Jak je to s brigádou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
20.9.19 10:20
Zalezi jeste na druhu smlouvy a velikosti vydelku. Ale pokud nebudete v evidenci. Tak si bud musite min. zalohy platit sama a nebo si vydelat vic. DPP nad 10tis mesicne, DPC nad 3tis mesicne. Tam uz to z vyplaty plati zamestnavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
20.9.19 11:29
Ty si můžeš přivydělat do výše poloviny minimální mzdy, aby za Tebe ÚP platil zdravotní pojištění, ale podporu Ti vyplácet přestane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
20.9.19 11:35
@Fazulina píše:
Ty si můžeš přivydělat do výše poloviny minimální mzdy, aby za Tebe ÚP platil zdravotní pojištění, ale podporu Ti vyplácet přestane.
No a tedy pro pořádek doplním, že pouze na DPČ nebo PP, na DPP při registraci na UP pracovat nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní
20.9.19 15:15
@j.a.n.i1 píše:Ó, díky, to jsem zapomněla:-))).
No a tedy pro pořádek doplním, že pouze na DPČ nebo PP, na DPP při registraci na UP pracovat nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím předem neukamenujte mě tady za možná blbý dotaz. Ale zajímalo by mě, jak tohle funguje. Končí mi rodičák, práce se nikde nejeví, protože dítěte je problém. A teď když půjdu na pracák, tak si můžu brigádne vydělat jen asi do 3000 aby mi nevzali podporu. Našla jsem teď brigádu, kde bych mohla dělat mnohem víc hodin a teď co s tím. Bohuzel nabízí jen brigádu, nic jiného. To znamená, že si musím začít platit z toho co si vydělám zdravotní, případně sociální sama? Protože v takovém případě mě úřad práce nebude mít v evidenci? Poradí nekdo prosím, jak to teď je. Úřad práce tady jaksi v pátek nefunguje, takže se nic od nich nedozvím.