Softshellová bunda do školky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
3.10.22 17:28

Rozhodně unuo. Opravdu úžasné, teplé, i krásně. Dá se doladit i čepice, kalhoty, nákrčník. Dcera je v tom dokonalá a ve školce je jí fajn, i když je venku zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.9.23 15:02

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, protože ze školky jsme přinesly seznam věcí, které máme dodat do stříňky a máme požadavek na nějaké kalhoty na zahradu.. Za chvíli podzim/zima, takže vedle tepláčků bych potřebovala sehnat nějaké softshell kalhoty.. Máte nějaký tip na cena/výkon značku? Ideálně e-shop s rozměry.. Nerada bych to natřikrát vracela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10875
15.9.23 15:16

@cute.nutcase Máme zkušenost s Unuo a Kukadloo, nic jiného jsem nezkoušela a za mě ok. Synovi kupuju od batoleciho věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
15.9.23 16:02

@cute.nutcase já mám dceru hodně hubenou a Unuo jí bylo velké (i nějaká slim verze co jsme zkoušely), nosí kalhoty i bundy od Cronies a super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.9.23 16:07

@cute.nutcase Koukni na e-shop Olšákovi :) Pár dnů zpět jsem tam pořizovala sety pro dvojčata, protože tam měly uvedené přesné rozměry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
15.9.23 17:10

Díky holky za tipy na značky i na konkrétní e-shop :) Kouknu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10875
15.9.23 20:06

@hudouš Jo, Olšákovi, tam nakupuji taky ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16089
15.9.23 20:39
@cute.nutcase píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi, protože ze školky jsme přinesly seznam věcí, které máme dodat do stříňky a máme požadavek na nějaké kalhoty na zahradu.. Za chvíli podzim/zima, takže vedle tepláčků bych potřebovala sehnat nějaké softshell kalhoty.. Máte nějaký tip na cena/výkon značku? Ideálně e-shop s rozměry.. Nerada bych to natřikrát vracela :palec:

Já mám zkušenost s Veselanohavice.cz, mají cordurova kolena, nedají se prodřít, děti je podědily po dvou dětech, ty kalhoty vydržely čtyři děti. Ale nové jsou asi spíš dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.23 14:36
@hudouš píše:
@cute.nutcase Koukni na e-shop Olšákovi :) Pár dnů zpět jsem tam pořizovala sety pro dvojčata, protože tam měly uvedené přesné rozměry

Taky Olšákovi můžu doporučit :) Rozměry na webu, levné oblečení a rychlé doručení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.24 17:12

Obnovuji vlákno, máš někdo zkušenost se značkou unuo? Líbí se mi motivy.. ale osobní zkušenost nemám, je kvalitní? není to „tenký šunt“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
22.8.24 17:13

@Modroočko09 Bundy neznám, ale měla jsem od nich tepláky a byl to silný softshell s fleece vnitřkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.8.24 17:15

Unuo je super, jsou to stylovky, který mi chválí skoro všichni :D od maminek ve školce po prarodiče.. kvalitou jsou super, jsou kvalitní, ale zároveň lehoučké, skladné (není to takový ten tvrdý softshell, který se blbě obléká nebo skladuje), takže doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
22.8.24 17:45

Unuo mi přijdou střihem na hodně hubený děti. Ty zimní měl syn letos a s teplákama to bylo dost na těsno. Ty nevyteplený v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
22.8.24 17:54
@Modroočko09 píše: Více

Mame oboji, jak nezateplene, tak zateplene s fleecem a oboji je fajn ;) jsou to fakt nadherne kousky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18569
22.8.24 17:57
@Dollorres píše: Více

Za me zas na normální. Kluk je hubený a plave v tom. Siju jejich střihy a musím zas ubírat. @Modroočko09 brala jsem od unuo i jejich soft a tisky a klasika jako všude. To ztenčení softu je technologii tisku, ale vlastnosti se nemeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat