Poznáte výrobce čepičky?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Poznate vyrobce cepicky?
Ahoj prosim, pomuzete mi rozklicovat vyrobce nebo znacku cepicky na fotkach? Ztratil jsem ji a moc bych potreboval sehnat stejnou. Dekuii predem za jakekoli voditko. Zoufaly otec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Spis najdi nejake logo nebo cedulku jestli ma. Tohle vypada jako ty capky co prodavaji ve stanku na trhu na namesti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tini kdyz ji ztratil, tak asi tezko na ni bude hledat cedulku.. zkusila bych google vyhledavani dle foto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No prave uz ji nemam, na boku byla seda cedulka s bilym napisem, neco jako maja, meia..nevim, nejde to prave precist uz z fotky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@F1L píše:
Ahoj prosim, pomuzete mi rozklicovat vyrobce nebo znacku cepicky na fotkach? Ztratil jsem ji a moc bych potreboval sehnat stejnou. Dekuii predem za jakekoli voditko. Zoufaly otec.
Najdi ve vašem okolí někoho kdo šije čepičky a ušije vám jí i s nákrčníkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@F1L Je možné, že Mayoral, ale to jsou sezónní věci, stejnou ani Google nenajde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@F1L píše:
No prave uz ji nemam, na boku byla seda cedulka s bilym napisem, neco jako maja, meia..nevim, nejde to prave precist uz z fotky..
Existuje vyrobce cepic Maja https://obchod.drace.cz/maja-vzor-05
Tak bud se obratit tam, nebo na nekoho, kdo sije na zakazku. Snad by to z fotek dokazal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenhle typ cepic sije každá druhá "šikulka/bydlenka/švadlenka. a dneska si každá treti tvoří na sve cepice stitky. Zkuus projet Fler, napsat pár holkám zprávu s obrázkem. Pokud ma některá z nich stejný design katky, usije ti to do dvou dnů…jrstli je to ale starsi koupě, tak ty latky se co sezonu obměňují a mozna uz steknou nesezene š
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus mrknout na www amalkamimi, tam jsem videla, ze siji podobne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit