Práce a plat poštovních doručovatelek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Můj hrubý příjem je 78 tisíc. Tak to nevím kde pracuješ, ale jako doručovatelka to asi nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla na pohovoru loni, nabídli mi 18 000 hrubého a domů se chodí když máš hotovo, takže někdy ve 2 odpoledne, někdy večer když toho máš dost a nestíháš… Tak sem se usmála a šla zas domu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepsi odchytnout postacku nekde na ulici a proste se zeptat. Ja to takhle udelala a zaridila se podle toho. U nas na poste uz 2r vidim stejne lidi za prepazkou, stejne dorucovatele z okoli. Kdyby to bylo tak na h*, asi by uz davno byli jinde? Tezko rict
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak u doručovatelek, ale řidič si řekl víc, než nabízeli a kývli mu na to. Zkusila bych to, lidí mají málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Micaella22 kazdej rok se jim vymeni 6tis lidi z tech 30 co zamestnavaji. Je tam extremni fluktuace. Asi jim to u vas proste staci. U nas vidim kazdych par mesicu nekoho jineho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius i u nás na poště se neustále lidé mění, já dělala doručovatelku 14 dní a nikdy více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda bych se zeptala, jak jste v současnosti spokojeně u české posty. V kolik doručovatelky chodí domu a jaký je hrubý příjem? Dříve jsem dělala u pošty a práce mě bavila ale podmínky a plat byl hrozny