Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
pokusím se stručně a prosím o radu - měsíc a půl se znám s jedním mužem, je moc fajn, rozumíme si a vypadá to, že se něco rýsuje (viděli jsme se třikrát). O víkendu má za mnou přijet a protože je to celkem daleko, tak tu přespí. Je tu ale možnost, že v pátek budu muset do jeho města kvůli určitým povinnostem, a on se nabídl, že bysme pak jeli ke mně spolu - tzn. byl by u mě od pátku do neděle. Nebo je tu možnost, že by přijel až v sobotu a byl u mě do neděle.
Jsem s ním fakt ráda, je mi s ním dobře, ale chci mu dát taky svobodu. Kdyby jel se mnou v pátek, oželel by jeden svůj koníček nejspíš.
Příspěvek upraven 20.04.16 v 14:32
@Conchita on se nabidl a ty resis jeho svobodu a konicek? Je svepravny nebo musis rozhodovat za nej uz po mesici a pul znamosti?
TAdy nejde o to, že mu beru svéprávnost. Sám není rozhodnutý, spíš jde o to, jestli celé dva dny spolu nejsou moc na rychlo. Jinak známe se sice měsíc a půl, ale viděli jsme se třikrát
…to je od něj pěkné
Když si rozumíte? Zas za tu dobu zjistíš zase o něco líp, jaký je…jdi do toho
a když chce sám…to je krása!
![]()
Když pojedeš do jeho města, proč nezůstanete o víkendu v jeho městě?
Sice jsem asi trochu konzerva, protože pro mě je měsíc a půl dost málo na to, abych si někoho vzala do bytu na celý víkend, ale když to pominu, a vám dvěma to vyhovuje, tak neřeš jeho koníčky. Naopak, to, že ti dal přednost před koníčkem, je pro tebe signál, že mu na tobě záleží. ![]()
@nostress právě mě to dost překvapilo, on je do toho koníčku dost zapálený. právě přemýšlím nad tím, že takhle brzo jsem nikoho k sobě nezvala…
No tak bud s nim 2 dny chces bejt nebo ne. Jestli ti to prijde narychlo, tak domluv jen jeden. Kolik ti je? Ze tohle nechavas rozhodnout zensky z netu? ![]()
@Conchita Tak pokud bys nemela prednost pred jeho konickem v samem zaccatku vztahu, bylo by to smutne. Nerikam po 5 letech, ale na zacatku si to uzivej a neres jeho svobodu.
Záleží na tobě. Já jsem se třeba po 3 měsících známosti už přestěhovala natrvalo k manželovi. V určitém věku už není čas ztrácet čas ![]()
Celý víkend rozhodně, když to bude hodně zlý, pošleš ho domů
a nebudeš investovat energii zbytečně. Brala bych to jako příležitost se poznat důkladněji
![]()
@Conchita
pokud Tě má rád a nejde mu jen o ty noční služby
oželí i ten koníček. Věř, že napoprvé určitě.
Vidět se s ním 3× není moc. Dala bych tomu ještě čas. Čím déle budeš první noční prodlužovat, získáváš na ceně.
Nějak jsem asi nepobrala, proč Ty jedeš tam a on zase k Tobě? Ty tam máš nějakou práci, ale on k Tobě? Nemá Tě kam vzít?
Ukazovat své bydlení po 3 setkání, s tím opatrně.
@Cuddy píše:
@Conchita Tak pokud bys nemela prednost pred jeho konickem v samem zaccatku vztahu, bylo by to smutne. Nerikam po 5 letech, ale na zacatku si to uzivej a neres jeho svobodu.
přesně tak, bere on ohledy na Tebe? Sotva. Jedeš sem, tam a pak on k Tobě? Řešila bych to jinak, nějaký penzion…nemusí vědět, vidět hned všechno, i tak nabízíš hodně
Já nevím, jestli tam pojedu, to nezáleží na mě, ale na otm, zda se ta akce bude konat. Když se to dozvěděl, říkal, že bysme mohli jet rovnou spolu.