Bolest břicha 28+2. tt

1769
7.7.10 18:22

bolest bricha

ahoj holky, chtela jsem se zeptat cely den me boli bricho takovy jakoby krece jsem 28+2tt tak mam strach, boli to ikdyz lezim, ikdyz sedim a kdyz stojim tak je to takovy tahavy :cry: jsem tehotna poprve tak nechci plasit a jet hned k doktorovi, ale mam to tak nak uz cely den a o vikendu taky trochu ale jen chvilkama, malej je cejtit ze kope, tak aspon to me uklidnuje. myslite ze je to normalni? rikam si ze pinda roste tak ze to nekde asi citit musi by, ale fakt nevim. prosim o radu zkusene tehulky :-) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
7.7.10 18:27

nevim jak ty, ale ja bych raději 100× plasila a jela zbytečně, než jednou něco zanedbat a pak si to vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.7.10 18:35

já bych taky určitě jela…a i kdybys měla plašit tak co? jak psala RAAKOSNICEK - radši 100× plašit.....

držím pěsti ať to nic není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21619
7.7.10 20:08

pokud to máš celý den nepřetržitě, tak bych si radši zajela na pohotovost. viděla bych to na to, že ti naordinují magnézium a klid. ale bylo by lepší zkotrolovat děložní hrdlo, jestli je všechno OK. já jsem měla takovéhle problémy a zůstala jsem okamžitě ležet s nohama nahoře, protože se mi začalo zkracovat děložní hrdlo. s klárkou jsme to pak zvládly do 38+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.7.10 23:08

Že ve stoje jakoby táhne břicho je vcelku normální, ale nezdají se mi ty křeče, obzvlášť když jsou i v klidu, ne třeba při vstávání apod. Šla bych určitě k doktorovi. Jen bych zvážila, jestli je to na pohotovost (a neznámého lékaře), nebo jestli vydržím do rána ke svému. Dýl bych ale nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
8.7.10 00:01

Ahoj, ja jsem 29+2 a takovy jemny krece jsem ted mela ctyri dny po sobe,ale ne teda nepretrzite a dnes jsem to rekla doktorovi a ten mi zkontroloval cipek a napsal magnezko,zaclo mi totiz i celkem dost tuhnot bricho..
ty jemne krece jsou normalni,pracuje deloha, ale pokud je mas nepretrzite, sla bych k doktorovi, hodne zalezi na stavu cpku a taky te to uklidni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.7.10 10:45

tak holky, vecer jsem sla dat vanu, stim ze se obliknu a vyrazim smer nemocnice, protoze jsem nemohla udelat ani veceri jak to bolelo :-( ale jen co se zacnu oblikat a balit veci tak jak kdyz utne a bolest byla pryc, v utery jdu na kontrolu tak ji to reknu a uvidime co mi rekne, dnes je to dobry, malej kope tak snad si jen delal vic mista v brise :-) ale jinak dekuji za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
3.8.13 18:46

Ahojte potrebuju poradit..jsem v 10. tt a dneska me chytli sileny krece do bricha a to nekolikrat po sobe :( nemam to poprve ale jeste jsem to nemela takove intenzivni..na gynde jsem to rikala ale tam to nejak neresili..uz mi je sice lip ale bojim se kdy me to chytne znovu protoze ta bolest se neda vydrzet :zed: nemate nekdo podobnou zkusenost co by to mohlo byt? bojim se aby nebylo neco spatne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.8.13 18:53

A chytlo tě to do podbřišku nebo spíš výš, pomáhala nějaká úlevová poloha?
Můžou to být zaražený prdy, který dokážou bolet fakt svinsky, může tobýt třeba i nějaký srůst, který se rozpínáním dělohy napíná, klasicky napínající se vazy… Můžeš zkusit koupit si magnézium lacti v tabletách a brát třeba 2× denně, to ničemu neublíží. Taky zkusit espumisan, pokud by to fakt bylo zaplynování, můžou ho těhule.
Jinak je v těhotenství zvýšená pravděpodobnost žlučníkového záchvatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.8.13 18:55

A ještě jedna věc, zkoušela jsi vanu? Ta může v případě prdů a vazů pomoct celkem dost, hezky vlažnou v tom pařáku a ležet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
3.8.13 19:05

@Gladys me to chytlo venku za chuze sla jsem zrovna domu..kdyz me chytla ta krec zastavila jsem se a musela jsem ji prodychat pak uz se mi i tocila hlava spatne se mi chodilo bolesti jsou v podbrisku a mam leidena tak se bojim potratu :( tak ja nevim snad to jsou ty zarazene prdy..a diky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí