Bříško neroste...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
7.7.10 17:27
milhaus píše:
Taky jsem neměla velké bříško,taky spousta lidí nepoznala,že jsem těhotná,ale určitě naroste.

Mě seřvala ženská v metru v 8 měsíci jestli bych jí laskavě nepustila sednout :lol: , protože bylo místo k sezení zrovna tam, kde jsem stála. Když jsem jí řekla, že jsem v 8 měsíci, nemusí do mě strkat a že to stačí říct slušně, to bylo panečku místa okolo, mohla si vybrat :-D , takže nyní metrem jezdit prostě nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
7.7.10 19:09

Neboj naroste a u každýho dítěte je to jinak.My jsme druhý dítko přivezli domu a sousedi na patře si mysleli,že jsme ho snad adoptovali,prý vůbec nevěděli,že jsme těhotná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
7.7.10 21:09
Hermiona píše:
Mě seřvala ženská v metru v 8 měsíci jestli bych jí laskavě nepustila sednout :lol: , protože bylo místo k sezení zrovna tam, kde jsem stála. Když jsem jí řekla, že jsem v 8 měsíci, nemusí do mě strkat a že to stačí říct slušně, to bylo panečku místa okolo, mohla si vybrat :-D , takže nyní metrem jezdit prostě nebudu :lol:

29tt - a taky mě nikdo v metru nepustí sednout :wink:

• Citovat
  • Upravit
19
28.6.12 08:38

Ahojda, nemáš nějakou fotečku před porodem… já jsem tedka v 26týdnu a jsem na tom stejně, jako si byla ty… docela už z toho mám nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí