Práce + hlídání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41900
1.3.22 16:15

Kolik je dceři? Do které třídy chodí? Ci jí na tu dobu najít kroužek, který by byl blízko školy a ona by tam došla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
1.3.22 16:16
@Anonymní píše:
Já právě skončit nechci :)

Tak nejdřív resis cas mezi 15-17:30 a najednou musis koncit ve 12.30, tomu nejak nerozimim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
1.3.22 16:17

Tak nějak si říkám, zda nejsi trošku úzkostěnjší, než by bylo zdrávo.
Když se bojíš placeného hlídání, ono je rozdíl první stupeň 7 nebo devět, deset.
To druhé by dítě mělo zvládnout samo, jinak je zanedbaná výchova, to první holt to hlídání za peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
1.3.22 16:22
@j.a.n.i1 píše:
Tak nejdřív resis cas mezi 15-17:30 a najednou musis koncit ve 12.30, tomu nejak nerozimim.

Přesně, také jsem se ztratila.

Navíc se ukazuje, že bude zřejmě problém jinde, konkrétně v přespříliš úzkostlivé mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465

Skončit nechceš, děcko samo nenecháš, s placeným hlídáním je problém, tak co vlastně chceš?

A tvoji kolegyni chápu. Nikdo by neskákal podle toho, jak to vyhovuje pouze tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21522
@Anonymní píše:
Nechat ji s někým cizím, co když se k ní bude chovat někdo hnusně?

Prosím tě nepřeháněj. Školní dítě si už bez problémů řekne, když se mu něco nezdá. Zamysli se nad osamostatněním sebe i dítěte. Všechny rozumné návrhy tady zamítáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33388
1.3.22 16:26
@Anonymní píše:
Ta družina nefunguje úplně pravidelně, jen podle deti, takže když má malá školu jen do 12:30. Tak už bych musela být doma

Teď tomu nerozumím, první to bylo dvakrát v týdnu cca dvě hodiny, teď píšeš, že bys musela být doma už v půl jedný? Nechápu ani tu družinu, ta nefunguje, když končí ve 12:30? Proč si tedy nastupovala do práce, kde jsi věděla, že budeš končit v 17hod, když víš že nemáš hlídání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
1.3.22 16:31

Pokud chces v praci zustat, pak nezbyva jina moznost, nez placene hlidani. Moje dcera byla dve hodiny sama doma v tomhle veku uplne bez problemu. Ale problem mas spise ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
1.3.22 16:38

Odkud jsi? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
1.3.22 16:44

Já se přiznám, že tomu nějak nerozumím. :think: Možná je to tím, že bydlím ve městě, kde je víc ZŠ a žádná z nich si netroufne mít nepravidelnou družinu. :nevim: Zkrátka nechápu, jak může družina fungovat každý den jinak dle počtu dětí? :nevim: Co vím, tak min. u nás je daný čas od-do, kdy družina funguje a i kdyby tam bylo jedno jediné dítě, tak prostě musí fungovat. :nevim: Ale říkám bydlím ve městě, je tu víc škol a u žádné jsem se s takovou anarchií nesetkala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.3.22 16:48

Proc te kamaradce nenabidnes penize za hlidani. I tak by si je zaplatila nekomu cizimu, min 100-200kc/h, 2× v tydnu po 2 hod, cca 5× mesicne…to ji hodi 2-4 tis cisteho a to je pekne prilepseni. To by se mozna i babicce vyplatilo. A na zastavku a jina verejna mista bych inzerat opravdu nedavala, aby mi nekdo hlidal dite do 10let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.3.22 17:01

Sehnala bych si placene hlidani - studentku, nebo bych se domluvila s maminkou nejake kamaradky ze skoly a zkusil ji za to neco nabidnout na oplatku.
Mam male deti, nasla jsem si placene hlidani, peclive vybirala a ja i deti jsme byly spokojene - dceru v jednom rice hlidala pani se stejne starym ditetem a dcera se vzey na to tesila.
V podstate mas tri moznosti: 1) domluvit si to s vedenim a kolegyni neresit (pusobi na me trochu sobecky, pokud to tu kolegyni nejak negativne ovlivnuje, na druhou stranu je fajn pomalu ukazovat zamestnavatelum, ze flexibilni pracovni doma ma sve vyhody, pokud to jde zavest); 2) najit si hlidani; 3) najit si jinou praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.3.22 17:47

Taky jsem nedavno resila jinou organizaci prace, nastesti slo domluvit zkraceni uvazku o hodinu (res to s nadrizenym, ne s kolegyni, u me to nastesti nikoho jineho neovlivnuje, proste udelam stejnou praci za kratsi cas a kdybych nestihala, holt bych musela dodelat po vecerech atd…nevim, jestli je u tebe mozne, nebo nastavit delsi a kratsi dny). A kdyz potrebuji, vyuzivam placene hlidani. Hledala jsem pres hlidacky.cz, tam probiha aspon nejaka forma overeni, jsou tam recenze, muzes si udelat vlastni „konkurz.“ Holt napoprve jsem zo toho mela taky mirne bobky, ale co uz, rodina je daleko, hlidaci sousedi taky nejsou, moc jinych moznosti nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.22 18:48

Mohla bys sehnat nějakou důchodkyni, která by ti dítě ze školky vyzvedla a pak pohlídala buď u sebe doma nebo u tebe. Také jsem to tak dělala, protože jsem také dvakrát týdně dělala do 19 hodin a manžel také nemohl. Něco jí za to dáš, ale pořád se ti to bohatě vyplatí. A důchodkyně bude ještě ráda, že si za prvé přivydělá a za druhé, že může být ještě užitečná. Ta moje s dětmi ještě udělala i úkoly a později je i doučovala. dodnes jsem jí za to vděčná.

• Citovat
  • Upravit
1557
1.3.22 18:58

Placená výpomoc, jako to mají jiní.

Já teda nevím, ale mě by ani nenapadlo, oslovovat několik znamych lidí po sobě kvůli pravidelnému hlídání dítěte.

Je jasně, že si budeš muset někoho zaplatit, hlídaček je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat