Prace na ctrnactidenni dovolenou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prace na ctrnactidenni dovolenou
Zdravim vsechny…
Prave tu admini smazali uzivatelce dotaz na vyuziti volneho casu pri ctrnactidenni dovolene v zamestnani. Zakladam tedy tema znovu s dotazem, zda nekdo nevi o brigade na termin od 2.8. do 17.8. pro chlapa. Byli bychom Vam to velmi vdecni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já tu diskuzi nečetla, ale proč by měl někdo chodit na brigádu když má dovolenou?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natálka26
Jsou dneska lidi, co neumí relaxovat no, co volno nepotřebují.
A taky mi to přijde divný.
@Michal Mysak
Požadavky žádný, třeba místo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zenska si chtela vymenit domaci role, takze s detma jsem nyni doma ja, chlap. Ted je obdobi celozavodnich dovolenych, takze muze s nimi zas chvili zustat doma, coz neodmita a ja bych rad vyuzil privydelku…nejsem typ, co vydrzi sedet doma nepretrzite, takze jakoukoli cinnost, co neni stereotypni, pojimam jako relax.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvidavajanca: vlastne cokoliv, k cemu nemusim mit pro tu chvili nejakou specialni profesni zkusenost. Bourani, stavba, vypomoce, sklizen atp. Pokud jse o rychlokurzy uceni, nemam ani s tim problem. Popravde, se tremi zlobidly doma rad oddychnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Natalka26: Je divne byt jako chlap „zenskou v domacnosti“, vid?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne to ne, to mi připadá normální, ale divný je to, že někdo o dovolený nechce odpočívat ale chce makat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natálka26 chlap přišel před víc jak měsícem o práci, o. k. stane se. Máme 3 děti, alespoň jeden z nás musí mít stálou práci. Jelikož mám smlouvu na dobu neurčitou a doma už mi to lezlo na mozek, tak jsem šla do práce a chlap je já Md, ale na začátku srpna mám 14 dni celozavodni dovolenou, tak chce jít něco vydělat, aby si neripadal tak zbytečný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michal Mysak
Jsem nevěděla, že je to takhle. Představovala jsem si to asi takto - beru si v práci dovolenou, takže hledám práci.
Pokud nechceš být s celou rodinou a třeba někam vyrazit, tak OK. Ovšem neporadím.
Jen nevím, jestli je téma OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale tohle já chápu, jenom jsem to pochopila jakože mám dovolenou ale nechci bejt doma tak sháním brigádu. Jinak chlap na MD není nic ojedinělýho jeden takový chodí s náma na plavání s děckama už od malinka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natálka26 @Ivaneska Tak tak… Asi uz bude tlumocit Ivaneska, protoze me se z tabletu pise trochu hrozne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba mekáč, kfc nebo jiné rychlé občerstvení
ti hledají každou chvíli někoho.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem na tabletu
ale chápu o co jde, jen mě to překvapilo, že někdo místo nohou na stole chce makat. Nemyslím tím někde na chalupě nebo doma, ale regulerně v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca Admini predtim smazali, takze musim nekam, kde je pro to oddil… A podle pravidel nemohu napsat „hledam“ atd… Bohuzel… Jinak omluva za spatne zneni obsahu meho prvniho prispevku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit