Jak probíhá představení AP ve třídě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Záleží na učitelce. Některá se chopí toho, že tebe představí a některá chce, ať se dětem ty sama představíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ptas se jak kdybys byla nesvepravna a sama potrebovala asistenci
jak to mame my tady vedet… Pokud chces, tak se snad zvladnes predstavit sama, ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, jak prosím probíhá představení AP ve třídě? Předpokládám, že mne dětem představí učitel, mám pak já jako AP také něco o sobě říci? Děkuji
Asistentka pedagoga, která potřebuje na serveru e-Mimino položit takovou otázku, by měla okamžitě naklusat k řediteli školy a podat výpověď z důvodu neschopnosti vykonávat svou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A není to jedno? Nedokážeš spontánně říct 3 věty o sobě? Však neděláš státnici z jaderné fyziky, máš se jen představit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostě si připrav krátké představení. A pak se domluv s tou konkrétní třídní. Buď to připravené využiješ nebo nevyužiješ. Záleží totiž na konkrétní osobě. Jak si od prvního momentu sednete, jakou má povahu, jak je náladová. Jestli je zvyklá, že si nenechá ani do představení vstoupit
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, jak prosím probíhá představení AP ve třídě? Předpokládám, že mne dětem představí učitel, mám pak já jako AP také něco o sobě říci? Děkuji
Kdo se to všechno hrne do školství
fakt příšerný materiál.
Jedna neumí mluvit s dětma o současné situaci, druhá si neumí napsat CV a ty se neumíš domluvit s konkrétní učitelkou, jak ten proces začlenění bude vypadat? Tak to jako fakt už není možné tohle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě ve školce představila učitelka a pak jsem jen odpověděla na nějaké otázky dětí. A jinak teda toto je ještě ok, já teď dělám kurz AP, máme fb skupinu a to je fakt něco. Ty otázky bych čekala spíš od dětí ve třetí třídě, ale od dospělých lidí, kteří chtějí pomáhat znevýhodněným dětem tedy fakt ne. To je jak u blbecku na kopečku. I ty přednášky, já fakt zírám. Jako já rozhodně nejsem génius, občas mi ujede nějaká chyba, někdy něco popletu, ale to je snad běžný. Jenže ty lidi tam… někteří, ne všichni samozřejmě… my budeme mít asistenta pro syna do školy a teda začínám se docela bát, aby to nebylo spíš ke škodě než užitku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit