Obrazek z ultrazvuku

Anonymka20
8.7.10 10:18

Obrazek z ultrazvuku

Mám obrázek z ultrazvuku,ještě když malý vypadá jako nepovedený medvidek. vlevo nahoře je tabulka,kde jsou 2 datumy,stím,že ten druhý je očekávaný termín porodu. Co znamená ten první? To přece není den kdy jsem byla oplodněna nebo ano?nekde jsem četla že doktoři to počítají od začátku měsíce kikdyž to tak není… Měli jste to tak taky někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2921
8.7.10 10:36

Tusim, ze to je datum prvniho dne poslednich mesicku, od toho gynekologove vypocitavaji priblizny termin porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
8.7.10 10:59

Tak ten jeden je výpočet podle poslední MS,a ten druhý bývá podle ultrazvuku,miminko může být o něco starší.takže se ti termín porodu třeba posune na dřívější termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13759
8.7.10 14:46

Anonymko, hlavně bys tam někde měla mít stáří miminka, např 8w3d (8 týdnů 3 dny). Od toho si odečti 2 týdny (čili 6t a 3 dny) a to odečti od dne, kdy jsi byla na ultrazvuku a vyjde ti, kdy jsi asi byla oplodněná.
Ale spíš se připrav, že to takhle nezjistíš a budeš muset vydržet až do porodu, aby se zjistilo, kdo je otec. Taky záleží, jak máš dlouhé cykly, jestli klasické cca 28 denní nebo delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí