Práce z domova, máte tip?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
prace a domov
Dobrý den nevite nektera o nejake praci z domova jsem na materske hledam a nemuzu nic najit dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pohledem ve starších diskusích, tipů na práci z domova tam je spousta. Primárně se musíš odpíchnout od toho, co umíš a co můžeš potenciálnímu zaměstnavateli nabídnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anetecja píše:
Zvládnu jak administrativu tak dá se říct že vše
Tak to máš dobré, že zvládneš vše, prekládat třeba odborné texty z japonštiny a mezitím naprogramovat aplikaci na mobil 😅
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anetecja tak se odpichni od toho, conjsi delala pred materskou. Ja pracuju dal pro sveho zamestnavatele, jen jsem se z kancelare presunula na HO a snizila si uvazek na 0,4 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anetecja píše:
Dobrý den nevite nektera o nejake praci z domova jsem na materske hledam a nemuzu nic najit dekuji
Co jsi dělala před otěhotněním?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anetecja píše:
@Russet dělala sem barmanku
A jsi jí i vyučená? Že tvrdíš, že umíš administrativní práci. Ono to obnáší víc než jen poslat mail nebo udělat tabulku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám různé kurzy jak pecovatelku administrativu účetnictví atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci se tě nějak dotknout, ale jestli se chceš ucházet o práci třeba v té administrativě, tak bych nejdříve zapracovala na pravopisu. A to myslím opravdu bez urážky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co to znamena, ze umis vse? Objektove orientovane programovani v nekolika jazycich, metodiky projektoveho a zmenoveho managementu a mas Lean Six Sigma Black belt? V tom pripade gratuluji, jsi zrejme velmi zadany kandidat a zamestnavatele se muzou pretrhnout, aby ti nabidli vhodnou pozici.
Pokud „vse“ znamena, ze umis zapnout prohlizec, odeslat mail a po par pokusech zvladnes vytvorit kontingencni tabulku v excelu, pak te asi musim zklamat, to jsou naprosto zakladni znalosti, se kterymi nastupuji juniorni pracovnici po stredni skole a ktere se u kancelarskych profesi berou jako samozrejmost. Neni pak divu, ze - jak sama rikas - nemuzes nic najit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anetecja píše:
@VeroF já se omlouvám telefon si ale píše co chce
Jako že ti maže velká písmena a vynechává čárky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co to jako je „zvládnu administrativu“? S jakými umíš programy mimo MS Office, s nimiž umí i žáci základní školy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit