Práce mytí aut a leštění
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
práce mytí aut a leštění
Ahojky byla mě nabídnuta práce mytí a leštění aut v andy auta je to něco podobného jak aaa auto a auto esa aspon mě to tak příjde nemáte stím někdo zkušenost nebo neznáte někoho kdo by to dělal? plat měly uvedený 12-14tis, podle výkonu práce, nevíte někdo jestli se pracuje i o víkendu a jestli opravdu takový plat tam dávají? nějak se mě to nezdá. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za zkousku nic nedas klido muzes po tydnu odejit, ještě zvazuj mas tro blizko z domu atd…
Příspěvek upraven 30.08.13 v 11:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@joanee píše:
Ne delam si p.del při tech 12 000 mas deset a pul cisteho
I víc, pokud by uplatňovala odpočty na děti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 jj
ja jsem tam nepocitala no, ani me to nenapadlo bo u nas je ma na sebe chlap a uz to tak nechame ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@joanee Tak ono je fakt, že je celkem jedno, kdo je v normálních rodinách uplatňuje
a normálními myslím, ty, kde jsou peníze společné a nehraje se na moje a tvoje…
A jinak abych odpověděla zakladatelce, jestli se pracuje i o víkendu netuším, ale tipla bych že asi jo a ten plat mi nepřijde nic extra, takže by mohl být reálný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@joanee píše:
Ne delam si p.del při tech 12 000 mas deset a pul cisteho
Tak když nebude nic lepšího, tak jí stejně nic jiného nezbude… Každý druhý tvrdí jak se práce shání těžko
( já si to teda nemyslím-kdo pracovat chce, ten si práci najde )
Jinak pro zakladatelku : nejlepší bude když tam zavoláš… Kdo ti to vůbec nabídl? To ti k tomu přece museli něco říct ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiskaKosa no mě volaly protože jsem tam posílala životopis už jsem jich tolik poslala a bud se nikdo neozval a nebo jim vadilo že mám dítě a nemám nikoho kdo by vyzvedával a dával do školky, odpočet na dceru má přítel tak to tak necháme, a mě právě volaly že si to mám přijít zkusit a že jim řeknu.. a přesně tak lidi říkají že práce není ale když člověk hledá tak najde sice to není žádný zázrak ale já radši budu dělat třeba za 10tis. než být doma za 3tis. nebo kolik to je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zkušenost nemám, ale ty peníze mi přijdou reálný. Předpokládám, že se jedná o ruční mytí aut. Kamarád má myčku zaměřenou právě na ruční mytí aut, těch dvanáct tisíc plus mínus těm klukům tam dává. S tím, že mají pružnou pracovní dobu a pracují jen ve všední den.
- Citovat
- Upravit
@ncc1701 jj jedná se o ruční mytí pak se ty auta ještě leští a dodělávají aby byly připravené k prodeji, jsem nevěděla jestli to mají uvedený jako čistou nebo hrubou mzdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavla.velova píše:
@MiskaKosa no mě volaly protože jsem tam posílala životopis už jsem jich tolik poslala a bud se nikdo neozval a nebo jim vadilo že mám dítě a nemám nikoho kdo by vyzvedával a dával do školky, odpočet na dceru má přítel tak to tak necháme, a mě právě volaly že si to mám přijít zkusit a že jim řeknu.. a přesně tak lidi říkají že práce není ale když člověk hledá tak najde sice to není žádný zázrak ale já radši budu dělat třeba za 10tis. než být doma za 3tis. nebo kolik to je
Kdyby všichni přemýšleli jako ty, to by bylo bezva
Určitě to vyzkoušej a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavla.velova píše:
@ncc1701 jj jedná se o ruční mytí pak se ty auta ještě leští a dodělávají aby byly připravené k prodeji, jsem nevěděla jestli to mají uvedený jako čistou nebo hrubou mzdu
Myslím, že hrubou… téměř všude se to uvádí v hrubém… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavla.velova
Nejspíš hrubou.
Mně jednou přijali na místo, kde nabízeli plat 15 tisíc hrubého, u pohovoru mluvili o dvanácti jako o stropu a ve smlouvě jsem pak měla osm. ![]()
- Citovat
- Upravit
@ncc1701 jeee to snad neee
ted přišel přítel domu a že jeho kolega tam dělal lakoval auta a říkal že měl 16tis. tak snad uvidíme noo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ncc1701 píše:
@pavla.velova
Nejspíš hrubou.
Mně jednou přijali na místo, kde nabízeli plat 15 tisíc hrubého, u pohovoru mluvili o dvanácti jako o stropu a ve smlouvě jsem pak měla osm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit