Práca s ludmi ma ničí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A co třeba práce někde ve skladu? Teď už spousta lidí požaduje nákup až do domu, tak třeba dávat dohromady takovéto nákupy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejtezsi je prace s lidmi, jelikoz jsou to hrozni idioti a krupani. Jako ja delat treba prodavace v hoby marketu, urednika atd. tak bych ty lidi casem zabijel. Jako ze nekdo neco nevi a zepta se je v pohode. Ale ti lidi jsou fakt tupi a dementni a nejsou ochotni si ani nic najit, precist apod. A i kdyz se jim to vysvetli jak uplnym trotlum a oni furt nevi je na zabiti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba práce v archivu, skenování a zakládání dokumentů? Tam nemusíš potkávat skoro nikoho. Kolik potřebuješ minimálně plat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozumim. Uplne, taky jsem si davala vyzvy, dokud me jedna skoro nesemlela. A ty od toho nejsi daleko. Proste vyhoreni. Tak laicky si myslim, ze bys nemela utikat! Ale to nemyslim, ze se mas překonávat do totalniho rozpadu. Ale: PROSTE SI TO ODPUST. Co kdyby sis pripustila, ze zkouska odvahy je za tebou. Doprcic 7-8 let se prekonavat, to je fakt megavykon. Skoda, ze nedostanes certifikát: zvladla praci s lidmi!
Ja to mela takhle s anglictinou. Bicovala jsem se hnusnymi pocity a vycitkami az do druhych statnic. Pak jsem si odpustila, ze jsem se nehecla na stredni, fobie je pryc. Naposledy jsem si zase rekla, ze uz jsem sobe i jinym dokazala v praci, ze nejsem nemozna, odted prestavam soutezit sama se sebou a zacinam si tu praci uzivat.
Proste jsi to zvladla a ted se muzes vklidu rozhlednout, co by te doopravdy bavilo. Tento pocit ti z celeho srdce preju ![]()
- Citovat
- Upravit
@Cenarius píše:
Nejtezsi je prace s lidmi, jelikoz jsou to hrozni idioti a krupani. Jako ja delat treba prodavace v hoby marketu, urednika atd. tak bych ty lidi casem zabijel. Jako ze nekdo neco nevi a zepta se je v pohode. Ale ti lidi jsou fakt tupi a dementni a nejsou ochotni si ani nic najit, precist apod. A i kdyz se jim to vysvetli jak uplnym trotlum a oni furt nevi je na zabiti.
No, zato ty jsi chytry a laskavy. To se pozna z jedineho prispevku ![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak teda treba ridicka kamionu muze mit dost malo lidskeho kontaktu? Bud rebel! Udelej si ridicak na kamion a projed svet!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce s lidma byla fajn a bavila mě a jsem těžký introvert, spíš asociál. Různá pracovní doba, příplatky, kolegové jedna parta. Důvodem vyhoření jsou akorát tak nadřízení a nesmyslné prodejní plány, bohužel. Být třeba úřednice na pasech by mě neskutečně bavilo a doufám, že se jednou takto poštěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TRG píše:
Jinak teda treba ridicka kamionu muze mit dost malo lidskeho kontaktu? Bud rebel! Udelej si ridicak na kamion a projed svet!
A co když bude potřeba někam zacouvat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja te chapu. Po sesti letech na recepci v hotelu jsem byla z lidí uplne vyhorela… A nemuzes si nejake vzdelani jeste doplnit, aby jsi mohla delat neco jineho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačus82 píše:
No, zato ty jsi chytry a laskavy. To se pozna z jedineho prispevku
A kdyby sis jich precetla vic. Tak vis, ze pokud je normalne polozeny dotaz atd. tak slusne a srozumitelne odpovim. Ale pokud clovek neni ochotny ani pouzit vyhledavac a nebo se precist zakladni veci a jeste odpovedi povazuje za zamozrejmost nebo je drzej apod., tak slusnej nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: …na fabriku si netrúfam po fyzickej stránke.
Máš nějaké fyzické omezení? Ve fabrice jsou přece různé pozice… myslím dělnické ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, na úvod chcem povedať, že určite zvažujem psychologa, ale neviem či mi to môže pomôcť a tiež sa chcem poradiť a možno aj vyrozprávať aspoň tu kým sa k nemu dostanem. Ide o to, že pracujem zhruba 7-8 rokov, vystriedala som 4 zamestnania - vždy išlo o prácu s ľudmi, prácu v obchode, na pokladni, so zákazníkmi. V aktuálnej práci som zhruba pol roka a čoraz viac si uvedomujem, že to čo mi hlavne vadilo boli vždy ľudia. Ide o to, že som bola vždy hanblivá a nepriebojná a práca s ludmi bola pre mňa výzvou ako toto prekonať, takže zo začiatku som mala radosť že som to zvládla, išlo aj o to, že aj ked by ma bavila práca v kancelárii - nemám na ňu dostatočné vzdelanie a ked som sa aj uchádzala o administratívne práce, neuspela som, prípadne platové ohodnotenie s mojím nízkym vzdelaním by mi nestačilo na pokrytie nájmu a podobne. Teraz mám naozaj celkom slušný plat dá sa povedať, ale mám strach. Strach z toho čo sa so mnou deje. Začínam totiž nenávidieť ľudí - zákazníkov. Vždy som bola senzibilný človek a zo mňa to proste strašne vyciciava energiu, to kolko sa ich cezo mňa premelie. Už nenávidím aj tých čo sú milý, úplne mi je až fyzicky zle. Vždy som bola skôr milý, dobrosrdečný, súcitný človek - dosť precitlivená som bývala. Preto ma táto nenávisť desí. Nikdy ma práca s ľudmi nenaplňala, lebo ma to vyčerpávalo - cítila som vždy psychickú vyčerpanosť. Časom sa to ale stupňovalo a snažila som si vždy nájsť lepšiu prácu - takú kde by bolo aspoň väčšie platové ohodnotenie nech to nejako vybalancujem. Momentálne to ale došlo do štádia, že chodím do práce s hnevom a nechuťou, celý deň som podráždená, normálne vnútorne sa vo mne vzpína obrovská nenávisť voči snáď každému zákazníkovy. Už mám aj psychosomatické problémy. Aj ked sa stále snažím si hovoriť, že to zvládam, tak cítim, že ma to úplne psychicky ničí robiť s ľudmi. Každý večer som doslova vysatá zo všetkej energie. Ešte tak prvé ráno a doobedie po voľne sa to dá, ale už okolo obeda a další nasledujúci deň v práci už od rána zase tá únava už aj fyzická a tá nenávisť voči každému zákazníkovy. Zmeniť robotu neviem či prichádza v úvahu, kedže by som sa asi dostala opäť len do pokladne alebo do obchodu a nemôžem každú chvíľu meniť zamestnanie, navyše platovo je toto pre mňa naozaj práca kde zarábam viac než som kedy zarobila predtým. Neviem už čo mám robiť, ale do kancelárie ma nezoberú kvoli vzdelaniu a ked tak len na nejakú pomocnú kancelársku prácu kde zarobím málo a na fabriku si netrúfam po fyzickej stránke.