Práce. Hrozn dilema
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jestli je to práce na Moravě-Otrokovice, tak zůstan kde jsi.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jestli je to práce na Moravě-Otrokovice, tak zůstan kde jsi.
Ne, není. Nemyslím, že píšu jak Moravak. A jinak jsem na UP a mám jen přivýdělek, s příslibem na DPČ.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
![]()
Ne, není. Nemyslím, že píšu jak Moravak. A jinak jsem na UP a mám jen přivýdělek, s příslibem na DPČ.
jak píšou Moraváci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
![]()
Co je, jsem z Moravy a mám zkušenosti a přišlo mi to prostě podobné. Chci ti poradit a ty se ještě pomalu urazíš? Nebo to se nějak povyšuješ? Jsi snad něco lepšího? Pořád děláš jen ve výrobě. A je tedy skoro jedno kde.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Co je, jsem z Moravy a mám zkušenosti a přišlo mi to prostě podobné. Chci ti poradit a ty se ještě pomalu urazíš? Nebo to se nějak povyšuješ? Jsi snad něco lepšího? Pořád děláš jen ve výrobě. A je tedy skoro jedno kde.
Cože? Proboha.
- Citovat
- Upravit
@Mgree S práci na HPP to u nás není jen tak.
Pro ženy.
Když opomenu fabriky a obchody.
Jinak u A mám nejistotu zakázek, co skončil (?) Kovid, tak jsou na tom hůře. Jde o sklad s luxusní drogerií + vedle zahradní sortiment a domácnost.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Cože? Proboha.
Tak co ta tvá poznámka a kroucení očí s výpleskem. Jak jinak to mám chápat?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Mgree S práci na HPP to u nás není jen tak.Pro ženy.
Když opomenu fabriky a obchody.
Jinak u A mám nejistotu zakázek, co skončil (?) Kovid, tak jsou na tom hůře. Jde o sklad s luxusní drogerií + vedle zahradní sortiment a domácnost.
A v tom obchodě bys nechtěla pracovat? Měla bys více peněz, spousta obchodů dáva po zkušebce na dobu neurčitou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Jen pro info hledám. Ale prostě není, teď. Dík bohu, že partner má dobrý příjem.
Dneska jsem přišla z pohovoru, vyhrazeno pro muže. Minul Kancl, vyhrazeno pro OZP. A zrovna nabídky práce teď nějak, ani nejsou ![]()
Nemluvím o Praze a podobných městech.
- Citovat
- Upravit
@Mgree píše:
A v tom obchodě bys nechtěla pracovat? Měla bys více peněz, spousta obchodů dáva po zkušebce na dobu neurčitou.
Ne. Fabrika ( školní léta a brigáda ) a obchod ( školní léta též, v rámci praxe ) nechci. Úplně se mi to zhnusilo. Myslím tím práci za pokladnou, a fabriky skrz směny nechci. Ale lidi co dělají v obchodech obdivuji. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak co ta tvá poznámka a kroucení očí s výpleskem. Jak jinak to mám chápat?
To bylo skrz práci. To, že máš špatnou zkušenost s nějakým podnikem a hned to cpeš někomu. Nemusí znamenat, že to má tak každý. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ne. Fabrika ( školní léta a brigáda ) a obchod ( školní léta též, v rámci praxe ) nechci. Úplně se mi to zhnusilo. Myslím tím práci za pokladnou, a fabriky skrz směny nechci. Ale lidi co dělají v obchodech obdivuji.
Tak potom se musíš rozhodnout sama, tady to za tebe asi nikdo nerozhodne. Ale sama si psala, že máš v práci A nejistotu, tak pak zkus B.
A hledej třeba práci C. ![]()
Nevím jaké máš vzdělání, třeba by sis mohla zvýšit kvalifikaci a hledat práci v jiném oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.

Mám větší dilema, se kterým si nevím rady. A doma mi přítel nepomůže
Jsme v evidenci na ÚP, ale než si najdu práci na HPP, mám alespoň už pár měsíců brigádu ( vše ofiko, vydělám si akorát do 7.600 Kč, odvody vše mám ).
Ze začátku byla práce pravidelná, ale firma přestává mít zakázky
Včera jsem mluvila s vedoucí, jsem druhý týden doma, že počítají, že v druhé polovině se zase rozjedou, a ať promyslim co je pro mě lepší. Nabídka mi zkrácený úvazek ( odchod z UP ).
O co jde?
Tato práce ( A ), plat 130 Kč hrubého na hodinu, denně projedu 60 Kč, pracovní doba 6-12h ( tak bych to chtěla ) nebo i jinak dle domluvy, můžete být 8,10 i 12h, na dohodu, prohlášení poplatníka. Kolektiv i práce v pohodě, podmínky též ( můžete na WC, kdy chcete, to samé jídlo ). Konec na konci roku. Plat přes 13 tisíc čistého, za 30h/týdne. Práce ve skladu.
Druhá práce ( B ), kterou jsem dostala nabídku před třemi dny a od té doby přemýšlím.
Opět na dohodu, práce od 1.9 do začátku prosince. Plat v čistém 120 Kč, projedu 28 Kč denně, můžete chodit v rozmezí 6-19 hodin, po-ne jak chcete. Mám to o nějaký ten km blíže, než předchozí práci. Opět jde o manuální práci, ale neznám ji - montování vánočních světel na hliníkové konstrukce. CEHOZ se asi bojim nejvic. Nikdy jsem to nedelala. Nepodepisuje se prohlášení poplatníka. Dělalo by mi to nějak přes 16 tisíc čistého, při 40 h/týdne.
A já váhám a fakt nevím co dělat. První práci mě drží to, že jsem tam zaběhla, vedení je se mnou spokojeně, lidí jsou fajn. Na druhé straně nejistota, zda vůbec bude práce ( stalo se, že měsíc jsem byla doma. Předtím by mě tam i strhli. A počítají, že budou mít zakázky na vánoce + staví vedle další halu. )
V druhé práci nevím vůbec do čeho jdu a pochybuji, že kdybych ji vzala a buď mi nešla nebo se zakázky v té první rozjely, že na mé bude čekat 15 dní s výpovědní lhůtou. Na druhé straně jsem dost flexibilní, a ač mám VOŠ, tak se rukami dělat nebojím, učím se a nejsme vybíravá.