Práce z domu na PC
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce z domu na PC
Aktuálně obsazujeme pozici moderátorky chatu.
Náplní je odpovídání na zprávy našich klientů. Žádný prodej, žádné vstupní poplatky, výplata týdně, možnost kariérního postupu, flexibilní pracovní doba.
Týdenní plat u schopných moderátorů je až 10 tisíc (osobně s třemi dětmi dosahuji na půlku této částky), veškerá komunikace probíhá psanou formou (včetně školení).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Takze eroticky chat? 😁 a nebo ceho se ty zpravy tykaji?
asi by to chtelo vic informaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady bych se neptal, vždyť je tu drtivá většina pologramotných.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych poprosila o víc informací, zajímalo by mě to, jen se bojím že bude žes nějaká blbost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaaanča píše:
Já bych poprosila o víc informací, zajímalo by mě to, jen se bojím že bude žes nějaká blbost
Jsem na tom stejně, taky by me zajimalo podrobnější info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaaanča píše:
Já bych poprosila o víc informací, zajímalo by mě to, jen se bojím že bude žes nějaká blbost
No mne prijde divne, ze tady lanari clovek na te pozici co hledaji. Ja tedy nikdy nevypisovala na forech, kdyz se hledala kolegyne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledaji cloveka bez vzdelani v danem oboru. Pak se to nema na epipi hemzit blbinami o sexu. Doted jsem mela za vinika skolu, odted uz budu obvinovat sukaci chat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Hledaji cloveka bez vzdelani v danem oboru. Pak se to nema na epipi hemzit blbinami o sexu. Doted jsem mela za vinika skolu, odted uz budu obvinovat sukaci chat.
Myslíš, že tady šukboti hledají inspiraci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Tady bych se neptal, vždyť je tu drtivá většina pologramotných.
Když já jsem ještě málo znalá místních poměrů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše:
No mne prijde divne, ze tady lanari clovek na te pozici co hledaji. Ja tedy nikdy nevypisovala na forech, kdyz se hledala kolegyne.
Lanaření si představuji jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Grusilla píše:
Lanaření si představuji jinak
No, stale jsme se nedozvedeli nic konkrétního…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce na PC
Dobrý den, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s firmou BFBDT, která nabízí práci na doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit