Manžel nechce, abych chodila do práce

1793
19.9.19 07:52

Manžel nechce abych chodila do práce

Ahoj holky, chodím si přivydělávat při rodičáku do mé původní práce a manželovy to vadí. Chce abych byla doma s dětmi, od toho jsem placená státem a ne abych si chodila přivydělávat. Denně se o tom hádáme. Jsem v práci ráda, odpočinu si na 4.hodiny denně od dětí a vypadnu mezi lidi z běžného stereotypu. Doma mě to s dětma taky baví, ale věčné bití a hádky mezi sourozenci mi dává zabrat. Manžel mě nechápe, myslím že mi závidí vydělané peníze navíc, než aby byl rád, že mě práce baví a mám snahu pracovat.
Máte to taky někdo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
19.9.19 07:55

Jak jako závidí vydělané peníze? Vy nejste rodina? Nemáte společné příjmy a výdaje? 8o

• Citovat
  • Upravit
3167
19.9.19 07:57

@pocker
Tak to je smutný.., ať si to s dětmi na pár dní doma zkusí a bude mluvit jinak :zed:
Určitě bych si něco takového nenechala „zakazovat“.. ;)
Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
19.9.19 07:59

A co mu přesně vadí? Že se musí starat o děti, nebo jak se to týká jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.9.19 08:00

@pocker kde jsou děti v době, kdy jsi v práci? Třeba chce být víc v klidu a je zvyklý že se o všechno doma postaráš ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.9.19 08:00

A vy máte peníze zvlášť? Stát Tě neplatí, pouze přispívá na péči o děti. Jde o to, co manželovi vadí. Jestli má pocit, že bys měla být neustále s dětmi a rozvíjet je (zajímalo by mě, kolik jim je a na kolik se on na péči podílí?). A nebo to bude jako u mojí kamarádky, která měla zajímavou práci a muž na ni žárlil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
19.9.19 08:01

Jsme rodina, ale každý máme svůj účet. Když jsme měly společný, věčně manžel na něco vybíral a mě se to nelíbilo a na opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
19.9.19 08:02

A kdo děti obstarává, když jsi v práci? není tady zakopanej pes, že se musí starat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.9.19 08:03
@pocker píše:
Jsme rodina, ale každý máme svůj účet. Když jsme měly společný, věčně manžel na něco vybíral a mě se to nelíbilo a na opak.

A jak teda platíte výdaje, když Tě „platí stát“? Vyhovuje Ti to rozdělení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
19.9.19 08:04

4 hodiny denně není žádná hrůza, nenech se zviklat. Zajímalo by mě, jak se doma zapojuje u dětí on, když vede takové řeči. Nechce jít na zbytek řodičáku misto tebe, ať je chvíli placenej státem pro změnu on? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.9.19 08:04

@pocker kolik je dětem a kde jsou když ty pracuješ? Vadí mu asi tvá nezávislost. Zrejme by nu víc vyhovovalo, kdyby tě měl finančně pod kontrolou. Pokud v tom není něco, co si nenapsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.9.19 08:05
@pocker píše:
Jsme rodina, ale každý máme svůj účet. Když jsme měly společný, věčně manžel na něco vybíral a mě se to nelíbilo a na opak.

No tam bude tedy vic problemu…manzel deti hlida, kdyz jsi v praci nebo jsou ve skolce?
Mozna, je mu prijemne, ze pokud nechodis do prace jsi na nem zavisla a muze rozhodovat on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
19.9.19 08:07

Chodím na 4 hodiny odpoledne a z toho hlídá někdy moje mamka a někdy chlap. Záleží v kolik v práci chlap skončí. A taky je pravda, asi nechce hlídat děti, jsou to dva raubíři a člověk je musí hlídat a ne něco dělat a děti nechat bez dozoru. Ale je pravda že nechodím na celý den dělat, to bych ani nešla při dvou malých dětech. Prostě mu to hrozně vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
19.9.19 08:09

@pocker a děti hlídá kdo? Osobně bych manžela poslala někam. Do práce chodím taky, na dvě dopo, vzhledem k množství práce jsem potřebovala ještě jedno dopo navíc, manžel řekl, ať klidně jezdím, vyřešila jsem to jeslemi (dvakrát hlídá babička). Manžel se vztekal, myslel, že budu malou brát sebou, ale upřímně mi to bylo u zádele. Já mu to říkala x měsíci, řešení nenavrnul, vyřešila jsem to sama. :lol: nenech si do toho mluvit, bych ho dokázala do patřičných mezí i za cenu tiché domácnosti. Když je někdo jak dubový špalek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
19.9.19 08:10
@Mar__tanka1983 píše:
A kdo děti obstarává, když jsi v práci? není tady zakopanej pes, že se musí starat? :think:

No i kdyby :nevim:

Ja jsem to mela stejne, jak jsem nadhodila puluvazek, tak pruda, nakonec jsem sla z jinych duvodu na cely (synka hlidala babicka). Ve 2 letech mel jit kluk do skolky, to bylo peklo vcetne řevu, ze on teda nehodla menit sve pracovni zvyky jen proto, ze me nebavi se starat o dítě…blabla. Pindala i tchyne (v domacnosti). Nakonec vodil a byl hrdy na sve otcovske schopnosti. Ted ma druhou zenu, ktera nepracovala jiz rok pred otehotnenim, aby se starala o naseho kluka ve stridavce a je stastnej jak blecha :lol: budiz mu prano :hug:
A duvod? Myslim, ze hodne sobectvi a žárlivost, aspon u nas. Pracovali jsme ve stejne firme a on se mnou furt soutezil :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat