Značka dětského oblečení Fred&Flo a F&F
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Značka dětského oblečení Fred&Flo a F&F
Dobrý večer, sháněla jsem dětské oblečení a natrefila jsem na značku Fred&Flo. Oblečení této značky se mi velice líbilo když jsem ale chtěla najít obchod nebo E-shop tak mi to bohužel nic nenašlo. Jen všude možně vidím, že maminky prodávají obleceni této značky ale většinou použité a já bych si rada pořídila nové.
Pak jsem natrefila na značku F&F kterou někdo uvádí jako Fred &Flo. Takže se v tom vůbec nevyznám🤷♀️ 🤷♀️ 🤷♀️ 🤷♀️
Pořadí mi prosím někdo kde se obleceni (Fred &Flo )této značky dá koupit. Předem děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lil Kitkatt píše:
Je to značka oblečení v Tescu.
Moc krát děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tesco. Mám pár věcí této značky na dcerku a je to příjemný materiál, dobrý poměr cena/kvalita. Mají moc hezké vzory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak už píší ostatní je to privátní značka řetězce Tesco ale nejen oblečení a doplňků pro děti (i dospělé) ale i např. Plenky, ubrousky, kosmetika apod..podle mě fakt celkem dobry poměr cena/výkon
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se líbí její h oblečení. Teď mají takové sety kde je třeba body, kalhotky, mikina, dupačky, čepička a bryndacek. Je to i za rozumnou cenu a hezké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas tam vezmu děckám, velikosti mi dřív seděly, teďka u druhého to mám větší. Jinak e-shop není, ale můžeš omrknout aj značku George. To je dá se říct britský F&F. Jenom tady si maminy myslí, že maj kdoví co, když do toho robátka navlečou ![]()
- Citovat
- Upravit
@shadowbabe píše:
Občas tam vezmu děckám, velikosti mi dřív seděly, teďka u druhého to mám větší. Jinak e-shop není, ale můžeš omrknout aj značku George. To je dá se říct britský F&F. Jenom tady si maminy myslí, že maj kdoví co, když do toho robátka navlečou
Tak to jsem si fakt nikdy nemyslela
objednavam přímo v Anglii když je akce. Body za 40 Kč v kvalitě CA mi prijde fajn, ale ze bych měla pocit nošení Gucci mi fakt neprijde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše:
Tak to jsem si fakt nikdy nemyslelaobjednavam přímo v Anglii když je akce. Body za 40 Kč v kvalitě CA mi prijde fajn, ale ze bych měla pocit nošení Gucci mi fakt neprijde
Tak to je fajn, příjemná výjimka
Tady v okolí mazec ![]()
- Citovat
- Upravit
@shadowbabe píše:
Tak to je fajn, příjemná výjimkaTady v okolí mazec
Tak o je jak plno ženských a MK kabelky. Tady hit a v Americe jako kdyby jsi si koupila kabelku u Číňana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše:
Tak to jsem si fakt nikdy nemyslelaobjednavam přímo v Anglii když je akce. Body za 40 Kč v kvalitě CA mi prijde fajn, ale ze bych měla pocit nošení Gucci mi fakt neprijde
Mohla bych se prosím zeptat kde přesně objednávate z Anglie? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Popelka0 píše:
Mohla bych se prosím zeptat kde přesně objednávate z Anglie? děkuji
Přímo na jejich e-shopu : https://global.direct.asda.com/…ault,sc.html. Aktuálně mají 20 procent slevu takže to už se i s postovnym 300 Kč vyplatí. Většinou se domluvíme s holkama (jsme 4) a vyjde nás to prakticky jako za zasilkovnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše:
Tak o je jak plno ženských a MK kabelky. Tady hit a v Americe jako kdyby jsi si koupila kabelku u Číňana
Pamatuju tehdá s Obag, cizinky se češkám smály. Ta MK ještě ujde, když je ovšem origo 🤭
- Citovat
- Upravit