Těhotenské výtoky

58
7.7.10 06:14

těhotenské výtoky

Ahoj holky,
těhu výtok mi začal někde ve 23tt. Nyní jsu ve 28tt a zajímá mě, jak dlouho ještě výtoky budou trvat? Až do porodu? Vím, že to má každéj a že je to dobře, protože to značí dobrou sliznici a přípravu na porod, ale vložky nemám ráda, i když jsou jen slim… Už šestinedělí pro mě bude trest :lol: Prostě nedám dopustit na tampóny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
7.7.10 06:55

Mě se výtok objevil ještě před tím, než jsem věděla, že jsem těhotná, trvá do dneška a asi bude až do porodu. Myslím, že je to dost individuální, každá to má jinak, ale troufám si typnout, že do porodu vydrží i u tebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.7.10 07:24

jsem ve 22t a vytoky mam od 2t a vypada to,ze to jen tak neprejde.alespon vyrobci slipovych vlozek budou mit nejaky ksefty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.10 07:49

Tak termín mám za měsíc a výtoky mám celé těhu. Ze začátku ne tak hrozný, teď už je to horší, fakt bez slimky nedám ránu :-(

• Citovat
  • Upravit
5545
7.7.10 08:20

Ja te nepotesim, mam vytoky v podstate od zacatku az do ted (38tt) :-( Nastesti nejsou nijak silne a slipovka bohate staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.7.10 10:01

Maji výtok bude až do porodu. Já ho mám od začátku a příjde, že teď ho mám trochu více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
7.7.10 12:04

Ja mam vytoky taky a to jsem ve 30.tydnu, myslim si, ze se to urovna az po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
7.7.10 12:11

ahoj Majo, ja sem na tom podobne, pouzivam jen tampony a bohuzel to budu muset nejak prekousnout, to 6ti nedeli bude hruza s vlozkami, :zed: ted aspon muzem pouzivat slipovky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.7.10 13:36

Iwi, to máš pravdu, díky bohu aspoň za slipovky. Manžel se mi směje, že už teď vyšiluju, jak zvládnu šestinedělí, ale říkala jsem mu, ať si zkusí dát normální vložku mezi nohy a chodit s ní. Natož ty poporodní a ještě bez lepícího pásku… :zed: No bude to asi veselý, ale nenaděláme nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
7.7.10 13:59

no to jo, oni vubec nevi jake to je :-D ale snad to vydrzime, pro mimco cokoliv. Jinak ja ty slipovky pouzivat jeste tolik nemusim, tak me to jeste asi ceka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.7.10 14:50

:-) tak to máš dobré, já už bych teda asi nevydržela den bez slimek, ale pravda je, že na noc si je nedávám, spávám nahá a problém mi to nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
7.7.10 15:03

jo ja taky spim naha je to lepsi kord v tech vedrech. ten vytok asi moc nemam jeste , protoze musim brat porad nejake cipky pro prevenci a nabo na preleceni ty blby mykozy, to zas trapi cele tehotenstvi me :cry:

Příspěvek upraven 10.07.10 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.7.10 16:27

? aha? A v kolikátým jsi týdnu? Já žádný čípky, ani nic nepoužívala… Takže tě vlastně i léčí z něčeho,jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
8.7.10 11:23

Jsem v 19+5. Jo kvasinky me trapily i pred tehotenstvim, mela sem je tak 4krat do roka urcite a ted je mam od zacatku tehotenstvi, vzdy se to preleci a za 14 dni je mam zpet. Nekdo ma to stesti, ze je nemel nikdy a nebo jen malo, to zavidim :zed:

Příspěvek upraven 10.07.10 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
10.7.10 11:47

Iwi, to jsu já, Maja 69, ale nešlo mi z nějakýho neznámýho důvodu přihlásit, tak jsem se musela zaregistrovat znova… Téééda, to ti nezávidím :( To je děs, asi bych měla být ráda, že mám „jen“ výtoky těhotenské. :-? To tak je, člověk si stěžuje a pak zjistí, že by vlastně měl být ještě rád. Moje kamarádka taky trpí na kvasinky a vše možné, od dospívání a teď je těhu a taky si teda zažívá svoje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí