Práce a snažení o miminko

Anonymní
12.5.15 10:15

Prace a snazeni o miminko

Ahoj, budu se snazit napsat svou situaci srozumitelne. Mam praci na dobu neurcitou, jsem asi mesic po zkusebni dobe. Ale mame tam jednoho typka, alkoholika kterej neumi nic jinyho nez mi nadavat jaka jsem p*ca a vybira si jen ty nejlepsi prace, vecne hadky jsou na dennim poradku a ja uz ztracim nervy :( proto jsem tam posledni dobou prestavala chodit. Sef toleroval. Ted se snazime s pritelem o mimco ale ja bych nejradsi dala vypoved, ale zase si rikam, ze kdyby to vyslo mohla bych rovnou nastoupit na neschopenku a mela bych aspon nejaky prisun penez nez kdyz bych byla ted bez prace. Mam to radsi psychicky vydrzet a chodit tam a nechat se sikanovat nebo praci opustit a snazit se o miminko? Jak by to bylo kdybych byla bez práce a otehotnela? Dekuju za precteni a prosim rejpalky jinam :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6869
12.5.15 10:18
@Anonymní píše:
Ahoj, budu se snazit napsat svou situaci srozumitelne. Mam praci na dobu neurcitou, jsem asi mesic po zkusebni dobe. Ale mame tam jednoho typka, alkoholika kterej neumi nic jinyho nez mi nadavat jaka jsem p*ca a vybira si jen ty nejlepsi prace, vecne hadky jsou na dennim poradku a ja uz ztracim nervy :( proto jsem tam posledni dobou prestavala chodit. Sef toleroval. Ted se snazime s pritelem o mimco ale ja bych nejradsi dala vypoved, ale zase si rikam, ze kdyby to vyslo mohla bych rovnou nastoupit na neschopenku a mela bych aspon nejaky prisun penez nez kdyz bych byla ted bez prace. Mam to radsi psychicky vydrzet a chodit tam a nechat se sikanovat nebo praci opustit a snazit se o miminko? Jak by to bylo kdybych byla bez práce a otehotnela? Dekuju za precteni a prosim rejpalky jinam :(

Proč kolegu nenahlásíš za šikanu? A jak ti šéf mohl tolerovat, že nechodíš do práce?? Věř, že miminko potřebuje mámu, tátu a taky peníze…Takže buď ráda, že máš v dnešní době práci na neurčito. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.15 10:32

@kve-tinka Protoze je tam dlouho a vim ze to nikdo resit nebude a on by mi z toho udelal jeste vetsi peklo.

• Citovat
  • Upravit
6869
12.5.15 10:46
@Anonymní píše:
@kve-tinka Protoze je tam dlouho a vim ze to nikdo resit nebude a on by mi z toho udelal jeste vetsi peklo.

Je mezi Váma velký věkový rozdíl, nebo postavení??? Když jsem nastoupila po škole hned do práce, taky jsem byla utřinožka, ale teď bych si to už nenechala líbit. S kolegou bych si to pěkně vyříkala, ukaž že se ho nebojíš. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
12.5.15 10:48

Jsi dospela, v praci te nekdo ocividne sikanuje, ty mas nervy… tak to proste zacni resit… zkus podat pisemnou stiznost, pripadne se poradit na uradu prace, jak to resit… nebo si najdi jinou praci a tady dej pak vypoved… urcite bych se nestavala nezamestnanou kvuli klidnemu snazeni (netusis, jak dlouho to bude trvat) o miminko… praci preci potrebujes :think:

Na neschopenku se nechodi jako na dovolenou… doufej, ze ji nebudes potrebovat a budete zdravi…

Ohledne otehotneni na uradu prace/nezamestnana je tu mraky diskuzi, pohledej, najdes tam vsechny mozny varianty, podminky a moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
12.5.15 10:50

Vydrz…smlouva na dobu neurcitou je dnes zazrak, kor kdyz chcete planovat mimino, bez smlouvy nemas narok na materskou a na rodicak musis nastoupit povinne na 4 roky za tusim ze 3600,– no proste HROZNY. To bych radeji nejakyho debila v praci vydrzela a pak nastoupila na rizikovy tehu na neschopenku, pak bych mela materskou a hlavne moznost vybrat si rodicak na 2,3 nebo 4 roky dle SVEHO uvazeni, tak at se brzo zadari :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.15 10:51

@kve-tinka ja se tam s nim hádám každý den, ale o to vic ma asi potrebu se do me poustet. Nejsem z tech co si nechaj libit, hadam se taky ale proste psychicky… Je mu tak kolem 35 a me je 25. Jinak jsme kazdy na stejny pozici ale on si vybira jen ty nejlepsi zakazky a tim padem si nejvic vydela. Kolikrat slysim jak ostastnim rika: „na ni s*r, at si dela co chce.“ a ostatni ho podporuji protoze se ho kazdej boji a leze mu do zadku.

• Citovat
  • Upravit
5358
12.5.15 11:10

A co ostatní kolegové, taky s ním mají problém? Já bych být tebou z práce neutíkala. Sama jsem ted před druhým přišla o místo a sakra mě to mrzí, mateřská v trapu.. Navíc se po dítěti můžeš dostat jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.15 12:37

@masinka9 boji se ho, kazdej s nim chce vychazet protoze ho kazdej zna. Ja ale neumim lidem vtirat do zadku.. :poblion: ja to chapu jak to myslíte :( asi mate pravdu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat