Práce doma i v kanceláři
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já jo, pracuju ve výzkumu… takže specifická odborná práce.
Ale jestli se dá něco na doma rozumně najít to netuším, ona je to totiž pro zaměstnavatele vždy „komplikace“ protože na to tady nejsou zaměstnavatelé ani zaměstnanci zvyklí… a i u mě to šlo pouze protože mě prostě potřebovali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pardon za OT, ale já jsem si myslela, že jsi @j.a.n.i1 účetní
ani nevím proč ![]()
Jinak účetní může klíďo dělat z domu a případně jen objet firmu nebo zákazníky
Taky znám švadlenu co dělá z domu.
Nikoho kdo dělá administrativu neznám, ale taky by to mělo jít ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja si nasla praci na rodicaku, kolega mi ji dohodil, delam 99% z domova, jednou mesicne mivame meeting, jinak vse resime pres mail a telefony.. ale cely nas tym dela homeoffice.
Ale asi jsem proste mela velke stesti.
Ale zas jsem se fakt snazila, predtim jsem delala praci za par kacek (jednou tydne v kancelari), jen abych proste neco delala a pomohlo mi to mista ziskat. (spravny obor)
- Citovat
- Upravit
@zichisek Taky pardon za OT, ale já si to myslela taky ![]()
Já dělala při MD/RD účetnictví pro společnost, ve které pracuji a správu e-shopu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja zatim pracuju porad v kancelari ale az se maly narodi doufam ze mi sef taky umozni pracovat z domu. Jsem manazerka ve firme pro mezinarodni import export. Objednavky se daji resit pres mobil a k dokumentaci si budu muset zaridit firemni server doma, to jedine bude trochu zarizovani pro sefa tak doufam ze na to kyvne ehm…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ještě mě napadlo, že děláme s manželem tvorbu a úoravu webových stránek. Vše řeším přes pc(mail, skype) nebo telefon.
Ale tohle už jsou většinou práce z oboru.
Nevím jaké povolání má zakladatelka. Hodně prací se dá alespoň částečně dělat doma.
- Citovat
- Upravit
@zichisek @Katrinka Nene,
v tomhle oboru jsem pouze samouk… částečně zvládám daně, odvody na sociální a zdravotní, apod. ale čisté účtování nee.
Jojo, spousta věcí se dá dělat z domova, ale co mám zkušenost, tak buď na ŽL nebo už musí být člověk v dané firmě „zavedený“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Vždy, tak fundovaně odpovídaš na odborné dotazy, tak to klobouk dolů před takovým samoukem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, ani účetní, ani programátorka nebudu, tak prosím ještě jiné nápady, co by šlo z domu
Třeba jestli někdo spíš nepřepisuje nějaké smlouvy (pro firmy, právníky..) nebo co by bylo na podobný způsob?
- Citovat
- Upravit
No, to je právě ten problém, že tyhle práce spíš zadají sekretářce, která jim tam sedí a mají to hned a pod kontrolou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 no, tak nemusí to být jen to, ale prostě něco, kde není nutná přímá „odbornost“ - webové aplikace a desing asi jen tak dělat nemůžu, programovat taky ne a účetnictví mi taky nic neříká. Jsem z uplně jiného oboru, ale ten zas nemůžu dělat z domova.
- Citovat
- Upravit
Co zkusit virutální asistentku? Existuje několik agentur, co tuhle službu poskytuje, tak zkus některou zkontaktovat.
Jinak se dá u sebe doma žehlit nebo hlídat se svým i cizí děti, ale ty asi hledáš spíš práci na PC.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zajímalo by mne, ty, které pracujete doma co děláte za práci? Popř. kolik z vás si vzalo práci domu při odchodu na MD/RD a o jaký druh práce šlo, že to bylo takto možné? Dělala jste některá třeba nějaké přepisování smluv - ev. pro koho? Zajímá mě to, co vše jde doma dělat a po pravdě na pochybné inzeráty reagovat nechci. Vždy při hledání práce se mi „vyplatilo“ si zaměstnavatele osobně najít, tak bych to možná zkusila i teď, jen nevím do jaké sféry bych měla jít pátrat