Práce asistentky pro realitku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
242
22.7.14 17:12

Práce asistentky pro realitku

Dobrý den,

prosím nemá někdo zkušenosti s prací pro realitku, mám přijít na pohovor, požadují řidičák a vlastní auto:
inzerát zněl:Hledáme kandidáty na pozici asistenta/ky. Jsme stabilní společnost blabla…
Požadujeme: praxi v administrativě, preciznost.
Nabízíme: pracovní dobu od 13:00 - 17:30 hod., dohoda o provedení práce, později možnost HPP, zázemí stabilní společnosti, příjemné pracovní prostředí, zaškolení.
Už ta pracovní doba mě děsí 8o
Děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
22.7.14 17:17

¨Proč by tě ta prac. doba měla děsit?? 8o Budeš třeba chystat smlouvy, jezdit na katastr, psát takový popisový inzeráty a vkládat na intranet, třeba i přijít potencionální klienty… Tak různě, záleží pro koho, jak je firma velká, jestli je to pro celou firmu nebo si shání asistenku nějakej rozjetej makléř a na administrativu nemá čas… Jdi a uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.7.14 17:20

@desire Děsí tě doba, protože je to málo, nebo moc? :mrgreen: Tohle je pohádková pracovní doba, co bys chtěla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.14 17:34

Tak pozor. Místo pojmu realitní makléř se používá nyní realitní asistent. Co to znamená? nevím pro jakou realitku ale třeba Bart reality to má tak, že mají svůj team call centra, ten ti někde předjedná schůzku a ty tam jedeš abys dostala exkluzivitu-smlouvu. Ovšem klientovi, ke kterému jedou řeknou, že mají pro něj zájemce na byt, no a ty to musíš dotáhnout. Pak budeš jezdit s potenciálními zájemci o nemovitosti-prohlídky apod. Takže kdy asi myslíš, že mají lidé čas jezdit po prohlídkách. O víkendech a když přijdou z práce odpoledne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
242
22.7.14 17:41

Mám dvě malé děti - školáka a od září školka, manžel věčně v trapu, tak proto, někdo musí odpoledne psát úkoly s dětmi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.14 18:03
@Anonymní píše:
Tak pozor. Místo pojmu realitní makléř se používá nyní realitní asistent. Co to znamená? nevím pro jakou realitku ale třeba Bart reality to má tak, že mají svůj team call centra, ten ti někde předjedná schůzku a ty tam jedeš abys dostala exkluzivitu-smlouvu. Ovšem klientovi, ke kterému jedou řeknou, že mají pro něj zájemce na byt, no a ty to musíš dotáhnout. Pak budeš jezdit s potenciálními zájemci o nemovitosti-prohlídky apod. Takže kdy asi myslíš, že mají lidé čas jezdit po prohlídkách. O víkendech a když přijdou z práce odpoledne :kytka:

To mě zajímá. A jak teda pokračujete, když tam přijedete a ve skutečnosti žádného zájemce nemáte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.7.14 18:07
@desire píše:
Mám dvě malé děti - školáka a od září školka, manžel věčně v trapu, tak proto, někdo musí odpoledne psát úkoly s dětmi :(

Jo to mě nenapadlo, no holt to není práce pro dětné, ale pro bezdětné, třeba i jako druhá práce, aby si vydělali na bydlení. Tak se poohlédni po vyhovující pracovní době. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.7.14 18:13

Holky nevím, jaké máte zkušenosti s realitními makléři - já tedy četné a ty nejhorší, i když doufám, že snad někde musí existovat nějaký slušný.
Poslední zkušenost stará týden - byla jsem se mrknout na byt - na fotkách celkem normální, osobní shlédnutí - no děs, nechápu, jak v tom někdo může žít, bylo to k totální rekonstrukci.Byl družstevní - z makléře vypadlo, že nakonec vlastně neví, jestli je anuita splacená. Pak, že má ještě 3 prohlídky. Neustále zmiňoval, jak je výhodná cena, to jsem mu oponovala, že musí ještě přičíst půl mega za rekonstrukci…no po 4 dnech se ozval, že jeden ze zmiňovaných zájemců má eminentní zájem, ale chce fér jednání, že já jsem byla dřív a podobný kecy. Odmítla jsem a další den visel inzerát na netu - cena snížena o 60 tisíc…tak moc vážných zájemců měl. A to je spíš veselá historka :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
22.7.14 18:43

Ja pracovala jako asistentka v realitce presne dva dny. To, co se tam po asistentce chtelo, jsem nemela zapotrebi, byt se jednalo o mou prvni praci po maturite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.14 18:50
@minkar píše:
Ja pracovala jako asistentka v realitce presne dva dny. To, co se tam po asistentce chtelo, jsem nemela zapotrebi, byt se jednalo o mou prvni praci po maturite.

To mě fakt zajímá. Dost často s realiťáky jednám a ráda bych znala jejich triky :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
22.7.14 18:55

@Malaga se slušným makléřem jsem se potkala s jedním - na to, že jsem byt 2 x kupovala, 2 x prodávala a 1 x pronajímala to není moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
22.7.14 19:57
@Bábrdl píše:
To mě fakt zajímá. Dost často s realiťáky jednám a ráda bych znala jejich triky :mrgreen: :cert:

Tam neslo o triky, tam slo o to, ze mi slibili, ze po zauceni mi zvednou plat a pak jsem se dozvedela o asistentky, kterou jsem mela nahradit, ze pracuje uz nekolik let za stejne penize, dale mi vadilo, ze moji naplni prace bylo, abych cely den obvolavala inzeraty a nutila lidem prodej pres RK a to i opakovane na inzeraty, kteri si to neprali. A jako zlaty hreb byl cenik pokut, ktery mi povesili nad stul. Nezavrene okno 100,–… papir lezici na stole 50,–… nezalozena nabidka 100,–… nezapsany odchod 50,–… zapomenuty fotak (pro maklere) 100,–… ty castky si uz presne nepamatuju, je to skoro trinact let, ale tak nejak to bylo. Pri dosazeni tusim pokuty celkem asi 1000 byla okamzita vypoved. O jednani majitele a sefove kancelare asi psat nemusim. No byla jsem tele po skole, ale tohle jsem fakt dala jen dva dny a pak si nasla slusnou praci za dvojnasobne penize :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.7.14 20:31

Měla bych obavy i o ten fixní plat, pokud bude tak bude minimální a bude záležet na prodeji ze kterého bude provize. A věř, že na jeden byt/dům není jedna realitka, ale píše jich XY a je jen na každém koho si veme případně zda si to některá realitka neudělá tak, že dá výhodnější podmínky, když ona bude ta jedná. Snaží se to takto dělat, protože realitek je hodně.
Nemyslím si, že jako asistentka budeš chystat smlouvy a další kancelářské práce, ale budeš normálně makléřka v terénu, tj. komunikace s prodejci, co inzerují samostatně a nabídneš jim, že jim to jako RK prodáte a že je to super výhodné a sami to nemají šanci prodat. Budeš chodit na schůzky s klienty a říkat, jak je to super, skvělá cena a že jestli mají zájem, tak to chce rezervační kauci co nejdřív, protože jsou i jiní zájemci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.14 21:05

@minkar Jo tak. To musí být vyloženě pruda volat lidem, kteří si do inzerátu výslovně dají „rk nevolejte“. To musí být každý pěkně naštvaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.14 21:06

Jinak, taky si myslím, že to slovo „asistentka“ je jen lákadlo. Bude to makléř. jinak by nechtěli to vlastní auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat