Pozvat ho na víkend?

373
19.4.16 18:52

Pozvat ho na celý víkend?

Ahoj všem,

pokusím se stručně a prosím o radu - měsíc a půl se znám s jedním mužem, je moc fajn, rozumíme si a vypadá to, že se něco rýsuje (viděli jsme se třikrát). O víkendu má za mnou přijet a protože je to celkem daleko, tak tu přespí. Je tu ale možnost, že v pátek budu muset do jeho města kvůli určitým povinnostem, a on se nabídl, že bysme pak jeli ke mně spolu - tzn. byl by u mě od pátku do neděle. Nebo je tu možnost, že by přijel až v sobotu a byl u mě do neděle.
Jsem s ním fakt ráda, je mi s ním dobře, ale chci mu dát taky svobodu. Kdyby jel se mnou v pátek, oželel by jeden svůj koníček nejspíš.

Příspěvek upraven 20.04.16 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
19.4.16 18:54

@Conchita on se nabidl a ty resis jeho svobodu a konicek? Je svepravny nebo musis rozhodovat za nej uz po mesici a pul znamosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
19.4.16 18:56

TAdy nejde o to, že mu beru svéprávnost. Sám není rozhodnutý, spíš jde o to, jestli celé dva dny spolu nejsou moc na rychlo. Jinak známe se sice měsíc a půl, ale viděli jsme se třikrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LvE
435
19.4.16 18:56

…to je od něj pěkné :) Když si rozumíte? Zas za tu dobu zjistíš zase o něco líp, jaký je…jdi do toho :) a když chce sám…to je krása!
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
19.4.16 18:57

Když pojedeš do jeho města, proč nezůstanete o víkendu v jeho městě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
19.4.16 18:58

@elpiska protože u něj je nějaká rodinná sešlost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.4.16 19:00

Sice jsem asi trochu konzerva, protože pro mě je měsíc a půl dost málo na to, abych si někoho vzala do bytu na celý víkend, ale když to pominu, a vám dvěma to vyhovuje, tak neřeš jeho koníčky. Naopak, to, že ti dal přednost před koníčkem, je pro tebe signál, že mu na tobě záleží. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
19.4.16 19:01

@nostress právě mě to dost překvapilo, on je do toho koníčku dost zapálený. právě přemýšlím nad tím, že takhle brzo jsem nikoho k sobě nezvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
19.4.16 19:02

No tak bud s nim 2 dny chces bejt nebo ne. Jestli ti to prijde narychlo, tak domluv jen jeden. Kolik ti je? Ze tohle nechavas rozhodnout zensky z netu? :roll:

• Citovat
  • Upravit
31010
19.4.16 19:08

@Conchita Tak pokud bys nemela prednost pred jeho konickem v samem zaccatku vztahu, bylo by to smutne. Nerikam po 5 letech, ale na zacatku si to uzivej a neres jeho svobodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
19.4.16 19:11

Záleží na tobě. Já jsem se třeba po 3 měsících známosti už přestěhovala natrvalo k manželovi. V určitém věku už není čas ztrácet čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
19.4.16 19:12

Celý víkend rozhodně, když to bude hodně zlý, pošleš ho domů :mrgreen: a nebudeš investovat energii zbytečně. Brala bych to jako příležitost se poznat důkladněji :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
19.4.16 19:13

@Conchita
pokud Tě má rád a nejde mu jen o ty noční služby ;) oželí i ten koníček. Věř, že napoprvé určitě.

Vidět se s ním 3× není moc. Dala bych tomu ještě čas. Čím déle budeš první noční prodlužovat, získáváš na ceně.

Nějak jsem asi nepobrala, proč Ty jedeš tam a on zase k Tobě? Ty tam máš nějakou práci, ale on k Tobě? Nemá Tě kam vzít?

Ukazovat své bydlení po 3 setkání, s tím opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
19.4.16 19:17
@Cuddy píše:
@Conchita Tak pokud bys nemela prednost pred jeho konickem v samem zaccatku vztahu, bylo by to smutne. Nerikam po 5 letech, ale na zacatku si to uzivej a neres jeho svobodu.

přesně tak, bere on ohledy na Tebe? Sotva. Jedeš sem, tam a pak on k Tobě? Řešila bych to jinak, nějaký penzion…nemusí vědět, vidět hned všechno, i tak nabízíš hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
19.4.16 19:20

Já nevím, jestli tam pojedu, to nezáleží na mě, ale na otm, zda se ta akce bude konat. Když se to dozvěděl, říkal, že bysme mohli jet rovnou spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí