Práca s ludmi ma ničí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
22.9.19 18:11

Ja dělala v kravine, respektive v teletaku a na porodne telat. Dřina, hnusný směny od 4 od rána, peníze okolo 17tis cistyho, takže žádná sláva za tu drinu. Ale byla jsem tam úplně sama, ráno, odpoledne, i v noci. Tak to zkus. :roll: naštěstí jsem z toho pekla, a dělám na LDN, to nedoporučuji, asi by ti hrablo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4652
22.9.19 18:13

Kámoška montuje kabely a dobré, na pohovoru jí říkali, že pokud umí plést nebo háčkovat, tak toto bude podobné a v pohodě to zvládne. Prostě podle výkresu dává komponenty do sebe, je to teda sedavé zaměstnání a máš kolem sebe další kolegy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
22.9.19 18:29

Jestli máš někde poblíž sklad Notino, tak doporučuju,,,ne z osobní zkušenosti, ale od známých, jsou tam sice směny, ale aspoň tady ze skladu v Rajhradě u Brna je z večerní směny cca kolem 22 hod. odváží hromadně autobus na nějakou zastávku MHD, plat velice slušný.

Jinak já taky stydlín a introvert, už cca 30 let pracuju v knihovně, a lidi na studovně a půjčovně mě to spolehlivě odnaučili, ale šlo to postupně, nebylo to hned, ale jsem za to ráda. U kasy je ale složení lidí jiné, takže chápu, že tam to nemusí fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.9.19 18:35

Úplně tě chápu. Ja na pokladně s prestavkama pracovala asi 10 let.Ke konci jsem uz byla zrala na psychiatra.Ke konci jsem šla marodi a na marodnim to doklepala az do koce smlouvy a uz ji neprodlouzila. Ješte půl roku potom jsem nemohla chodit nakupovat do hypermarketů.
Teď dělám ve skladu v nemocnici a super práce. Zkus neco podobneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.19 18:43

Já tě chápu, práce s lidma je hrozná. Ale ono ani v kanclu si nepomůžeš, tam jsou zase kolegové. Nejhorší je open office, to jsem myslela že všechny povraždím snad hned první týden. Ono takový rady, jdi do knihovny, no to člověk na to musí mít školu, tam nemůže jít jen tak někdo.

• Citovat
  • Upravit
3585
22.9.19 18:48

Radu, ať jde do knihovny, v mým příspěvku nenajdeš, je jasné, že tam se nedostane,,,byl to jen můj příběh.

Edit: Já ji posílám do Notina :)

@Anonymní píše:
Já tě chápu, práce s lidma je hrozná. Ale ono ani v kanclu si nepomůžeš, tam jsou zase kolegové. Nejhorší je open office, to jsem myslela že všechny povraždím snad hned první týden. Ono takový rady, jdi do knihovny, no to člověk na to musí mít školu, tam nemůže jít jen tak někdo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.19 19:06

No sklady som skúšala asi pred rokom, lebo to je práca bez zákazníkov, a platy tam sú dostačujúce - v hlavnom meste odkiaľ som cca 800 až 1000 euro. Lenže na pohovoroch som pohorela na tom, že nemám preukaz na vzv. A pri niektorých mi len volali a hned sa pýtali na preukaz vzv a kedže ho nemám tak už ma nevolali ani na pohovor. Nemám ani prax v sklade takže žiadaná som nebola. V kancelárii by mi to nevadilo - mne nevadia kolegovia, lebo až tak nutne sa s nimi baviť nemusím. A také všeobecné kecy s nimi mi nevadia. A vždy sa dá venovať práci a nevšímať si ich. Ale so zákazníkmi sa baviť musím, musím sa na nich usmievať, musíme byť k nim extra milý aj ked oni sú drzí, dosť si na tom zakladajú aby bol zákazník u nás ako Boh. A premelie sa cezo mňa enormné množstvo pretože aj pokladna aj poradenstvo, asistentka predaja, proste všetko dokopy. Neviem proste kolegov beriem viac menej okej, aj ked nie každý mi je sympatický ale proste ak mi nesedí tak sa bavím len o tom najnutnejšom. Viac času trávim so zákazníkmi než debatovaním s kolegami - na to nie je čas. Ale je pravda že tá negativita sa už začína prenášať aj na kolegov, že hlavne na konci smeny už dokážem byť milá na hocikoho iba s vypätím všetkých síl. Až mi je do plaču. Mám chuť všetkých poslať do čerta a odísť niekam na opustený ostrov a mať od všetkého pokoj. Som z toho strašne vystresovaná a cítim sa pod tlakom… navyše teraz robím aj veľa nad časov lebo nám chýba pár zamestnancov takže robím viac ako obvykle a už je toho na mňa moc :,(

• Citovat
  • Upravit
4043
22.9.19 19:17
@Anonymní píše: …Lenže na pohovoroch som pohorela na tom, že nemám preukaz na vzv. A pri niektorých mi len volali a hned sa pýtali na preukaz vzv a kedže ho nemám tak už ma nevolali ani na pohovor…

A byl by takový problém si ho udělat? :think:

@Anonymní píše: …V kancelárii by mi to nevadilo - mne nevadia kolegovia, lebo až tak nutne sa s nimi baviť nemusím…

No to teda nevím… s těmi kolegy musíš spolupracovat… a to často dost intenzívně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.9.19 19:26

Fňukat ti jde dobře, ale zatím jsi neudělala nic pro to, aby ses měla líp. Průkaz na vzv - hrozný problém, opravdu. Pokud tě nevezmou ani do skladu, tak tomu pracovnímu trhu asi nemáš moc co nabídnout, to se pak těžko mění práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5483
22.9.19 20:01
@Bubla Bůčková píše:
A co když bude potřeba někam zacouvat :cert:

No jo, to jsem nedomyslela! Tak proto zeny s kamionem (skoro nikdy) nejezdi! :mrgreen: (Ja samozrejme umim couvat PERFEKTNE!) A pritom by to pro mnoho zen bylo lakave povolani… uz jen ta spousta diet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StaráPuška
23.9.19 13:46

Průkaz na vzv je dost drahá záležitost, proto ho řada zaměstnavatelu vyžaduje, nechce ho platit. Taky neni sranda s tim jezdit. To jen abych se zakladatelky zastala.
Jinak já jsem pracovala teď dva roky v bance a někdy je to fakt materiál! Nechápu, jak může někdo dobrovolně pracovat třeba na hmotné nouzi, ti by mě zabilo 😁

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat