Práce na doma? Víte o něčem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6257
21.1.14 16:14

prace na doma?vite?

Doufal jsem maminky, ze najdu neco na internetu.Ale jak to rict, vsechno je to podvod. proto, neznate nejakou spolehlivou agenturu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
21.1.14 16:17
@Andy27 píše:
Doufal jsem maminky, ze najdu neco na internetu.Ale jak to rict, vsechno je to podvod. proto, neznate nejakou spolehlivou agenturu?

asi není.. :( jedině nějaké uklízení a podob.. ale to není na doma.. :( taky jsem hledala navíc jsem z vesnice.. takže jsem to už pak vzdala.. :(

ale třeba něco najdeš.. hlavně nikam neposílej peníze předem… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.1.14 16:18

@Andy27 nic takového neseženeš. Projeď diskuze, je tam 1000 a jeden návod, jak si vydělávat nějaké kačky doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.1.14 16:26

Hlídání dětí třeba. Ještě lepší pokud máš doma taky svišťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.1.14 16:35

Litat s mopem se mi vdd tretim trimestru nekde za par kacek nechce, ale doufala jsem v nejakou kompletaci tuzek atd :think: jj, skouknu je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.1.14 16:40

@Andy27 kompletaci tužek a pod, to nenajdeš. Taková práce pro normální lidi neexistuje. Kdo myslíš, že by Ti za to platil? vždyť to se nevyplatí. To dělají jen místa pro postižené… a zbytek jsou podvody, jak z lidí vytáhnout prachy.nic víc. Tak počkej, až porodíš.. jinak můžeš doma vyrábět věci, prodávat je např na netu atd.. je hodně možností. Pročti starší diskuze s prací na doma, najdeš mraky možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
21.1.14 16:47

@Andy27 Musíš být kreativní a nabídnout něco, co lidi ocení / chtějí / potřebují… jinak práce z domova nefunguje. Nebo být fakt dobrá ve své (pro práci z domova vhodné) práci a pak o tebe bude mít zájem tvůj zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
21.1.14 16:57
@Andy27 píše:

Seriózně vypadající portál o práci z domu: http://workline.cz/nabidky.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.1.14 17:10

Tak si zensky rikam, jedine nejaka brigadka jeste.ale co, napadla me operatorka. pukud by me mohly brigadne vzit? snad jo podpora mi skoncila jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
21.1.14 17:24

Taková práce jedině přes známý :nevim: vím z vlastní zkušenosti, protože ty známý mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
7.2.14 15:10

To já nemusím klikat nikam a dle sezóny si příjdu na 2-4 tisíce na ruku. A to pracuji z domu.

• Citovat
  • Upravit
18304
7.2.14 16:17
@karfice píše:
To já nemusím klikat nikam a dle sezóny si příjdu na 2-4 tisíce na ruku. A to pracuji z domu.

A co děláš, hraješ pokr? :mrgreen:

Né promiň.. :kytka:

Mě by se taky něco hodilo..končí mi rodičák, do toho se starám o starého pána domácího po mrtvici (dřívější možné příspěvky na péči tak okleštili, že nyní by s jeho stavem bohužel nedostal nic nebo nejvýš 500 Kč), hospodářství včetně krávy a do toho stavíme, nevím už teď, kde mi hlava stojí a do toho mám jít od května do zaměstnání :roll: Dojížděním bych ztratila hodně času, domácí práce by se mi též hodila. Co umím - šít panenky waldorf. typu. Okolí se líbí. Ale tím si člověk asi moc nevydělá, protože panenka, pokud se dělá pořádně, zabere dost času (hlavně nějaká složitější). Potřebuju minimálně 5000,– Kč čistého měsíčně.

Seriózní domácí práce snad jedině něco pro nějakou firmu na PC, ale já si s PC zas až tak netykám, takže to pro mě moc není.
A aparaturu min. za půl mega dle EU, abych mohla prodávat mléko ze dvora, bohužel zatím také ne.. :mrgreen:

Zkusím hledat něco tak na 2 dny v týdnu (dvě dvanáctky), ale i když třeba najdu (a i to je problém tady na vsi), ani tak nevím, jak pak vše budu doma stíhat (ty dva dny samozřejmě neudělám doma nic, když budu pryč že :roll:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
7.2.14 16:22

@Evulina Sice se to tedy nemá, ale to mléko prodávat načerno… já bych třeba mlíko od někoho takhle brala, prostě do bandasky, papír ani aparuturu k tomu nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
7.2.14 16:37
@j.a.n.i1 píše:
@Evulina Sice se to tedy nemá, ale to mléko prodávat načerno… já bych třeba mlíko od někoho takhle brala, prostě do bandasky, papír ani aparuturu k tomu nepotřebuju.

Tady ve vsi bydlí jeden bonzák vedle druhého. Domácí, když ještě byl fit, dřív mléko taky prodával, pak pro jednoho „dobrého známého“ najednou mléko nebylo (někteří lidé si holt neuvědomují, že kráva není mlékomat a že nemá mléko stále) a ten ho bonznul a lup, přijela kontrola. Od té doby řekl, že se na to může vy…at a já se mu ani nedivím. :roll:

Kravička čeká v říjnu tele, tak pak po nějakém čase mléko mít budem, ale bude prostě jen pro nás - nevím teda, co budu dělat denně s 10-20 litry…Je fakt, že můj muž se tak nebojí, ale já, po těch zkušenostech, co domácí vyprávěl, si na prodej nějak netroufám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
7.2.14 16:42

@Evulina Já stejně nechápu tenhle nesmysl s předpisy, pokud by to neomezovali, tak by to spousta lidí přiznalo (myslím ten příjem) a je snad na těch lidech, zda to mlíko chtějí, i pokud neprojde kontrolou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat