Práce - Home office

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
30.9.17 20:38

Práce - Home office

Ahoj holky,

chtěla bych se zeptat, zda nevíte o nějaké práci na doma? S přítelem nám moc peněz nezbývá, když všechno poplatíme a tak bych chtěla přispět nějakou korunou do rodinného rozpočtu. Zkoušela jsem hledat nějaké plnění e-shopu nebo zákaznickou podporu přes email, ale po kontaktování inzerátu už se nikdo neozval. :(

Díky,
Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.9.17 20:52

Z domu je toho mnoho. Dá se dělat spousta věcí. Záleží, co vše umíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.9.17 20:56
@hafik.mazlivý píše:
Z domu je toho mnoho. Dá se dělat spousta věcí. Záleží, co vše umíš.

Tak já se nebojím ničeho a umím toho spoustu. Mám vystudouvanou SOŠ obor Informatika, takže práci na počítači a různé programy zvládám ovládat poměrně dobře. Dál umim výborně anglicky, ale většinou narazim na podvodnou nabídku a proto se ptám, jestli nemá někdo s něčím zkušenosti nebo tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.17 21:05

@stanglice z domu můžeš dělat SEO, programovat, kodovat, psát články, dělat daňovou evidenci, účetnictví, faktury pro siemens, můžeš doucovat základy informatiky, angličtinu, můžeš nakoupit bizuterii, zkompletovat, nafotit, nasdilet, prodat a dělat mnoho dalších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.9.17 21:56

Nebo zkusit manuální činnosti. Dnes je velký zájem o šití hraček nebo oblečení na panenky. Chtěla jsem pro sběratelku nechat ušít šatičky pro panenku a překvapilo mě, že jedna paní nabízí až po novém roce, protože nestíhá. Má to na plný úvazek a slušně tím vydělává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20808
5.10.17 12:29

Sledujte také vlákno Emimino jobs - objevují se tam nabídky práce pro maminky, často právě práce z domova. :palec:

Zdraví admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat