Bolest v podbřiškuXviróza

166
6.7.10 20:19

Bolest v podbřiškuXviróza

Dobrý večer,
jsem v 15. týdnu těhotenství a už asi tři dny mě bolí v podbřišku. Ta bolest se objevuje když déle sedím, a následně vstanu. Bolest je velice intenzivní. Ještě musím napsat, že přibližně stejně dobu mám nějakou virózu. Bolí mě současně i záda - v kříži.Chtěla jsem se zeptat, jestli jste to taky tak některá měla. Také chci napsat, že jsem byla včera a předevčírem na pohotovosti, kde kromě již zmíněné virózy nenašli nic jiného. Obešla jsem několik oddělení v nemocnici (ORL - kůli angíně?, chirurgii - kůli tomu břichu a samozřejmě gynekologii).
Mám hrozný strach, že se bobíškovi v bříšku něco stane. Doufám, že jsem opravdu jen hysterická těhule. Prosím poraďte mi. Je to stále stejné a nevím, jestli mám jet opět zítra k lékaři. Ještě jsem zapomněla napsat, že se všichni ti lékaři NEJSPÍŠ přiklání k tomu, že to souvisí s tou virózou (jako bolest svalů a kloubů při chřipce). Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15443
7.7.10 20:50

Ahojky, chápu tě, mě se stalo asi před čtrnácti dny něco podobného, bylo to v osmnáctém týdnu. Sice jsem věděla, že nemám, ale zvedla jsem balík s moukou a ouha, píchlo mě v podbřišku. Potom jsem si hned lehla, ale nepřestalo to a občas mě tam píchlo i druhý den. Nakonec jsem nevydržela a šla jsem na kontrolu na gyndu. Doktor zkoukl mimi a řekl, že to nic nebude, že se to v těhu často stává. Prý je to tím, jak se zkracují vazy (tuším děložní???). A že se to právě stává po námaze, nebo když žena dlouho sedí a potom prudce vstane. Pokud to neprovází špinění nebo krvácení, tak by to mělo být O. K. Tak mě uklidnil, potřebovala jsem to slyšet. Radši si tam taky skoč, ale věř, že to nejspíš nic nebude :-). Přeji pohodové těhotenství a zdravé mimi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
8.7.10 11:18

ahoj, je to presne jak pise Ivca, me se to pichani a boleni objevuje nekdy uz od 15 tydne, kdyz se treba zvedam, nebo nekdy i kdyz jdu. Ted uz je to lepsi, doktorka mi napsala magnesium. Ale je to pry tim jak se deloha roztahuje. Taky sem mela strach, ale doktori snad vedi co delaji. A citis mimi uz? jestli jo, tak me to pomohlo, ze ho citim a vim ze je v poradku.

""http://premamy.sk/images/ticker/tehotenstvo/24915.png:http://premamy.sk/…vo/24915.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
8.7.10 12:37

Díky za reakce, pohyby ještě necítím, nebo si to alespoň myslím. Včera jsem byla opět na kontrole - vše snad ok. Mám také magnézko, prý to souvisí s tou virózou. Musím napsat, že dneska už je to mnohem lepší. Díky holky za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí