Softshellová bunda do školky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6381
22.8.24 18:09
@hospodki píše: Více
Řekla bych, že syn je asi průměrná postava a jak který UNUO. Tyhle byly na můj vkus těsný a hůř se přes tepláky oblékaly. Ale pak měl ještě jedny a ty byly volnější. Tak možná mají víc střihů? Je pravda, že starší v tom taky plaval, ten je ale v podváze. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5050
22.8.24 19:27
@Modroočko09 píše: Více

My meli uz jak kalhoty, tak bundu. Letos jsem koupila bundu zase, na podzim. Maji dobre parametry( vodni sloupec a prodysnost). Ze se v tom dite nepari jako v igelitu, a nepromokne. Pak mam super zkusenost i s Fantom oblecenim.. Kalhoty ted uz treti rok kupuju od V-Mart. Cena vs kvalita oboji super. A navic podporim rada i nekoho mistniho ( teda skoro, Liberec je hned vedle nas :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16028
22.8.24 19:52
@Dollorres píše: Více

Tak ony se softshellky nenavlekaji přes tepláky. Ty zateplené úplně stačí, nebo se ve velkych mrazech dávají přes termopunčocháče. Chtít po kalhotech, aby šly natáhnout přes jiné kalhoty, není úplně standardní požadavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
22.8.24 20:08
@zrcadlo píše: Více

No, já si tedy možná mylně myslela, že pod spftshelky se vždycky dává nějaká vrstva, stejně tak jako pod ty gumové, lyžařské kalhoty. A většinou to jsou u kluků tepláky/legíny. Punčochy nosit nechtěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16028
22.8.24 20:20

No tak ne, nedává. Termopunčocháče jsem myslela termoleginy z Tchiba (bez ponožky), s těmi + zateplené softshellky bylo dětem teplo i v mínus deseti. Ale běžné zimy, kdy je třeba 8 stupňů, stačí úplně v pohodě zateplené softshellky (s fleesem uvnitř) bez ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30899
22.8.24 20:23

@zrcadlo to záleží na dětech. Já mám některé zmrzliky a ty mají zateplené softshelky přes něco velkou část zimy. A klidně přes tepláky. Kupují Reima softshelky a těsně nejsou ani s těmi tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
22.8.24 20:25

já dávám pod softshelky také buď punčocháče nebo tenké legíny, jen tak na holé nohy mi to v zimě přijde zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24107
22.8.24 20:27
@hospodki píše: Více

Souhlasím. Vidím to podobně. Mám kluky hubené a taky jsem musela spíš ubírat. Bundy jsou úžasné. A hlavně dlouho vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24107
22.8.24 20:32

Já dávám na holé nohy, ale ve větší zimě oblékají i přes tepláky v pohodě. Lepší jsou teda termo legíny. Není špatný i softshell s beránkem. To bylo fajn i do sněhu. Zimní softshell dávám teda až kolem deseti stupňů. Zatím mají stále tepláky. Případně letní softshell když je teplo, ale prší. Z unuo je to hlavně pružný softshell, proto je skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.24 06:57
@Modroočko09 píše: Více

Jak si nakonec pořídila? :)

• Citovat
  • Upravit
2277
17.9.24 07:02

Rozhodně softshell Wolf, Uno, Alpine pro. Kupuju na Vinted když zaklikneš že chceš nové s visačkou nebo bez vysačky občas se dá ulovit nový kousek za krásnou cenu.

Čas od času koupím i za plnou cenu ale mám tedy zkušenost že čím je daná věc dražší tím rychleji se s ní něco stane. třeba dítě zahákne rukáv za větev na stromě, něščím humusáckým polije atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.3.26 22:41

Prosím pomozte mi při výběru bundy. Synovi jsem doteď kupovala unuo bundu podšitou flísem. Ale vadí mu, že mu pod tím hezky při oblékání neklouže mikina. Když koupím u Unuo ten nepodšitý softshell, je zevnitř ten jarní/podzimní typ bundy kluzký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat