Zápočtový list mateřská

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
28.2.22 09:45

Zápočtový list mateřská

Ahoj, v prosinci mi byl ukončen pracovní poměr.. A dostala jsem zápočtový list… Pak jsem byla ještě do února na mateřské… Měla bych dostat ještě nějaké podklady z práce nebo ten zápočtový list je vše co dostanu? Jen bych chtěla mít vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35461
28.2.22 09:48

Nic už nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4287
28.2.22 10:06

Ještě je otázka jestli ti bude roční zúčtování dělat zaměstanavatel. Pokud jsi to nepodepsala do 15.2 tak by ti měl ještě dát potvrzení o zdanitelných příjmech aby sis mohla udělat daňové přiznání. ;) a Dále pak evidenční list důchodového pojištění za minulý rok by měl zaměstanvatel dodat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.24 13:15

Ahoj, 28.6. mi skončil pracovní poměr, ale nedostala jsem zápočtový list, nic. V září budu nastupovat na MD, je možné že zaměstnavatel už všechno poslal na ČSSZ? Ale zápočtový list je lepší když mám já u sebe, ne? Jsem v těchto věcech naprosté tele. Přes prázdniny v práci už nikdo nebude. Dělala jsem ve školství. Prosím nechat Anonym. Děkuji. :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8494
1.7.24 13:19
@Anonymní píše: Více

Zavolej mzdovce, pokud ho potřebuješ co nejdřív. Jinak ti ho dá se všemi papíry po zpracování červnové mzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat