Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
těhu výtok mi začal někde ve 23tt. Nyní jsu ve 28tt a zajímá mě, jak dlouho ještě výtoky budou trvat? Až do porodu? Vím, že to má každéj a že je to dobře, protože to značí dobrou sliznici a přípravu na porod, ale vložky nemám ráda, i když jsou jen slim… Už šestinedělí pro mě bude trest
Prostě nedám dopustit na tampóny ![]()
Mě se výtok objevil ještě před tím, než jsem věděla, že jsem těhotná, trvá do dneška a asi bude až do porodu. Myslím, že je to dost individuální, každá to má jinak, ale troufám si typnout, že do porodu vydrží i u tebe ![]()
jsem ve 22t a vytoky mam od 2t a vypada to,ze to jen tak neprejde.alespon vyrobci slipovych vlozek budou mit nejaky ksefty ![]()
Tak termín mám za měsíc a výtoky mám celé těhu. Ze začátku ne tak hrozný, teď už je to horší, fakt bez slimky nedám ránu ![]()
Ja te nepotesim, mam vytoky v podstate od zacatku az do ted (38tt)
Nastesti nejsou nijak silne a slipovka bohate staci.
Maji výtok bude až do porodu. Já ho mám od začátku a příjde, že teď ho mám trochu více.
Ja mam vytoky taky a to jsem ve 30.tydnu, myslim si, ze se to urovna az po porodu ![]()
ahoj Majo, ja sem na tom podobne, pouzivam jen tampony a bohuzel to budu muset nejak prekousnout, to 6ti nedeli bude hruza s vlozkami,
ted aspon muzem pouzivat slipovky..
Iwi, to máš pravdu, díky bohu aspoň za slipovky. Manžel se mi směje, že už teď vyšiluju, jak zvládnu šestinedělí, ale říkala jsem mu, ať si zkusí dát normální vložku mezi nohy a chodit s ní. Natož ty poporodní a ještě bez lepícího pásku…
No bude to asi veselý, ale nenaděláme nic ![]()
no to jo, oni vubec nevi jake to je
ale snad to vydrzime, pro mimco cokoliv. Jinak ja ty slipovky pouzivat jeste tolik nemusim, tak me to jeste asi ceka…
tak to máš dobré, já už bych teda asi nevydržela den bez slimek, ale pravda je, že na noc si je nedávám, spávám nahá a problém mi to nedělá…
jo ja taky spim naha je to lepsi kord v tech vedrech. ten vytok asi moc nemam jeste , protoze musim brat porad nejake cipky pro prevenci a nabo na preleceni ty blby mykozy, to zas trapi cele tehotenstvi me ![]()
Příspěvek upraven 10.07.10 v 12:24
? aha? A v kolikátým jsi týdnu? Já žádný čípky, ani nic nepoužívala… Takže tě vlastně i léčí z něčeho,jo?
Jsem v 19+5. Jo kvasinky me trapily i pred tehotenstvim, mela sem je tak 4krat do roka urcite a ted je mam od zacatku tehotenstvi, vzdy se to preleci a za 14 dni je mam zpet. Nekdo ma to stesti, ze je nemel nikdy a nebo jen malo, to zavidim ![]()
Příspěvek upraven 10.07.10 v 12:24
Iwi, to jsu já, Maja 69, ale nešlo mi z nějakýho neznámýho důvodu přihlásit, tak jsem se musela zaregistrovat znova… Téééda, to ti nezávidím
To je děs, asi bych měla být ráda, že mám „jen“ výtoky těhotenské.
To tak je, člověk si stěžuje a pak zjistí, že by vlastně měl být ještě rád. Moje kamarádka taky trpí na kvasinky a vše možné, od dospívání a teď je těhu a taky si teda zažívá svoje ![]()