Dvoukolové výběrové řízení

733
22.9.19 16:07

Dvoukolové výběrové řízení

Jak probíhá dvoukolové výběrové řízení? Vždy jsem byla jen na jediném pohovoru.:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
22.9.19 16:10

Rvni kolo je vetsinou s personalistou. Takove vseobecne, kolikrat toho o presne naplni prace moc nevi. Hodnoti se celkove kompetence pro danou pozici. Druhe je s primym nadrizenym, tam je to o tom, aby jste si lidsky sedli, ohodnoti, zda se hodis do tymu, dozvis se o detailech pozice a konkretnich ocekavanich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
22.9.19 16:13

Takze prvni je o znalostech, druhe o osobnosti cca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
22.9.19 16:15

U nás to probíhá tak, že na první kolo jsou pozvaní vybraní zájemci hromadně, kdy se všem hromadně vysvětlí, o jakou práci jde a jaké jsou očekávání a požadavky. Plus nějaký úkol, tedy spíš úkoly. Poté se někteří zvednou a odejdou, neboť ta práce nesplňuje jejich očekávání, zbylí zůstanou a vede se ještě kratší pohovor v menším kruhu. Těchto prvních kol bývá několik, většinou 2-4 po cca 15ti lidech. Na tomto prvním kole bývá nadřízený a vybraný kolega (zůčastnila jsem se několikrát). Na druhý pohovor se zvou už pouze postupující z prvního kola, kteří zůstali a kteří vyhovují nám. Tam už je to pohovor 1:1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
22.9.19 16:40

Já zase měla vždy jen trikolove :zed: první s personální, poté a přímým nadřízeným a poslední s ředitelem společnosti. Přišlo mi, ze furt melu vše třikrát dokola :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
22.9.19 16:46
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
22.9.19 16:48

A ještě co přesně znamená uživatelská znalost Excel, Word. Abych vedela jestli staci, co umim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.9.19 16:55
@tabitta píše:
A ještě co přesně znamená uživatelská znalost Excel, Word. Abych vedela jestli staci, co umim :nevim:

Jak kde. Nekde staci umet udelat tabulku a naformatovat, jinde zakladni vzorce, grafy a kontingencni tabulky. Totez prezentace. Nekde tam proste neco nafrcat do sablony, jinde sablonu vytvorit, naanimovat, vlozit grafiku, textova pole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
22.9.19 17:37

Ajo :?
Tak to asi nesplnil. :( Tolik toho v praci nepouzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat