4. měsíci a to vypadalo spíš, že jsem sfouklá po hruškách.
Pokud je mimi v pořádku tak buď ráda, ono v těhlech vedrech, co snad zase přijdou je to jen dobře. ![]()
vůbec neměj strach, jsi chvilku ve 4.měsíci… Mě ještě v 5měsíci hodně lidí netypovalo, že jsu těhotná. Až někde v půlce 6.měsíce, když jsem si vzala upnutý triko, tak si toho třeba všimly. Teď jsu ve 28tt a mám radost, že to jde vidět, ale když se s někým bavím, tipne mi tak 5měsíc i teď… ![]()
Asi to normální je.
Mně u obou dětí začlo růst po ukonč.6.měs.Jedno dítě mělo 3910 g a druhé 4430 g.Neboj,naroste ![]()
co já bych za to dala
jsem v 8.tt a vypadám jako na 4.měsíc. Logicky po mých předchozích zkušenostech bych byla radši, kdyby se mi to ještě chvilku podařilo skrývat, ale s takovou nevím nevím…
AHojky
To já jsem ve 28tt a břicho taky skoro vůbec nemám
Říkám si, že jednou vyskočit musí ![]()
Já jsem rodila s obvodem břicha 86 cm(36tt)- taky mi nerostlo,bylo mini,ale mimi bylo v pořádku,tak se neboj ![]()
Mě taky břicho neroste a patrně ani neporoste, u prvního mi narostlo až v 7 měsíci přes noc
, do té doby jsem vypadala jako pěkně najedená…
bur ráda já mám panděro a v tom vedru je to děs se s tím tahat
![]()
JO, přesně tak, naroste. Já mám známou a ta měsíc před porodem vypadá jak já ve 4. měsíci, jak já jí závidím
Ale chápu, že chceš, aby na tobě šlo těhu vidět, to já taky chtěla, ale v určité fázi (když jsem ještě byla schopná si obout boty a navlíknout se do netěhu hader) bych to stopla, rodila jsem koncem února a celou zimu jsem chodila jak socka v jedné bundě, nic jiného jsem nedopla
Takže fakt buď ráda.
Taky jsem neměla velké bříško,taky spousta lidí nepoznala,že jsem těhotná,ale určitě naroste.
Ahoj,
mě pupek vyskočil až někdy ve 20.týdnu těhu a to doslova přes noc
Teď vypadám, jak když mám jít rodit a přitom jsem teprve ve 22.týdnu ![]()