Výplata ve výpovědní lhůtě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak to snad musíš vědět ty, kolik máš pevnou složku a kolik prémie, to kolik kdo bral je irelevantní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 Já právě nevím tohle…Pro to se ptám…
Když to nevíš ty, tak jak to máme tušit my, my tvoji smlouvu v šuplíku nemáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
jak nevis? kolik mas v pracovni smlouve?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyplata ve vypovedni lhute odpovida tomu, co je v pracovni smlouve. Samozrejme pokud ma nekdo pevnou slozku a k tomu nenarokove bonusy, tak logicky muze dostat jen ten zaklad. Pochybuju, ze by nejaky zamestnavatel platil odchazejicimu zamestnanci treba jen o korunu vic, nez musi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
co berou ostatní je úplně irelevantní, je to tvoje výplata…koukni se do pracovní smlouvy/platového výměru, tam najdeš odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve výpovědní době platí stejná výplata jakou máš v pracovní smlouvě. Záleží na tom, jak máš platové ohodnocení koncipované. Pokud tak, že máš pevný základ + odměny, musí ti zaměstnavatel vyplácet min. ten základ, výše odměn záleží na něm, ale to jste měli prokonzultovat spolu i podle rozsahu práce v té výpovědní době, důvodu výpovědi apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak je to s výplatou ve výpovědní lhůtě.
Já beru okolo 12ti. čistého. Věčně si vybírám zálohy (měs. okolo 4 tis.).Někdo mi řekl že když je někdo ve výpovědní lhůtě nejsou přémie a o to menší plat. Jakej byl váš rozdíl v platu?
Děkuji za odpovědi.