Práce z domova, máte tip?

6
22.8.22 12:04

prace a domov

Dobrý den nevite nektera o nejake praci z domova jsem na materske hledam a nemuzu nic najit dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21558
22.8.22 12:19

Pohledem ve starších diskusích, tipů na práci z domova tam je spousta. Primárně se musíš odpíchnout od toho, co umíš a co můžeš potenciálnímu zaměstnavateli nabídnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.8.22 12:25

Vse

Zvládnu jak administrativu tak dá se říct že vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
22.8.22 12:31
@Anetecja píše:
Zvládnu jak administrativu tak dá se říct že vše

Tak to máš dobré, že zvládneš vše, prekládat třeba odborné texty z japonštiny a mezitím naprogramovat aplikaci na mobil 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.8.22 12:38

@Anetecja tak se odpichni od toho, conjsi delala pred materskou. Ja pracuju dal pro sveho zamestnavatele, jen jsem se z kancelare presunula na HO a snizila si uvazek na 0,4 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.8.22 12:47
@Anetecja píše:
Dobrý den nevite nektera o nejake praci z domova jsem na materske hledam a nemuzu nic najit dekuji

Co jsi dělala před otěhotněním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.8.22 12:47

@Russet dělala sem barmanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.8.22 12:52
@Anetecja píše:
@Russet dělala sem barmanku

A jsi jí i vyučená? Že tvrdíš, že umíš administrativní práci. Ono to obnáší víc než jen poslat mail nebo udělat tabulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.8.22 12:54

Já mám různé kurzy jak pecovatelku administrativu účetnictví atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.8.22 12:57

Nechci se tě nějak dotknout, ale jestli se chceš ucházet o práci třeba v té administrativě, tak bych nejdříve zapracovala na pravopisu. A to myslím opravdu bez urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.8.22 12:58

@VeroF já se omlouvám telefon si ale píše co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
22.8.22 13:30

Co to znamena, ze umis vse? Objektove orientovane programovani v nekolika jazycich, metodiky projektoveho a zmenoveho managementu a mas Lean Six Sigma Black belt? V tom pripade gratuluji, jsi zrejme velmi zadany kandidat a zamestnavatele se muzou pretrhnout, aby ti nabidli vhodnou pozici.

Pokud „vse“ znamena, ze umis zapnout prohlizec, odeslat mail a po par pokusech zvladnes vytvorit kontingencni tabulku v excelu, pak te asi musim zklamat, to jsou naprosto zakladni znalosti, se kterymi nastupuji juniorni pracovnici po stredni skole a ktere se u kancelarskych profesi berou jako samozrejmost. Neni pak divu, ze - jak sama rikas - nemuzes nic najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.8.22 13:46
@Anetecja píše:
@VeroF já se omlouvám telefon si ale píše co chce

Jako že ti maže velká písmena a vynechává čárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
22.8.22 14:50

Co to jako je „zvládnu administrativu“? S jakými umíš programy mimo MS Office, s nimiž umí i žáci základní školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze