Práce - brigáda při RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Jedine se domluvit ze budeš dělat z domu a nebudeš tam jezdit…já pracovala od synovych 4 měsíců na plný úvazek ale komplet z domu. Byla jsem domluvena, ze až mu bude rok vrátím se na dva dny do práce…no nevrátila jsem se
nedokázala bych ho dat do jesli nebo hlidat, takže nakonec jsme se domluvili, ze tam nemusím, dělala jsem z domu pořad + s nami doma byla chuva abych měla cas na praci. Kazdopadne čím je to dite starší tím je práce s nim náročnější to si uvědom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@di.xi.nka01 to s tou náročností je právě ono. Není problém, abych tam malou vzala, jenže co tam bude 4 hodiny dělat, že? To už se víc zabaví doma, i když doma to je taky děs. Někdy se nestihnu ani najíst, takže pracovat přes den s ní opravdu nejde. Nechci ji nechat brečet. Měla jsem to vymyšlené, že bych pracovala večer, až malá usne. Jenže to, že nemůže přítel nemůže hlídat, mi to dost zkomplikovalo. A budu vypadat jak magor, když jim řeknu ne…
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@di.xi.nka01 to s tou náročností je právě ono. Není problém, abych tam malou vzala, jenže co tam bude 4 hodiny dělat, že? To už se víc zabaví doma, i když doma to je taky děs. Někdy se nestihnu ani najíst, takže pracovat přes den s ní opravdu nejde. Nechci ji nechat brečet. Měla jsem to vymyšlené, že bych pracovala večer, až malá usne. Jenže to, že nemůže přítel nemůže hlídat, mi to dost zkomplikovalo. A budu vypadat jak magor, když jim řeknu ne…![]()
![]()
Nebudes vypadat jak magor. Taky jsem takhle odmitla. Dokonce to bylo pres byvalou kolegyni. Dohadovali jsme se dlouho o uvazku a penezich a kdyz rekli konecne jo, tak asi za tri dny dospeli konecne k zaveru i v paralelni diskuzi u mazela. Ten si polepsil, takze uz by se nam to nevyplatilo. No tak jsem to taky zrusila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen to jsem v podobné situaci. U přítele se teď taky změnila situace. Takže teď tu mojí práci bych měla opravdu jen pro udržení si kvalifikace. Já se právě bojím, toho, že když to odmítnu, tak si mě pak někam zapíšou (minimálně do paměti
) a budu mít pak problém najít něco jiného, až bude moct jít malá do jeslí…
- Citovat
- Upravit
Jedine asi jak jsem to udělala já domluvit se, ze budeš doma a k sobě chuvu na přechodnou dobu nebo to odmítni…brani si ji do práce taky myslím nic neřeší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@di.xi.nka01 ta chuva doma by asi byla dobre reseni. Ale zase to neresi pripadnou nutnost byt na miste…
to odmitnuti je mi proste trapne a blbe, nemam to rada.
- Citovat
- Upravit
A co si najít hlídání v místě tě práce? Dojedeš tam, předáš kočárek hlídačce, ta bude kroužit kolem, kdyby něco, zavolá. Když bude škaredě, může hlídat třeba u ní doma. Nebo tak něco… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chapu, tak případně brat do práce chuvu i s ditetem, můžou jít na procházku a chvili tam byt třeba s tebou. Zkus to ještě probrat v praci, navrhni nějaké možnosti a uvidis jak se k tomu postaví..
@Anonymní píše:
@di.xi.nka01 ta chuva doma by asi byla dobre reseni. Ale zase to neresi pripadnou nutnost byt na miste…to odmitnuti je mi proste trapne a blbe, nemam to rada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katintheBOx63 jj, díky