Práce a depka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.7.11 14:46

Práce a depka

Jsem 5 let ve stejné práci, jsem tu s kolegou, který tady moc není. Takže sedím 8 hodin mezi čtyřma zdma, není práce, tak sedím a nemám co dělat. Je to na hlavu. Peníze mám víc než dobré, ale mám tady z toho po 5 letech depku, a působí mě to značné obtíže.jak to mám vyřešit? Je to nesnesitelné. Navíc mám pořád smlouvu na dobu určitou. Co mám dělat??? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2118
11.7.11 14:49
Anonymní píše:
Jsem 5 let ve stejné práci, jsem tu s kolegou, který tady moc není. Takže sedím 8 hodin mezi čtyřma zdma, není práce, tak sedím a nemám co dělat. Je to na hlavu. Peníze mám víc než dobré, ale mám tady z toho po 5 letech depku, a působí mě to značné obtíže.jak to mám vyřešit? Je to nesnesitelné. Navíc mám pořád smlouvu na dobu určitou. Co mám dělat??? :roll:
Vydržet a po práci si někam vyraž třeba do přírody nebo s někým na kafčo :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.11 14:52

Najít si jinou práci? Jak mi to v práci lezlo na hlavu..šla jsem za něčim jiným.. sice v rámci stejné firmy,ale změna to byla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21987
11.7.11 14:59

Dát výpověď a najít si práci, ve které depku mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
11.7.11 15:03

Pokud jsi spokojená s penězma :-) :-) tak za 8 hodin bych vydržela nic nedělat a nudit se :think: :think: :think: myslím, že by mi to za to stálo. Já prodávám a za osm hodin tady kmitám jak šupcedule a peníze ?? no rozhodně by to mohlo být o dost lepší. Ale u nás si teda moc vyskakovat nemůžu na pracáku by bylo ještě hůůůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.7.11 15:09

A nějakou vlastní práci si tam dělat nemůžeš? Nebo se nějak zabavit (čtení, pletení, nějaká PC hra atd.) - samo po splnění všech povinností :lol: Záleží, co je to za práci…

Já to chápu, kolikrát, když jsem neměla do čeho píchnout, tak jsem šla domů zmordovaná, jak kdybych kopala krumpáčem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.7.11 15:16

A seženeš stejně dobře placenou práci, která by tě bavila? Jestli ne, dělala bych to jak radí Angua a jestli jo, tak do toho. Vlastně nemáš co řešit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.7.11 15:29

Tak si zkus najít v té tvé práci, když na to máš čas, nějakou jinou práci :) No a pak dej výpověď. A taky se zkus nějak zabavit, abys nezakrněla. Třeba se uč jazky online, některý jsou zadarmo nebo prostě něco dělej, co se ti může hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
11.7.11 15:30
Anonymní píše:
Jsem 5 let ve stejné práci, jsem tu s kolegou, který tady moc není. Takže sedím 8 hodin mezi čtyřma zdma, není práce, tak sedím a nemám co dělat. Je to na hlavu. Peníze mám víc než dobré, ale mám tady z toho po 5 letech depku, a působí mě to značné obtíže.jak to mám vyřešit? Je to nesnesitelné. Navíc mám pořád smlouvu na dobu určitou. Co mám dělat??? :roll:

Mě v práci taky kapalo na karbit…též sama v kanclu, práce sice byla, ale kolektiv všichni neohleduplní kuřáci a akorát drbali o obědě, takže společnost byla, ale taková všelijaká… V mysli jsem si říkala, že mě může spasit akorát mateřská :mrgreen: A první mimčo pak přišlo, ale samozřejmě ne na popud zaměstnání. Teď si sice připadám spasena, ale vím, že se tam vrátím, i když nechci. Ale práce v mém specifickém oboru je málo. Takže být tebeou zakladatelko popřemýšlej o tom, co by tě více naplňovalo za práci a popř. ji změň, anebo jak už tu bylo zmíněno, po práci se věnuj nějakému koníčku nebo zajdi někam na výstavu, na kafčo, s kamarádkou či přáteli…prostě to chce se na něco těšit a pak to i v práci uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
11.7.11 15:35

My připomnělo manželovo rodinu, kde pracují všichni u drah - a všichni celou směnu pletou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
11.7.11 15:59

Co oběhnout kolegy a nabídnout jim pomoc? Ono je to občas špatně rozvržené. Někdo dělá za dva a jiný nemá do čeho píchnout. Já osobně bych se zbláznila, kdybych v práci seděla jen tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
11.7.11 16:27

Trochu mě zarazilo, jak to, že máš po 5 letech pořád smlouvu na dobu určitou? To je proti zákoníku práce. maximální doba, po kterou je možné smlouvu prodlužovat, činí dva roky. od ledna 2012 to bude asi jinak, ale te´d platí toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
12.7.11 19:26

taky jsem to tak měla, depka a byla jsem smutná
jediný řešení, po 5 letech jsem prostě dala výpověď a odešla, peníze nepeníze, jistota nejistota
a bylo to správné rozhodnutí, ikdyž už jsem v další práci vydržela jen rok a půl a v další taky :dance: :dance: :dance:
nelituju, osvobodila jsem se a byla šťastná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
12.7.11 19:28

mimochodem jsem měla méně peněz, ale byla jsem štastná a velmi…peníze nejsou všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
13.7.11 11:27

No jistě. Peníze nejsou všechno. A pokud budeš sedět a nic nedělat, tak jenom zakrníš. I profesně. Chce to riskovat a něco si najít. Já jsem to taky tak dělala. Když už mi práce nic nedávala, bylo to furt dokola, tak jsem prostě zkoušela hledat jinde. A musím zaklepat, vždycky se zadařilo a něco jsem se naučila. Ono všude je něco. Ale chce to jít dál a poznat něco nového. Hlavně třeba i to, že tam nemáš kolegy je hrozně deprimující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat