Softshellová bunda do školky
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Rozhodně unuo. Opravdu úžasné, teplé, i krásně. Dá se doladit i čepice, kalhoty, nákrčník. Dcera je v tom dokonalá a ve školce je jí fajn, i když je venku zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, obnovuji diskuzi, protože ze školky jsme přinesly seznam věcí, které máme dodat do stříňky a máme požadavek na nějaké kalhoty na zahradu.. Za chvíli podzim/zima, takže vedle tepláčků bych potřebovala sehnat nějaké softshell kalhoty.. Máte nějaký tip na cena/výkon značku? Ideálně e-shop s rozměry.. Nerada bych to natřikrát vracela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cute.nutcase Máme zkušenost s Unuo a Kukadloo, nic jiného jsem nezkoušela a za mě ok. Synovi kupuju od batoleciho věku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cute.nutcase já mám dceru hodně hubenou a Unuo jí bylo velké (i nějaká slim verze co jsme zkoušely), nosí kalhoty i bundy od Cronies a super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cute.nutcase Koukni na e-shop Olšákovi
Pár dnů zpět jsem tam pořizovala sety pro dvojčata, protože tam měly uvedené přesné rozměry
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cute.nutcase píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi, protože ze školky jsme přinesly seznam věcí, které máme dodat do stříňky a máme požadavek na nějaké kalhoty na zahradu.. Za chvíli podzim/zima, takže vedle tepláčků bych potřebovala sehnat nějaké softshell kalhoty.. Máte nějaký tip na cena/výkon značku? Ideálně e-shop s rozměry.. Nerada bych to natřikrát vracela
Já mám zkušenost s Veselanohavice.cz, mají cordurova kolena, nedají se prodřít, děti je podědily po dvou dětech, ty kalhoty vydržely čtyři děti. Ale nové jsou asi spíš dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudouš píše:
@cute.nutcase Koukni na e-shop OlšákoviPár dnů zpět jsem tam pořizovala sety pro dvojčata, protože tam měly uvedené přesné rozměry
Taky Olšákovi můžu doporučit
Rozměry na webu, levné oblečení a rychlé doručení..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji vlákno, máš někdo zkušenost se značkou unuo? Líbí se mi motivy.. ale osobní zkušenost nemám, je kvalitní? není to „tenký šunt“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modroočko09 Bundy neznám, ale měla jsem od nich tepláky a byl to silný softshell s fleece vnitřkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Unuo je super, jsou to stylovky, který mi chválí skoro všichni
od maminek ve školce po prarodiče.. kvalitou jsou super, jsou kvalitní, ale zároveň lehoučké, skladné (není to takový ten tvrdý softshell, který se blbě obléká nebo skladuje), takže doporučuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Unuo mi přijdou střihem na hodně hubený děti. Ty zimní měl syn letos a s teplákama to bylo dost na těsno. Ty nevyteplený v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modroočko09 píše: Více
Mame oboji, jak nezateplene, tak zateplene s fleecem a oboji je fajn
jsou to fakt nadherne kousky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše: Více
Za me zas na normální. Kluk je hubený a plave v tom. Siju jejich střihy a musím zas ubírat. @Modroočko09 brala jsem od unuo i jejich soft a tisky a klasika jako všude. To ztenčení softu je technologii tisku, ale vlastnosti se nemeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit