Softshellová bunda do školky
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Softshellová bunda do školky
Dobrý den,
osvědčily se vám teď na podzim pro děti do školky softshellové bundy nebo raději volit nějakou klasickou bundu? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dcerka má softshellovou bundu od Alpine Pro a za mě skvělý kousek. Je to o chlup teplejší, než klasická hardshellová bunda a určitě je i odolnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám již pár let softshellove bundy, když lítají po zahradě, tak nejsou moc zpocení a dnes trochu zmokli a bunda nepromokla… Na tohle období jiné téměř nepoužívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pro starší softshell bundu a kalhoty, oboje Cronies, podšitý bambusem. Už to má druhý rok, díky nápletům pořád sedí, do školky a do přírody perfektní. V zimě přecházíme na softshell podšitý beránkem a merino vrstvu pod tím, to máme od více značek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 4 děti a do tohoto počasí používají softshellku všechny a já taky, je to geniální věc 👍 Ty z lidlu nejsou tolik kvalitní, ale zase super poměr cena/výkon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosili jen softshellky. I teď do školy
beru z obchodu mamikup
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem do školky i na zahradu vždy v Lidlu ty pogumované kalhoty a bundu. Lupilu tuším se to jmenuje. Je to nepromokavé a můžou se v tom válet na zemi, když je studená zem venku a mokrá tráva. Už mám velké děti. Když seženu jejich velikost, tak jim to koupím i teď na bobování v zimě.
To se nám osvědčilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, softshellku nosí i teď do školy. Neprofoukne to, déšť taky nevadí. Do školky měl i softshell kalhoty, ty teď budeme využívat spíš na ven mimo školu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey v tom se mi kluci hrozne potí, úplně mokrá trika. Asi jak to neprodychne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miluju softshellové bundy. Stejně jako kalhoty. Do školky ideál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dana.dv píše:
Softshellova bunda + kalhoty Unuo
Ja to kombinuju, kalhoty Unuo a bundy Lidl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dana.dv Přesně, na to nedám dopustit..už od batoleciho věku..Softshellku má značku Fantom
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
@Kelsey v tom se mi kluci hrozne potí, úplně mokrá trika. Asi jak to neprodychne
Taky jsem tu pogumovanou bundu z Lidlu kupovala..ale jak píšeš, potil se a ještě mi vadilo, že není pořádně ke krku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit