Prace CCC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.8.21 06:02

Prace CCC

Ahoj, chci se Vás zeptat na praci v obchodě s obuví CCC. Nedavno jse byla na pohovoru a nikdo mi nerekl zda chtějí vidět vysvědčení a trestný rejstřík.
Nevite někdo co potřebují.
Předem děkuji za odpověď ❤️ :ok_hand:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20854
17.8.21 07:13

Nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.8.21 07:21

Tak vysvědčení a výpis z trestního rejstříku chtějí všude, ne? pochybuju, že ccc bude výjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
17.8.21 07:28
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se Vás zeptat na praci v obchodě s obuví CCC. Nedavno jse byla na pohovoru a nikdo mi nerekl zda chtějí vidět vysvědčení a trestný rejstřík.

to chteji zpravidla videt az pred podpisem pracovni smlouvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.8.21 07:29

@Mirenka no vsude to nechtějí
Treba Fusakle nechteji nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20854
17.8.21 07:40
@Mirenka píše:
Tak vysvědčení a výpis z trestního rejstříku chtějí všude, ne? pochybuju, že ccc bude výjimka.

Nechtějí. Jsou místa, kde stačí ukázat, že máš obě ruce a máš práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
17.8.21 07:51

Jak kdo ho chce. Většinou chtějí vidět nejvyšší dosažené vzdělání velké firmy. Osobně na tom nic zvláštního nevidím. @Mirenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
17.8.21 07:58

Na pohovoru vypis z rejstriku trestu snad nechce nikdo. Jeho platnost je 3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
17.8.21 09:13
@Anonymní píše:

Tak se tam zeptej ne? Pokud tě vezmou a ty půjdeš podepsat smlouvu, tak ti řeknou, co máš donést. Většinou chtějí doklad o nejvyšším vzdělání, ten rejstřík a nejspíš budou mít nějakou vstupní prohlídku u Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
17.8.21 10:00
@Anonymní píše:

A ty to vysvědčení nemáš? Nebo jsi něco provedla a máš záznam? Tohle je záležitost, která se dá vyřešit za pár minut. Oč ti vlastně jde? Něco skrýváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat