Prace na ctrnactidenni dovolenou

905
27.7.14 21:01

Prace na ctrnactidenni dovolenou

Zdravim vsechny…

Prave tu admini smazali uzivatelce dotaz na vyuziti volneho casu pri ctrnactidenni dovolene v zamestnani. Zakladam tedy tema znovu s dotazem, zda nekdo nevi o brigade na termin od 2.8. do 17.8. pro chlapa. Byli bychom Vam to velmi vdecni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6623
27.7.14 21:04

Já tu diskuzi nečetla, ale proč by měl někdo chodit na brigádu když má dovolenou?? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
27.7.14 21:08

@Natálka26
Jsou dneska lidi, co neumí relaxovat no, co volno nepotřebují.
A taky mi to přijde divný.

@Michal Mysak
Požadavky žádný, třeba místo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.7.14 21:08

Zenska si chtela vymenit domaci role, takze s detma jsem nyni doma ja, chlap. Ted je obdobi celozavodnich dovolenych, takze muze s nimi zas chvili zustat doma, coz neodmita a ja bych rad vyuzil privydelku…nejsem typ, co vydrzi sedet doma nepretrzite, takze jakoukoli cinnost, co neni stereotypni, pojimam jako relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.7.14 21:10

@Michal Mysak

Čumím 8o 8o ale fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.7.14 21:11

Zvidavajanca: vlastne cokoliv, k cemu nemusim mit pro tu chvili nejakou specialni profesni zkusenost. Bourani, stavba, vypomoce, sklizen atp. Pokud jse o rychlokurzy uceni, nemam ani s tim problem. Popravde, se tremi zlobidly doma rad oddychnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.7.14 21:13

Natalka26: Je divne byt jako chlap „zenskou v domacnosti“, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.7.14 21:14

@Michal Mysak

Ne to ne, to mi připadá normální, ale divný je to, že někdo o dovolený nechce odpočívat ale chce makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.7.14 21:14

@Natálka26 chlap přišel před víc jak měsícem o práci, o. k. stane se. Máme 3 děti, alespoň jeden z nás musí mít stálou práci. Jelikož mám smlouvu na dobu neurčitou a doma už mi to lezlo na mozek, tak jsem šla do práce a chlap je já Md, ale na začátku srpna mám 14 dni celozavodni dovolenou, tak chce jít něco vydělat, aby si neripadal tak zbytečný ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
27.7.14 21:15

@Michal Mysak
Jsem nevěděla, že je to takhle. Představovala jsem si to asi takto - beru si v práci dovolenou, takže hledám práci.

Pokud nechceš být s celou rodinou a třeba někam vyrazit, tak OK. Ovšem neporadím.

Jen nevím, jestli je téma OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.7.14 21:15

@Ivaneska

Ale tohle já chápu, jenom jsem to pochopila jakože mám dovolenou ale nechci bejt doma tak sháním brigádu. Jinak chlap na MD není nic ojedinělýho jeden takový chodí s náma na plavání s děckama už od malinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.7.14 21:16

@Natálka26 @Ivaneska Tak tak… Asi uz bude tlumocit Ivaneska, protoze me se z tabletu pise trochu hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.7.14 21:18

Co třeba mekáč, kfc nebo jiné rychlé občerstvení :nevim: ti hledají každou chvíli někoho.

• Citovat
  • Upravit
6623
27.7.14 21:18

@Michal Mysak

Taky jsem na tabletu :P :P ale chápu o co jde, jen mě to překvapilo, že někdo místo nohou na stole chce makat. Nemyslím tím někde na chalupě nebo doma, ale regulerně v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
27.7.14 21:19

@zvidavajanca Admini predtim smazali, takze musim nekam, kde je pro to oddil… A podle pravidel nemohu napsat „hledam“ atd… Bohuzel… Jinak omluva za spatne zneni obsahu meho prvniho prispevku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat