Práce Carian

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
2.12.24 15:04

Práce carian

Zdravím. Dostala jsem nabídku práce u společnosti Carian s. r.o. Nikde na internetu nemůžu o společnosti skoro nic dohledat. Mate někdo nějaké informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
3.12.24 01:04

Ahoj. Právě taky hledám info, dostala jsem emailem nabídku dnes. Na jakou pozici se ti ozvali? Dáme si vědět kdyžtak info pokud se dozvíme více? Budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.12.24 09:43

@Welina já odpovídala na “asistentka jednatele” a ozvali se s tím ze tohle je obsazeny. A nabídli práci asistentky účetní.
V pátek a v neděli jsem s panem komunikovala přes whatsapp. S tím ze si v pondělí zavolame. Včera bez reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.12.24 12:26

Aha mě se ozval s tím samým. Zatím odpověď na email žádná. Dal vám víc informací po tom whatsappu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.12.24 13:51

@Welina ano informace dal asi jako všechny. Až moc informaci. A opravdu sem z té práce byla nadšena. Ale po domluvě kdy si zavolame. Tak najednou bez reakce a chat na whatsapp vymazána 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.24 19:58
:nevim:

Příspěvek upraven 03.12.24 v 20:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.24 20:01

Tohle se nám nelíbí. Určitě nestrpíme jakékoliv vynášení informací třetím osobám. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli inzerci pozastavit a dále již neinzerovat. Děkujeme za pochopení a věřím, že najdete slušnou pozici. Přeju Vám všem hodně štěstí a úspechů jak v osobním, tak pracovním životě :) @Welina @Adušíí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat